Начало Парламентарни избори - 2021 Александър Сабанов представи листата за Хасково

Александър Сабанов представи листата за Хасково

ВМРО – БНД има като основен приоритет в следващите четири години средната заплата да се повиши до 2 500 лева, а минималната пенсия до 700.

Това заяви при представянето на листата с кандидати за народни представители в Хасково водачът ѝ Александър Сабанов, съобщава „Хасково.инфо“.

Александър Сабанов

През последните 4 години успяхме да вдигнем нивото на пенсиите в България и в момента средната е 416 лева, посочи Сабанов, който и досега беше депутат. Изпълнили сме 90% от обещанията, дадени през 2017 година, но има и още много за вършене, допълни той и посочи, че ВМРО е единствената партия от патриотичния сектор с шансове за представителство в следващия парламент. Една от основните цели на партията е да не допусне ДПС в управлението на страната.

Освен в Хасково Сабанов води листата на ВМРО и в родния си град Силистра. Бях изпратен тук, защото в региона има сериозен натиск върху хората. Всеки от нашата листа има шанс да бъде в следващия парламент и да работи, каза още водачът на листата на ВМРО.

Сред основните задачи пред бъдещите депутати от партията ще бъдат развитието на бизнеса, на туризма, разкриването на работни места, сигурността на хората и защитата на българските интереси. Доходите на хората трябва да нараснат и затова на инвеститорите в определени региони трябва да се помага чрез облекчения, а държавата трябва да направи всичко възможно бизнесът да излезе на светло, допълниха от партията и посочиха като пример ресторантьорският бранш, където заради укрити доходи не всички са успели да получат помощ от държавата по време на пандемията.

Евгения Калканджиева

На последното място в листата на ВМРО е поставена бившата мис България Евгения Калканджиева. Тя е представител на партия „Средна европейска класа“. Аз нямам болни амбиции, определено има още какво да уча и не бързам да влизам в сериозната политика, но такъв е пътят, каза Калканджиева. Тя посочи, че основната ѝ мотивация за участие в изборите е развитието на бизнеса. Аз съм привърженик на българското и искам нашият бизнес и нашето производство да върви нагоре, допълни бившата мис България.

Ето и пълната листа на ВМРО за Хасково за Избори 2021:

1. Александър Сабанов – Силистра, депутат, заместник-председател на Бюджетната комисия

2. Силвия Стаматова – Маркова – Хасково, адвокат

3. Антон Иванов – Харманли, общински съветник

4. Недялка Иванова – Хасково, учител

5. Антония Радева – Димитровград, ветеринарен лекар

6. Живко Проданов – Свиленград

7. Митко Батчев – Тополовград

8. Васил Русев – Хасково

9. Петър Василев – Хасково

10. Ростислава Жекова – Хасково

11. Евгения Калканджиева – Манова – София

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Европа и САЩ сменят с ад родния данъчен рай. Страните с ниски данъци като България са под атака

Страните с ниски данъци като България са под атака. САЩ и ЕС работят в посока през това лято в ОИСР да се...

Ангел Джамбазки: ВМРО иска касиране на изборите в Турция

Изпратили сме мотивирано предложение до Министерски съвет, до главния прокурор, до председателя на ВАС, до председателя на ВКС, до Народното събрание с...

Ангел Джамбазки: Благодаря на всички за борбата за защитата на каузата на българския национализъм и Организацията

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки направи видеообръщение, в което благодари на всички за огромната борба, усилия и упоритост за защита...

Кузман Илиев: Халал да са ни новите корифеи на управлението и морала

Икономистът Кузман Илиев написа гневен коментар в своята Фейсбук страница по повод интервю на Атанас Атанасов от ДСБ за македонската ТВ „Сител“.

Йордан Йорданов: Решението за самостоятелно участие бе правилно

Самостоятелно участие - това бе правилното решение Въпреки че не преминахме 4-процентната бариера, продължавам да смятам, че решението за...

Джамбазки: Ако новите депутати водят национално предателска политика, ВМРО ще раздава политически шамари

Ако новите депутати бъркат и водят политика, която е национално предателска, ние от ВМРО ще раздаваме политически шамари, закани се евродепутатът.

Кузман Илиев: Слави, ДБ и Мая явно са едно. Казват, че са победители взети заедно

Народът и журналистите да слушат една идея по-внимателно, някои от партиите казват, че са победители взети заедно предупреди икономистът, който бе кандидат-депутат...

Коментари