Начало Блог Александър Сиди – категорично против гласуване по пощата

Александър Сиди – категорично против гласуване по пощата

В САЩ милионите бюлетини по пощата доведоха до съмнения за манипулации

ВМРО е категорично против гласуване по пощата и разкриване на повече секции в Турция. Промените в Изборния кодекс трябва да са козметични – да са свързани с начина на гласуване на карантинираните лица.

Тази позиция заяви в ефира на БНТ народният представител от ВМРО в ПГ „Обединени патриоти“ Александър Сиди.

Ние ще се противопоставяме на всички несериозни неща, които се чуха през последните дни – като например гласуване по пощата, обясни той.

Депутатът от ВМРО е категоричен:

Твърдо сме против разкриването на повече секции за гласуване от Турция. Спирали сме тези опити преди и ще продължим да го правим.

Сиди допълни, че ВМРО ще продължи да работи за реализация на проектите на закони, обещани още в началото на сегашния парламент. Става дума за повишаване на доходите и по-голяма сигурност на хората. В този смисъл от „Обединени патриоти“ ще настояват да се повишат пределите на неизбежната отбрана и формиране на доброволни отряди към МВР, Закон за фалшивите новини. Постигнахме погасителната давност да е 10 години, но ще настояваме и за приемане на Закона за личния фалит, посочи народният представител.

Ясна ми е тезата на БСП и те повтарят постоянно как управляващите са лоши. Но не успях да разбера каква е позицията им например по важната тема относно гласуване по пощата. Темата бе лансирана от президента, който не пропусна да демонстрира топлите си отношения с БСП, коментира той.

Сиди натърти:

ВМРО е категорично против гласуване по пощата.

Той даде пресния пример от преди няколко месеца в САЩ. Милионите бюлетини по пощата доведоха до съмнения за манипулации в изборите там.

Сиди декларира, че ВМРО има готовност за участие в парламентарните избори, когато и да се проведат те. Относно коалиционната политика на партията той обясни, че е логично първо да се водят разговори в коалицията „Обединени патриоти“ за общо явяване.

Той е мнение, че президентът е постъпил неправилно обявявайки първо една дата за изборите, а след това е провел консултации.

Дискусията в „Денят започва“ с участието на Александър Сиди гледайте във видеото >>>

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО на протестно автошествие срещу съкращаването на 12 хил. човека в Старозагорско

„Зелената сделка“ унищожава енергетиката в Източномаришкия басейн 12 хиляди работещи в комплекса „Марица-Изток“ ще бъдат освободени според новия регионален...

ВМРО се регистрира в ЦИК: Отиваме на избори с платформа, която е основана на защита на българския интерес!

ВМРО се регистрира за самостоятелно явяване на предсрочните парламентарни избори. Отиваме на избори с...

Закриването на 12 хил. работни места в Старозагорско без алтернатива е равносилно на геноцид

Позицията на Организацията ще бъде представена в цялост на пресконференция днес – 16 август 2022 г. от 16.00 ч. в пресклуба на...

Джамбазки: ВМРО ще се яви самостоятелно на предсрочния вот

ВМРО ще се яви самостоятелно на предсрочния вот.  Има решение на Организационния съвет, който натоварва Изпълнителния комитет да извърши действията по регистрация...

ВМРО в Ситово за 110 г. от Балканската война

Съпредседателите на ВМРО Ангел Джамбазки и Александър Сиди бяха гости на традиционния събор на село Ситово, община Родопи. Двамата присъстваха на честванията за...

ВМРО на протеста пред „Лукойл“: Спрете ограбването на българите! Намалете цената на бензина и нафтата!

С тези призиви тримата съпредседатели на ВМРО – Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов и Александър Сиди, преградиха главния вход на централния офис на...

ВМРО: „Лукойл“ ограбва българите. Излизаме на протест!

Руската компания продава бензина и нафтата с 1 лев на литър по-скъпо от реалните цени На 13 август (събота)...

Коментари