Начало Блог Александър Сиди: И 200 метра висока ограда да има по границата, няма...

Александър Сиди: И 200 метра висока ограда да има по границата, няма да помогне без жива сила

На границата може да се построи стена, широка 200 метра, висока 200 метра и дълбока 200 метра. Но тя никога няма да помогне, ако там не е разположена добре въоръжена жива сила – специални сили, каквито разположи преди 2-3 години министърът на отбраната Каракачанов, или да се възстановят гранични войски.

Това заяви в ефира България 24 съпредседателят на ВМРО Александър Сиди.

По думите му полицаят, застрелян на границата, е поредният паднал в жертва на системата. Това е трети служител на МВР, който отдава живота си, за да защити Отечеството. Без значение е дали ще има, или не оставка на вътрешния министър, защото проблемът на държавата е в твърде либералното отношение, смята Сиди.

Всички българи смятаме, че държавната граница трябва да бъде добре охранявана. Но не може да разчитаме да се предприемат действия от управляващите, които смятат, че мигрантите трябва да бъдат посрещани топло, коментира той.

Ако граничарите не се страхуват и стрелят по нарушителите на място, няма да има самоубийци, които ще посмеят да преминат нелегално. В противен случай няма смисъл да пазим границата. Нека я отворим и да кажем: „Пуснете свободно майките с бради!“.

Според него полицаите на границата трябва да бъдат добре екипирани и въоръжени.

Ние сме обърнали начина, по който пазим българската граница. Не може да пазиш граница 30 км навътре. Точно при с. Голям Дервент съм си говорил с момчетата, които пазят границата. Те обясниха, че всъщност пазят пътищата навътре в страната, защото нямат достатъчно сила, за да пазят самото протежение на границата, разкри той.

Деянието на Рут Колева, която клекна върху паметник на български герои, е гнусна провокация на либералното ЛГБТ общество, това е престъпление. То няма нищо общо с въпроса дали паметникът е изоставен и неподдържан, категоричен е съпредседателят на ВМРО.

Видео >>>

Последни Новини

Пълно безхаберие на „сглобката“ по темата с нелегалната имиграция

ВМРО настоява за справяне с нелегалната имиграция и отбрана на свещената българска граница! В момента така наречената „сглобка“, която управлява България, не...

С номер 4 ВМРО – Българско национално движение тръгва на избори

С  номер 4 в бюлетината ПП „ВМРО – Българско национално движение“ тръгва на местните избори, които ще се проведат на 29 октомври...

Въпросите на Карлос Контрера към другите кандидати за кмет на столицата

Карлос Контрера, кандидат за кмет на София от ВМРО - Илиана Беновска „Беновска пита – Радио К2“, 26.09.2023 г. Илиана...

ВМРО регистрира своята кандидатска листа за общински съветници на местните избори в община Мездра

Политическа партия „ВМРО - Българско национално движение“ регистрира в Общинска избирателна комисия - Мездра своята кандидатска листа за общински съветници за участие...

Искрен Веселинов: Хекимян е от най-либералните журналисти. Пирон на ГЕРБ в ковчега на демокрацията

Какво издава кандидатурата на герб на Антон Хекимян за кмет на София? Какви са скритите договорки на ГЕРБ и...

Карлос Контрера: ВМРО ще се бори рисковите райони на София да не се превръщат в гета

ВМРО ще се бори рисковите райони на София да не се превръщат в гета. Има начини за това. Защото в София има...

Светлозар Янков е кандидатът на ВМРО за кмет на Карлово

Общинският съветник от ВМРО в Карлово Светлозар Янков е канидат за кмет на общината. Янков е областен...

Коментари