https://www.fapjunk.com https://fapmeister.com nakliye İstanbul nakliyat 1xbet 1xbet betforward betforward
Александър Урумов: Преди 5 години цяла България разбра за готвения „истанбулски“ заговор -
Начало Блог Александър Урумов: Преди 5 години цяла България разбра за готвения „истанбулски“ заговор

Александър Урумов: Преди 5 години цяла България разбра за готвения „истанбулски“ заговор

На този ден преди 5 години цяла България разбра за готвения „истанбулски“ заговор.

На 3 януари 2018 година соросоидното гербаджийско задкулисие в тогавашното правителство се бе приготвило тихомълком да пробута Истанбулската конвенция. Това трябваше да стане зад гърба на коалиционния партньор ВМРО и зад гърба на вицепремиера Красимир Каракачанов, който в този ден си бе пуснал отпуск.

Това написа във „Фейсбук“ Александър Урумов – активен противник на прокарваните антисемейни политики и директор на пресцентъра на Министерство на отбраната по време на мандата на Красимир Каракачанов като министър (2017-2021).

Ето какво още споделя той:

„Не им вярвам, въпреки, че ми обещаха да не влиза в заседание на МС за обсъждане – соросоидите вероятно ще опитат да направят нещо зад гърба ми“, това ми каза Каракачанов, който вече беше разбрал от мен за джендър-заверата – по това време по негова лична покана ръководех пресцентъра на военното министерство.

„На работа ли си на 2 януари“, попита ме той още преди Новата година, 2.01. беше работен.

„На работа съм“, отговорих.

„Виж тогава проектопрограмата за заседанието на 3.01. и ако вкарат Истанбулската за приемане – обади ми се“.

На 2 януари следобед проверих проекта за дневния ред за заседанието на следващия ден – въпреки уговорката, задкулисието беше вкарало джендър-конвенцията под точка 6 правителственото заседание. (В утвърдения вариант на 3.01. ИК финално става точка 5).

Джендъри, сър.

Обадих се на Каракачанов, който си прекъсна отпуска и веднага тръгна за България, за да бъде на заседанието на следващия ден.

Така на 3 януари 2018 година след сблъсък в правителството цялата страна разбра за този чудовищен заговор срещу децата на България.

Така започна битката, в която бях от самото начало и смятам да продължа и занапред.

Красимир Каракачанов лично има огромна историческа заслуга за политическата част от съпротивата срещу джендърмерията на задкулисието, чийто първоначален план заедно осуетихме.

Винаги ще го напомням, защото политиците се познават по делата, а не по логАта.

Общата ни решителност и общите ни действия забавиха джендърите и дадоха възможност за организиране на национална съпротива с европейско значение.

Спряхме подготвени милиони евро и долари финансиране за налагане на джендър-идеологията и отравяне на умовете на децата ни с мантри като „насилие, основано на пола“ и реклами за „смяна на пола“!

Бяха готови сатанинските приготовления на едни „чичковци“ и „лелки“ да влизат при децата в градини и училища, за да ги учат на толерантност – за всичко това и още наистина шокиращи детайли от битката зад кадър ще прочетете в предстоящата ми книга.

Още малко остава…

Между другото – днес Турция излезе от споразумението за Истанбулската конвенция.

Честито на джендърите у нас и по света!

Сега спокойно тази мерзост може да приеме името на Дьорд Шорош.

То ще ѝ приляга най-добре.

А ние продължаваме битката!

Да живее България!

Последни Новини

Ангел Джамбазки: България трябва да бъде лидер и да налага политики, гледайки националния си интерес

София е домакин на шестата конференция „Западни Балкани“ тази събота „Западните Балкани са част от Европа и трябва да...

ВМРО – София: Нискоемисионната зона да се отмени!

От началото бяхме против въвеждането ВМРО - София смята, че нискоемисионната зона е безсмислена, несправедлива и неефективна. Наредбата, която...

Слабаков: Нелегален трафик на мигранти има в Нидерландия, Австрия, Франция и Германия – справете се с този проблем!

България и Румъния трябва да са член на Шенгенското пространство, защото така границите ни ще станат по-сигурни. Не е вярно, че в...

София отново поставя развитието на Западните Балкани във фокуса на Европа

Руската агресия срещу Украйна върна разширяването като основен приоритет на европейския дневен ред Развитието на Западните Балкани, ще бъде...

Долу ръцете от децата! Джендър пропагандата няма място в българските училища!

От ВМРО неведнъж сме изразявали категоричната си позиция срещу джендър пропагандата и налудничавите идеи за промяна на пола. Резултатите от подобни политики...

ВМРО към ПП-ДБ: Не виждаме никаква промяна в чистотата на София. Столичните улици са блато!

ВМРО - София в сряда ще обсъжда предложението на кмета Васил Терзиев за почистването на София. Припомняме, че администрацията на ПП-ДБ-Спаси София...

Факелно шествие в Русе напомни за Ньойския диктат

За 27-а година във вечерта на 27 ноември с факелно шествие ВМРО - Русе отбеляза 104-годишнината от налагането на Ньойския диктат. 

Коментари