Начало Блог Александър Сиди: И 200 метра висока ограда да има по границата, няма...

Александър Сиди: И 200 метра висока ограда да има по границата, няма да помогне без жива сила

На границата може да се построи стена, широка 200 метра, висока 200 метра и дълбока 200 метра. Но тя никога няма да помогне, ако там не е разположена добре въоръжена жива сила – специални сили, каквито разположи преди 2-3 години министърът на отбраната Каракачанов, или да се възстановят гранични войски.

Това заяви в ефира България 24 съпредседателят на ВМРО Александър Сиди.

По думите му полицаят, застрелян на границата, е поредният паднал в жертва на системата. Това е трети служител на МВР, който отдава живота си, за да защити Отечеството. Без значение е дали ще има, или не оставка на вътрешния министър, защото проблемът на държавата е в твърде либералното отношение, смята Сиди.

Всички българи смятаме, че държавната граница трябва да бъде добре охранявана. Но не може да разчитаме да се предприемат действия от управляващите, които смятат, че мигрантите трябва да бъдат посрещани топло, коментира той.

Ако граничарите не се страхуват и стрелят по нарушителите на място, няма да има самоубийци, които ще посмеят да преминат нелегално. В противен случай няма смисъл да пазим границата. Нека я отворим и да кажем: „Пуснете свободно майките с бради!“.

Според него полицаите на границата трябва да бъдат добре екипирани и въоръжени.

Ние сме обърнали начина, по който пазим българската граница. Не може да пазиш граница 30 км навътре. Точно при с. Голям Дервент съм си говорил с момчетата, които пазят границата. Те обясниха, че всъщност пазят пътищата навътре в страната, защото нямат достатъчно сила, за да пазят самото протежение на границата, разкри той.

Деянието на Рут Колева, която клекна върху паметник на български герои, е гнусна провокация на либералното ЛГБТ общество, това е престъпление. То няма нищо общо с въпроса дали паметникът е изоставен и неподдържан, категоричен е съпредседателят на ВМРО.

Видео >>>

Последни Новини

Джамбазки за Шенген: Лицемерие и двуличие от част от западните държави

11 години западните страни се държат със София и Букурещ като с държави втора ръка, подчерта евродепутатът. Въпросът на...

Джамбазки за Шенген: Когато т.нар. „българска политическа класа“ се държи като обслужващ персонал към Европа, ще получаваме такова отношение!

В продължение на 11 години западноевропейските държави доказват двуличното си отношение към България Позицията на...

Двама еврокомисари ще вземат участие в конференцията „Западни Балкани“, организирана от Ангел Джамбазки

Мария Габриел, Оливер Вархей, евродепутати, политици от региона, професори, журналисти и общественици ще се включат в събитието Двама еврокомисари...

Юлиан Ангелов: „Циркът – кодове, бюлетини, машини“ не обслужва интереса на българите

Случващото се в момента в Народното събрание е пълен цирк, който не работи за решаване на проблемите на българските граждани.

Ще останат ли училища без отопление през зимата?

Този въпрос става още по-актуален предвид липсата на адекватен бюджет в държавата за 2023 г. Сигналът, подаден от председателя...

Михов: Нападенията срещу български клубове в РСМ не са дело на обикновените граждани

доц. д-р Милен Михов – член на ръководството на ВМРО, в ефира на България 24. Нападенията срещу български клубове...

Кирил Петков разцепи българската позиция за Македония

Доц. Милен Михов, историк, бивш депутат от ВМРО, пред Труд News: Скопие натиска Европа България да признае за...

Коментари