Начало Блог Александър Сиди: Премиерът ще продаде България, ще продаде вековната история на българите...

Александър Сиди: Премиерът ще продаде България, ще продаде вековната история на българите в Македония

Войната в Украйна трябва да свърши, но не сме ние тези, които може да я спрем. Да спрем да се делим! България над всичко!

Нашият премиер се е надрусал с тиквения пай с чия на жена му и снощи събра коалиционните си партньори, за да говорят за Македония.

Чух, че са тръгнали мини по посока кея на Доган, именно и затова съм на обиколка по българското Черноморие. Сигурно другарят Ивайло Мирчев е дошъл да брани със своята сериозна телесна маса кея от мините. Така започна своето живо включване във Фейсбук съпредседателят на ВМРО Александър Сиди, в което обсъди темите на деня.

Виждам, че са активни по темата „ЗА или ПРОТИВ да изпратим оръжие на Украйна“ либералите от Демократична България. Та според тях трябва да пращаме оръжие на Украйна и да се организира акт за решение на Народното събрание за изпращане на оръжията. Тези либерални човечета не разбраха, че българският народ не иска да изпраща оръжия. Те искат да сменят руското въоръжение с американско. Само че американците няма да ни го донесат и да ни кажат: „Заповядайте, много сте готини, много харесваме Христо Иванов, влюбени сме в спортната диета на Ивайло Мирчев и затова Ви подаряваме тези системи за отбрана на АЕЦ „Козлодуй“ – Пейтриън“ (Пейтриът?). Те ще кажат, че струват еди колко си милиона – купете си, казва още Сиди.

Минавайки покрай морето не видях мини, не знам част от каква пропаганда е. Мини има покрай нас – Румъния, Турция, ама явно и те не искат да идват при нас, защото има много разделение по темата. Русофилите ще кажат, че това са украински мини, нашите любими събратя либерали ще кажат, че това са мини, пратени от Русия. Най-вероятно мините са решили да бягат, заяви съпредседателят на ВМРО и допълни:

Разделението в обществото е ужасно. Войната си е война без значение какви са нейните мотиви. Не трябва да разделяме българското общество. Мен ме интересува българския национален интерес, който е неутралитет!

Пример от днес – този, който представлява руските интереси в България – прави голям протест, другата седмица, събира хора да ходят в София и е много активен по темата как трябва да бъде спрян процесът да се дава оръжие на Украйна, но с други мотиви – обяснявайки, че България е над всичко и не трябва да се дава оръжие на Украйна, но на неговите протести се веят руски знамена. Не чух да казва нищо за Македония, но докато ние си говорим дали да дадем старите съветски ракети С300 на Украйна в България идва комисарят Вархей, за да ни натиска да говорим за Македония, категоричен бе Сиди, добавяйки:

Нашият премиер се е надрусал с тиквения пай с чия на жена му и снощи събра коалиционните си партньори, за да говорят за Македония и да ги натиска. Нашият премиер да се свети името му ще продаде България, ще продаде вековната история на българите в Македония, ще направи така, че каузата, заради която са загивали десетки и стотици хиляди във войните за национално обединение, да бъдат безсмислени. Ще промени посмъртно етническият произход на Гоце Делчев и на всички онези, определящи се като българи и загинали във войните за национално обединение.

Войната в Украйна трябва да свърши, но не сме ние тези, които може да я спрем. Да спрем да се делим! България над всичко!

Цялото видео на живо виж тук >>>

Последни Новини

ВМРО – Стара Загора отдаде почит на патрона си Иван Гарванов

На 28 ноември се навършиха 115 години от убийството на двама от най-видните дейци на македоно-одринското революционно движение – Иван Гарванов и...

ВМРО – Русе почете паметта на Борис Сарафов и Иван Гарванов

С полагане цветя пред паметната плоча, посветена на създаването през 1897 г. в Русе на Тайно офицерско братство за освобождение на Македония...

СОС трябва да определи сроковете за възстановяване на Мемориала на Първи и Шести пехотни полкове

След дълги години отлагане и прехвърляне на отговорността между институциите общинските съветници на ВМРО в Столична община предприеха реални действия по възстановяване...

Доц. д-р Милен Михов: Държава, генерираща вражда, е недопустимо да иска членство в ЕС

Легитимирането на политика, генерираща вражда към една нация и държава в Европейския съюз, е недопустимо в процеса на интеграция на държава кандидат...

103 г. след подписването на Ньойския договор ВМРО напомня за черната дата

Структурите на ВМРО в цяла България отбелязаха 103-тата годишнина от подписването на позорния Ньойски договор с различни възпоменателни мероприятия.

Български марш ще огласи София в неделя вечерта

Български марш „Долу Ньой“ ще се проведе в неделя – 27 ноември, в София. Шествието, организирано от младежката организация на ВМРО, тръгва...

По инициатива на Ангел Джамбазки всички български евродепутати искат дебат и резолюция на ЕП за Македония

Българските представители в Европейския парламент се обединяват около искането за дебат с резолюция по спешната процедура за защита на човешките права. Това...

Коментари