Начало Блог Джамбазки: Ако новите депутати водят национално предателска политика, ВМРО ще раздава политически...

Джамбазки: Ако новите депутати водят национално предателска политика, ВМРО ще раздава политически шамари

Ако новите депутати бъркат и водят политика, която е национално предателска, ние от ВМРО ще раздаваме политически шамари, закани се евродепутатът.

Ако новите депутати бъркат, ако водят политика, която е национално предателска, ВМРО ще раздава политически шамари. Ще ги срещне бързият влак. Нека да го знаят, категоричен е евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки.

Ние да не сме част от следващото Народно събрание е решението на българския народ. Между другото, решаваха повече в Турция и в Западна Европа, но такъв е законът, заяви пред Радио Пловдив представителят на ВМРО.

Аз бях в Турция по време на изборите и видях как там се прави организация от турската държава. Отлично работиха за Движението за права и свободи. На избирателите даваха предварително приготвени бюлетини, те гласуваха, разказа българският евродепутат и уточни, че е описал всичко това в жалби.

20 хиляди гласа дойдоха от Турция, обобщи Джамбазки.

Уроците

Много уроци има оттук да се гледат. Първо трябва да се премисли организационната структура, смята Джамбазки. По думите му, не бива да се забравя, че от ВМРО са били част от управлението на страната и това носи нормален негатив.

Имаше хора, които ни припознаваха като по-голямата политическа сила в това управление, каза Ангел Джамбазки. Платихме цената за това, че защитавахме някакви свои каузи. Това е безспорно, категоричен е той.

Самостоятелното явяване на изборите

Гадание върху несигурно събитие, така представителят на ВМРО нарече хипотезата за евентуален друг изборен резултат, ако патриотичната коалиция, формирана през 2017 година, се беше явила в този формат и на тези избори.

8 години ни плюят зверски, всички, отвсякъде, отбеляза Джамбазки.

Темата Македония

Без нас щеше да бъде пълен погром, обяви Ангел Джамбазки и призова:

Сега вижте цялата тази група от леви, леви, леви и леви, които са в управлението, какво ще направи.

Ние няма да им позволим национално предателство. Вече ще видите истински протест, а не тези театрални постановки с хвърляне на риби, храни и други такива, закани се евродепутатът.

Мястото на ВМРО

Ние от ВМРО сме хора, които сме преживявали и извън и в парламент.

Ние сме били винаги най-силни, когато не сме се съобразявали със задължителните норми на поведение по време на участието ни в управление. ВМРО е най-добра извън управлението. Няма проблем. Ние ще се справим извън Народното събрание, даже много повече, увери представителят на ВМРО.

Няма да ни се налага да бъдем любезни. На нас повече ни отива да си казваме нещата „право куме в очи“.

Джамбазки подчерта, че вътрешните си въпроси от ВМРО обсъждат винаги при затворени врати, а не в медиите.

„Има такъв народ“ и Македония

За тяхно добро е да ни слушат, защото те не са много грамотни по политическите теми, обясни Ангел Джамбазки.

Цялото интервю на Екатерина Костова с Ангел Джамбазки е в звуковия файл >>>

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Европа и САЩ сменят с ад родния данъчен рай. Страните с ниски данъци като България са под атака

Страните с ниски данъци като България са под атака. САЩ и ЕС работят в посока през това лято в ОИСР да се...

Ангел Джамбазки: ВМРО иска касиране на изборите в Турция

Изпратили сме мотивирано предложение до Министерски съвет, до главния прокурор, до председателя на ВАС, до председателя на ВКС, до Народното събрание с...

Ангел Джамбазки: Благодаря на всички за борбата за защитата на каузата на българския национализъм и Организацията

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки направи видеообръщение, в което благодари на всички за огромната борба, усилия и упоритост за защита...

Кузман Илиев: Халал да са ни новите корифеи на управлението и морала

Икономистът Кузман Илиев написа гневен коментар в своята Фейсбук страница по повод интервю на Атанас Атанасов от ДСБ за македонската ТВ „Сител“.

Йордан Йорданов: Решението за самостоятелно участие бе правилно

Самостоятелно участие - това бе правилното решение Въпреки че не преминахме 4-процентната бариера, продължавам да смятам, че решението за...

Джамбазки: Ако новите депутати водят национално предателска политика, ВМРО ще раздава политически шамари

Ако новите депутати бъркат и водят политика, която е национално предателска, ние от ВМРО ще раздаваме политически шамари, закани се евродепутатът.

Кузман Илиев: Слави, ДБ и Мая явно са едно. Казват, че са победители взети заедно

Народът и журналистите да слушат една идея по-внимателно, някои от партиите казват, че са победители взети заедно предупреди икономистът, който бе кандидат-депутат...

Коментари