https://www.fapjunk.com https://fapmeister.com nakliye İstanbul nakliyat 1xbet 1xbet betforward betforward
Александър Сиди: Премиерът ще продаде България, ще продаде вековната история на българите в Македония -
Начало Блог Александър Сиди: Премиерът ще продаде България, ще продаде вековната история на българите...

Александър Сиди: Премиерът ще продаде България, ще продаде вековната история на българите в Македония

Войната в Украйна трябва да свърши, но не сме ние тези, които може да я спрем. Да спрем да се делим! България над всичко!

Нашият премиер се е надрусал с тиквения пай с чия на жена му и снощи събра коалиционните си партньори, за да говорят за Македония.

Чух, че са тръгнали мини по посока кея на Доган, именно и затова съм на обиколка по българското Черноморие. Сигурно другарят Ивайло Мирчев е дошъл да брани със своята сериозна телесна маса кея от мините. Така започна своето живо включване във Фейсбук съпредседателят на ВМРО Александър Сиди, в което обсъди темите на деня.

Виждам, че са активни по темата „ЗА или ПРОТИВ да изпратим оръжие на Украйна“ либералите от Демократична България. Та според тях трябва да пращаме оръжие на Украйна и да се организира акт за решение на Народното събрание за изпращане на оръжията. Тези либерални човечета не разбраха, че българският народ не иска да изпраща оръжия. Те искат да сменят руското въоръжение с американско. Само че американците няма да ни го донесат и да ни кажат: „Заповядайте, много сте готини, много харесваме Христо Иванов, влюбени сме в спортната диета на Ивайло Мирчев и затова Ви подаряваме тези системи за отбрана на АЕЦ „Козлодуй“ – Пейтриън“ (Пейтриът?). Те ще кажат, че струват еди колко си милиона – купете си, казва още Сиди.

Минавайки покрай морето не видях мини, не знам част от каква пропаганда е. Мини има покрай нас – Румъния, Турция, ама явно и те не искат да идват при нас, защото има много разделение по темата. Русофилите ще кажат, че това са украински мини, нашите любими събратя либерали ще кажат, че това са мини, пратени от Русия. Най-вероятно мините са решили да бягат, заяви съпредседателят на ВМРО и допълни:

Разделението в обществото е ужасно. Войната си е война без значение какви са нейните мотиви. Не трябва да разделяме българското общество. Мен ме интересува българския национален интерес, който е неутралитет!

Пример от днес – този, който представлява руските интереси в България – прави голям протест, другата седмица, събира хора да ходят в София и е много активен по темата как трябва да бъде спрян процесът да се дава оръжие на Украйна, но с други мотиви – обяснявайки, че България е над всичко и не трябва да се дава оръжие на Украйна, но на неговите протести се веят руски знамена. Не чух да казва нищо за Македония, но докато ние си говорим дали да дадем старите съветски ракети С300 на Украйна в България идва комисарят Вархей, за да ни натиска да говорим за Македония, категоричен бе Сиди, добавяйки:

Нашият премиер се е надрусал с тиквения пай с чия на жена му и снощи събра коалиционните си партньори, за да говорят за Македония и да ги натиска. Нашият премиер да се свети името му ще продаде България, ще продаде вековната история на българите в Македония, ще направи така, че каузата, заради която са загивали десетки и стотици хиляди във войните за национално обединение, да бъдат безсмислени. Ще промени посмъртно етническият произход на Гоце Делчев и на всички онези, определящи се като българи и загинали във войните за национално обединение.

Войната в Украйна трябва да свърши, но не сме ние тези, които може да я спрем. Да спрем да се делим! България над всичко!

Цялото видео на живо виж тук >>>

Последни Новини

София отново поставя развитието на Западните Балкани във фокуса на Европа

Руската агресия срещу Украйна върна разширяването като основен приоритет на европейския дневен ред Развитието на Западните Балкани, ще бъде...

Долу ръцете от децата! Джендър пропагандата няма място в българските училища!

От ВМРО неведнъж сме изразявали категоричната си позиция срещу джендър пропагандата и налудничавите идеи за промяна на пола. Резултатите от подобни политики...

ВМРО към ПП-ДБ: Не виждаме никаква промяна в чистотата на София. Столичните улици са блато!

ВМРО - София в сряда ще обсъжда предложението на кмета Васил Терзиев за почистването на София. Припомняме, че администрацията на ПП-ДБ-Спаси София...

Факелно шествие в Русе напомни за Ньойския диктат

За 27-а година във вечерта на 27 ноември с факелно шествие ВМРО - Русе отбеляза 104-годишнината от налагането на Ньойския диктат. 

Във Враца отбелязаха годишнината от Ньойския договор с паметна вечер

Въпреки изключително тежките зимни условия, за пореден път ВМРО - Враца отбеляза годишнината от позорния Ньойски договор. Тази година...

104 години по-късно: Български марш огласи София с „Долу Ньой“

На 27 ноември 2023 г. се навършват 104 години от подписването на Ньойския договор, който откъсва от Родината изконни български територии. Ньойският...

ВМРО – София в сряда решава за поканата за разговори от ПП-ДБ

Вие и кметът Терзиев дължите отговори, напомня съветникът Карлос Контрера Областният комитет на ВМРО в София в сряда ще...

Коментари