Начало Блог Александър Сиди: Премиерът ще продаде България, ще продаде вековната история на българите...

Александър Сиди: Премиерът ще продаде България, ще продаде вековната история на българите в Македония

Войната в Украйна трябва да свърши, но не сме ние тези, които може да я спрем. Да спрем да се делим! България над всичко!

Нашият премиер се е надрусал с тиквения пай с чия на жена му и снощи събра коалиционните си партньори, за да говорят за Македония.

Чух, че са тръгнали мини по посока кея на Доган, именно и затова съм на обиколка по българското Черноморие. Сигурно другарят Ивайло Мирчев е дошъл да брани със своята сериозна телесна маса кея от мините. Така започна своето живо включване във Фейсбук съпредседателят на ВМРО Александър Сиди, в което обсъди темите на деня.

Виждам, че са активни по темата „ЗА или ПРОТИВ да изпратим оръжие на Украйна“ либералите от Демократична България. Та според тях трябва да пращаме оръжие на Украйна и да се организира акт за решение на Народното събрание за изпращане на оръжията. Тези либерални човечета не разбраха, че българският народ не иска да изпраща оръжия. Те искат да сменят руското въоръжение с американско. Само че американците няма да ни го донесат и да ни кажат: „Заповядайте, много сте готини, много харесваме Христо Иванов, влюбени сме в спортната диета на Ивайло Мирчев и затова Ви подаряваме тези системи за отбрана на АЕЦ „Козлодуй“ – Пейтриън“ (Пейтриът?). Те ще кажат, че струват еди колко си милиона – купете си, казва още Сиди.

Минавайки покрай морето не видях мини, не знам част от каква пропаганда е. Мини има покрай нас – Румъния, Турция, ама явно и те не искат да идват при нас, защото има много разделение по темата. Русофилите ще кажат, че това са украински мини, нашите любими събратя либерали ще кажат, че това са мини, пратени от Русия. Най-вероятно мините са решили да бягат, заяви съпредседателят на ВМРО и допълни:

Разделението в обществото е ужасно. Войната си е война без значение какви са нейните мотиви. Не трябва да разделяме българското общество. Мен ме интересува българския национален интерес, който е неутралитет!

Пример от днес – този, който представлява руските интереси в България – прави голям протест, другата седмица, събира хора да ходят в София и е много активен по темата как трябва да бъде спрян процесът да се дава оръжие на Украйна, но с други мотиви – обяснявайки, че България е над всичко и не трябва да се дава оръжие на Украйна, но на неговите протести се веят руски знамена. Не чух да казва нищо за Македония, но докато ние си говорим дали да дадем старите съветски ракети С300 на Украйна в България идва комисарят Вархей, за да ни натиска да говорим за Македония, категоричен бе Сиди, добавяйки:

Нашият премиер се е надрусал с тиквения пай с чия на жена му и снощи събра коалиционните си партньори, за да говорят за Македония и да ги натиска. Нашият премиер да се свети името му ще продаде България, ще продаде вековната история на българите в Македония, ще направи така, че каузата, заради която са загивали десетки и стотици хиляди във войните за национално обединение, да бъдат безсмислени. Ще промени посмъртно етническият произход на Гоце Делчев и на всички онези, определящи се като българи и загинали във войните за национално обединение.

Войната в Украйна трябва да свърши, но не сме ние тези, които може да я спрем. Да спрем да се делим! България над всичко!

Цялото видео на живо виж тук >>>

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО е твърдо против партийна чистка в здравеопазването на принципа „стани, за да седне моят човек“

Министърът да посочи мотиви за отстраняването на директори на болници През последните дни ставаме свидетели на безпрецедентни уволнения на...

Красимир Каракачанов: На България ѝ трябва грамотно, а не раболепно и папагалско правителство

На България ѝ трябва грамотно, а не раболепно и папагалско правителство. Българският народ е тотално разединен и противопоставен....

Сиди: 170 национални предатели задоволиха болното его на френския президент

Решението на парламента за РСМ е обидно и разочароващо. Денят, в който се случи това национално предателство, истината е, че костите на...

Искрен Веселинов: Следващото правителство ще бъде доминирано от външни фактори

Следващото правителство ще бъде доминирано от външни фактори. Въобще не изключвам, както и самият Кирил Петров намекна, за някакво коалиране на ПП...

ВМРО предлага да се издигне паметник на Тодор Александров в Стара Загора

Съветниците от групата на ВМРО в Общинския съвет на Стара Загора внасят предложение за финансиране и изграждане на паметник на видния български...

Десето юбилейно издание на Патриотичните игри във Враца

Патрон на Програмата за патриотично възпитание е Красимир Богданов С много настроение, спортен дух и положителни емоции премина четвъртото...

Искрен Веселинов: Призовавам Президента да започне консултации за промяна на Конституцията

Видя се, че срещите с партиите са ялови и такива ще останат без реална промяна на системата За това...

Коментари