Начало Блог Александър Сиди: Партии, които да мислят за България, в 47-ото Народно събрание...

Александър Сиди: Партии, които да мислят за България, в 47-ото Народно събрание няма

Вече е ясно! Отиваме на избори. За четвърти път в рамките на 15 месеца. До това доведе ужасяващата мания за власт на Бай Христо и генералчето, които в рамките на две години, щедро финансирани от американското посолство, създадоха най-голямата пропагандна машина за разделение на обществото. Но понеже са изключително некадърни, се наложи американските им господари да им помогнат, създавайки политически уродлив франкенщайн – „Продължаваме промяната“.  Само и само да вземат тая пуста власт. В съсипването на държавността им помогна и безпрецедентна алчност на Корнелия Нинова, която съсипа авторитета на левицата, гушвайки се с най-големия си враг. Само и само да се докопа до министерско кресло.

Това написа във „Фейсбук“ съпредседателят на ВМРО Александър Сиди по повод, че днес беше сложен край на един ялов парламент, а с това край и на най-бездарното правителство в България. Въобще.

Сиди описва и каква е равносметката от това уродливо управление:

Кирчо и Кокорчо дойдоха на власт с обещание за смяна на Гешев и съдебна реформа. Отиват си с жален плач, че не са успели да създадат бухалка и да сложат начело Рашков, който, по думите им, е твърде стар за МВР, но явно е подходящ да замита следите им в КПКОНПИ.

Кирчо дойде на власт, изваждайки скандални факти за работата на ББР. Сложи таван на размера на кредитите и … 14 хиляди заплата за Лена. Днес вече таванът е вдигнат, а Лена е в прокуратурата за тия пари.

Асен обясни, че ще спрат корупцията и ще спестят 8 млрд. лева, с които ще строят пътища. Днес няма положен и 1 кв. метър асфалт, а основни артерии – автомагистрала „Хемус“, пътят Видин –  Ботевград, Русе – Велико Търново, тунелът под Шипка – са спрени. Но… пари няма!

Асен и Кирчо спряха да купуват руски газ! От Газпром…. Сега пак купуват руски газ, но с посредници и с 30 % по-скъпо.

Корнелия се кле, че никога няма да пращаме оръжие за Украйна! След това се похвали, че имаме най-голям износ на индустриална продукция…. Чрез оръжие…. За Украйна!

Красимир Каракачанов и ВМРО бяха обвинени, че са купували самолети на хартия от същите тия лъжци. Това е дълбоко невярно, но не това е важното. А че тия същите от Подмяната, подготвиха нов договор за закупуване на нови 8 самолета, от същия тип „на хартия“, както ги наричаха. Само времето не им стигна.

Инфлацията достигна рекордни нива! И всички рязко обедняхме. Освен управниците, разбира се!

И последно – Македония! Най-голямото предателство в новата ни история! Извършено не без помощта на третия американски играч (оставен в резерва засега) – ГЕРБ!

Това не е изчерпателен списък. Но е показателно за безхаберното отиващо си управление!

Американският натиск за влияние доведе до ужасяващо управление и засилване на проруските интереси, в лицето на Възраждане!

Партии, които да мислят за България, в 47-ото Народно събрание няма! Има руски и американски….

Идват избори! Мислете! Да си върнем България, призовава съпредседателят на ВМРО.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО на протестно автошествие срещу съкращаването на 12 хил. човека в Старозагорско

„Зелената сделка“ унищожава енергетиката в Източномаришкия басейн 12 хиляди работещи в комплекса „Марица-Изток“ ще бъдат освободени според новия регионален...

ВМРО се регистрира в ЦИК: Отиваме на избори с платформа, която е основана на защита на българския интерес!

ВМРО се регистрира за самостоятелно явяване на предсрочните парламентарни избори. Отиваме на избори с...

Закриването на 12 хил. работни места в Старозагорско без алтернатива е равносилно на геноцид

Позицията на Организацията ще бъде представена в цялост на пресконференция днес – 16 август 2022 г. от 16.00 ч. в пресклуба на...

Джамбазки: ВМРО ще се яви самостоятелно на предсрочния вот

ВМРО ще се яви самостоятелно на предсрочния вот.  Има решение на Организационния съвет, който натоварва Изпълнителния комитет да извърши действията по регистрация...

ВМРО в Ситово за 110 г. от Балканската война

Съпредседателите на ВМРО Ангел Джамбазки и Александър Сиди бяха гости на традиционния събор на село Ситово, община Родопи. Двамата присъстваха на честванията за...

ВМРО на протеста пред „Лукойл“: Спрете ограбването на българите! Намалете цената на бензина и нафтата!

С тези призиви тримата съпредседатели на ВМРО – Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов и Александър Сиди, преградиха главния вход на централния офис на...

ВМРО: „Лукойл“ ограбва българите. Излизаме на протест!

Руската компания продава бензина и нафтата с 1 лев на литър по-скъпо от реалните цени На 13 август (събота)...

Коментари