Начало Блог Александър Сиди: Ще изтрезнеем от красивите думи със сметката за ток

Александър Сиди: Ще изтрезнеем от красивите думи със сметката за ток

Хаосът ще свърши и тези нови проекти, които идват и ще ни оправят, също ще приключат, заяви политикът от ВМРО

ВМРО ще се яви самостоятелно на парламентарните избори, заяви Александър Сиди от ВМРО в студиото на „Денят ON AIR“ по Bulgaria ON AIR.

Сиди посочи, че причината да не влязат в предишните два парламента е, че от ВМРО никога не са си позволявали да говорят глупости и винаги са били последователни в своята програма.

ВМРО 130 години казва едно и също. Това е неудобно за различни хора. Никога не сме си позволявали да излъжем българските граждани. 300 лв. минимална пенсия е нещо – въпреки че икономистите казваха, че не е добро, ние го постигнахме, защото сме го казали, уточни той. И добави, че 45-ото и 46-ото НС са събрания на лицемерието, на лъжата.

Пенсионерите трябва да получават много повече средства, само че не можеш да ги извадиш от бюджета, защото ги вадиш от парите на работещите хора. Пенсионерите заслужават повече пари, но това се случва чрез вдигане на икономиката, подчерта Сиди.

Сиди коментира и проекта „Продължаваме промяната“. Той изтъкна, че е добре, че на българския политически небосклон се е появила политическа формация, която да каже, че това, което от ВМРО са правили години наред, е хубаво.

Г-н Петков иска да продължи промяната, защото на 4 април се случи голяма промяна – Борисов беше свален. Този, който тормози българското общество и трябваше да бъде „катурнат“, добави иронично събеседникът.

По думите му цялата държава е насочена към това Румен Радев да спечели президентските избори. А в парламента пък се управлява с див популизъм.

Хаосът ще свърши и тези нови проекти, които идват и ще ни оправят, също ще приключат. Няма как да не се върнем към разума, защото каквито и красиви думи да ни разказват, утре ще трябва да си платим сметката за ток и тогава ще изтрезнеем. Най-големият спасител – Слави Трифонов, стигна до първото място, но това по никакъв начин не промени ситуацията, каза той.

Излизаме на протест срещу високите цени на тока. Това е нетърпимо! Всичко това се случва заради опити за едно „изчегъртване“, заяви още той.

Забавното е, че тази демократична либерална общност, която се обедини и направи толкова неща, за да стигне до този процент, в момента, в който стигна донякъде, тъжно заяви, че отново беше разцепена и сега пак ще си разделят гласовете на две. Съжалявам онези либерални човечета, които ще вземат мандата и ще управляват с розова политика, заяви Александър Сиди.

Сиди направи прогноза, че след президентските избори Радев ще се успокои и тогава ще дойде редът на това да се занимаваме с политическия диалог.

Гледайте целия разговор във видеото >>>

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Александър Сиди: Предложението на Макрон е толкова отвратително, че не е добро нито за нас, нито за Северна Македония

Предложението на Макрон е толкова отвратително, че не е добро нито за нас, нито за Северна Македония. Това заяви...

Ангел Джамбазки сигнализира Европейската комисия за нарушени права на българите в Молдова

Правителството на Молдова е взело решение за сливане на Тараклийския държавен университет с Държавния педагогически университет в Кишинев. По тази причина българският...

ВМРО е твърдо против партийна чистка в здравеопазването на принципа „стани, за да седне моят човек“

Министърът да посочи мотиви за отстраняването на директори на болници През последните дни ставаме свидетели на безпрецедентни уволнения на...

Красимир Каракачанов: На България ѝ трябва грамотно, а не раболепно и папагалско правителство

На България ѝ трябва грамотно, а не раболепно и папагалско правителство. Българският народ е тотално разединен и противопоставен....

Сиди: 170 национални предатели задоволиха болното его на френския президент

Решението на парламента за РСМ е обидно и разочароващо. Денят, в който се случи това национално предателство, истината е, че костите на...

Искрен Веселинов: Следващото правителство ще бъде доминирано от външни фактори

Следващото правителство ще бъде доминирано от външни фактори. Въобще не изключвам, както и самият Кирил Петров намекна, за някакво коалиране на ПП...

ВМРО предлага да се издигне паметник на Тодор Александров в Стара Загора

Съветниците от групата на ВМРО в Общинския съвет на Стара Загора внасят предложение за финансиране и изграждане на паметник на видния български...

Коментари