Начало Блог Александър Сиди: Слави да предложи космонавта Александър Александров за премиер

Александър Сиди: Слави да предложи космонавта Александър Александров за премиер

Чрез Александров ще бъде изпълнена космическата програма на ИТН

Слави Трифонов казва: „Ще дадем имена за правителство, когато му дойде времето. А това „когато му дойде времето“ бяха думи на Царя, който дойде, взе си имотите и си тръгна, оставяйки след себе си куп калинки, които и сега се спрягат.

Това заяви Александър Сиди – член на Националния изпълнителен комитет на ВМРО в ефира на Национална телевизия „България 24“.

По думите му от „Има такъв народ“ са обещавали промяна, но са започнали разговори с ДПС, което означава подмяна. Няма значение дали ще направят коалиция, правителството е договорено в американското посолство и какво ще говорят пред публиката, няма никакво значение. Едни хора ни разказват много хубави приказки за лека нощ с ясното съзнание, че лъжат България. И „Има такъв народ“, и „Демократична България“. Хората искаха истинска промяна. А те по никакъв начин не разграждат така омразния им модел, защото влизането в разговори с Пеевски е точно това. Факт е, че в деня, в който ще се гласува правителство, има два сценария: единият е ДПС да гласува конкретно правителство, другият е да излязат от залата. Което и да направят, те ще подкрепят това правителство. Защо? Защото някой очевидно вече го е договорил с тях.

На въпроса какви доказателства има, че бъдещото правителство е договорено с тях, Сиди отговори:

Като започнете с цирка, който играха Доган и Христо Иванов миналата година на Росенец, който е абсурден и стигнете до днешните разговори. ДБ ако бяха толкова принципни, колкото твърдяха, трябваше веднага да напуснат масата на преговорите, когато ИТН започна преговори с ДПС. Тъжното е, че не се говори по реалните проблеми на хората. Росенец е бил и когато Христо Иванов е бил министър на правосъдието, но за това никой няма интерес да говори. Въпросът е правителството да изведе България от тежката криза, която се задава.

Сиди определи начина, по който президентът се дистанцира от ИТН и бъдещото управление, за да не падне неговият рейтинг. Според него сега пенсиите се вдигат само заради президентските избори. Но това се вади от публичния ресурс.

Александър Сиди не коментира спряганите имена за премиер и министри и предложи Слави да предложи за министър-председател българския космонавт Александър Александров, който може да изпълни космическата програма на ИТН.

Целия разговор гледайте тук >>>

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Каракачанов: Новото правителство ще клекне пред натиска на САЩ да пуснем РС Македония в ЕС

Странно е съчетанието от интересите на кръга „Капитал” с Радев, казва лидерът на ВМРО пред Валерия Велева за „Епицентър“.

Венцислав Сивов: Има момент на дискриминация с новите цени за превоз на пътници в градския транспорт

Има момент на дискриминация с новите цени за превоз на пътници в градския транспорт на Варна, коментира за Varna24.bg Венцислав Сивов, председател...

Каракачанов: Отдавна не се правят партии, а проекти, защото няма каузи и идеи – всичко е за власт

От типичната байганьовщина да не би да разсърдим „големия брат“, много време са се опитвали да прикрият инцидента Чешнегирово

ВМРО направи опит да влезе в Министерството на енергетиката. В момента входът е обсаден

Започваме неподчинение и ще покажем какво трябва да се направи, за да изринем мафията от КЕВР Представители на ВМРО,...

Няма ляво, няма дясно – всичко е демагогия

Анализ на Кузман Илиев за в. „Труд“ Истината е, че не може да предприемеш политическо действие, без то да...

Красимир Богданов: Озадачаващо е как хората биха дали доверието си на кредит за нов политически проект

В България стана традиция вместо политически сили и партии, които имат идеология, история и имат принос в развитието на страната, да се...

Красимир Каракачанов: Няма как едно общество да просперира, като е умишлено разделяно

Няма как едно общество да просперира, като е умишлено разделяно. Промяната доведе до липса на диалог в обществото и див реваншизъм.

Коментари