Начало Блог Ангел Джамбазки: Ако преди хуните са идвали от изток, сега идват от...

Ангел Джамбазки: Ако преди хуните са идвали от изток, сега идват от запад, но не са въоръжени с ножове, а с пропаганда

Виждате как е разделена Европа – тези, които подкрепят педофилската атака срещу Унгария, са дълбоко поразените общества на запад от Виена. Тези, които имат малко здрав разум в главата си, са държавите от Централна и Източна Европа. Буквално в момента това е границата на Европа. И ако преди хуните са идвали от изток, сега идват от запад, но не са въоръжени с ножове, а с пропаганда.

Това заяви Ангел Джамбазки, който е водач на листата на КП „БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ в 3-ти МИР – Варна, предаде репортер на Радио „Фокус“ – Варна .

Според него това, което се случва срещу Унгария, е част от войната на крайно леви радикали срещу нациите и срещу държавите. Законът, който е приет в Унгария, буквално гласи следното: забранява педофилска и хомосексуална пропаганда в училище. А това би трябвало да бъде норма навсякъде по целия свят.

Джамбазки посочи, че нито за него, нито за патриотите е нормално училищата да бъдат място, които да дават трибуна на такава пропаганда.

Да не говорим, че дори ако се абстрахираме от самото съдържание на тази гнусна и отвратителна пропаганда, училището би трябвало да е място без политика. Това е чиста политическа репресия. Агресивното и истеричното настояване на тези дълбоко разстроени хора, които разпространяват такава педофилска пропаганда, е да променят нашия начин на живот. Това обаче не се случва само в Унгария, коментира то

Само преди няколко дни в София имаше някакъв такъв „фестивал“, на който един от филмите беше рекламиран по следния начин: „Приключенията на безумно смелия 9-годишен Марко, подчертавам – 9-годишен Марко, и неговата сладко-горчива връзка с ексцентричният гейборчик. Е това ако не е педофилия, не знам какво друго би могло да бъде, каза още Ангел Джамбазки.

Джамбазки посочи, че патриотите отдавна бият камбаната, бият тревога за това, че всички тези истерии за права на еднополови бракове ще доведат до реклама на педофилията.

Неслучайно апологетите на тази пропаганда, до един в живота си имат такива случки. Ние не можем да допуснем по такъв начин да бъде разрушавано нашето общество. Защо правят тази атака, защото за тях основния враг е нацията, държавата и обществото. А на всички ни е известно, че градивната тухла на обществото е семейството. Тези хора настояват да няма семейство, което да е от мъж и жена и техните деца, тези хора настояват те да имат роля във възпитанието на децата, за да могат да влияят върху тях, обясни водачът на листата на БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ във Варна и в Благоевград.

Ние казваме нещо съвсем друго, ние казваме, че детето е отговорно задължение на неговите родители – на майка му и на баща му. Това са родителите, които трябва да носят и щастието и отговорността, да възпитат децата си в дух на това да бъдат добри хора и граждани, но те трябва да виждат нормалния модел на семейството, продължи той.

А семейството е между мъж и жена. Моите уважения към всички увредени глави, но бляновете за 40 пола са медицинско отклонение. Има два пола – мъжки и женски. Ние не се интересуваме от това какво правят помежду си някакви хора, ако не нарушават закона. Но педофилията е наказуема според Наказателния кодекс и трябва да бъде преследвана, категоричен бе Джамбазки.

Той посочи, че истерията в Европейския парламент и Европейския съюз срещу Унгария е очаквана.

Тези хора водят буквално война срещу нас и тя е цивилизационна. Те се опитват да разрушат модела на Европа. Това което е Западната цивилизация вече няколко хиляди години. За някаква група самозадоволени и вече не знаещи какво да правят със себе си хора, това е враг и те се опитват да го разрушат. А нашето настояване е семейството да остане такова каквото е. И слава Богу българската Конституция го закрепва императивно. Той е доброволен съюз между мъж и жена, коментира заместник-председателят на ВМРо.

И това е най-големият вой срещу нас, срещу ВМРО и БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ. Ние единствени се обявяваме в защита на традиционното християнско семейство и християнските корени на Европа. Няколко пъти ми е правило впечатление, че ако повдигнете темата в Европейския парламент веднага полудяват. Те отричат своето минало и своите корени. Тъжно за тях, но опасно за нас, заяви Джамбазки.

1 Коментар

 1. https://web.archive.org/web/20070729054720/http://www.sedmica.hit.bg/romania.html

  Статията е стара, от 2004 или 2005 г. и въпреки това през 2012 г. има много подобна статия във в. Десант (тоест: за румънските териториални и малцинствени претенции) понеже нищо се беше променило в отношенията на румънските власти и „историци“ спрямо България. От 1940 г. до днес днешен те чакат подходящ момент за да повтарят кражбата на Южна Добруджа.

  Да оправим нещата в съседство, че оттам ни чакат заплахите.

  Здравко Китов

  Румънски националисти си искат Южна Добруджа

  Изборите в Румъния донесоха нов повей на национализъм от север, който отдавна бе предсказан от световните геополитици. Неслучайно още преди разпадането на Варшавския договор Збигнев Бжежински предупреждаваше, че социализмът ще избие в краен национализъм. Партията на Тудор спечели 20% от гласовете в Парламента с размахването на една карта – карта, на която Румъния е представена в границите си преди Крайовската спогодба и на която Тутракан, Силистра и т.н. Южна Добруджа е във владение на неговата страна. Той обеща на румънците, че ще им върне изконната земя, ако го изберат за президент. Те не повярваха и не го избраха, но той стана вторият човек в тамошната политика след социалиста Илиеску. Отиде на втори тур, където ще загуби, но влиянието му е огромно.
  Това става в мултинационална страна, където унгарци, немци и българи са едва ли не една трета. Където по националната телевизия има по един час седмично програма на унгарски и немски и по-рядко на български и цигански. Бившият придворен поет на Чаушеску така забаламоса избирателите, че те вече се виждат пазаруващи в граничния град Варна, разхождащи се в румънския дворец в Балчик и хранещи се с пшеница от Добрич. Прагматично даде вота си румънският избирател, който в Карпатите мръзне и гладува и само може да мечтае за земята, която ние оставяме да пустее.
  Дотук всичко си е румънска работа, но има и нашенска.
  Къде е Надето, за да попита официално каква е тази карта и какъв е този, дето обещава българска земя на румънския избирател? В Брюксел е Надето и чака да паднат визите. В нейното министерство мишките си играят (и получават за това заплати), докато котката – шефка плаче по вратите европейски. Защо не реагира ВМРО, която се пише националистическа партия? Кой праща невръстни фенове да пишат, че майчиния им език е български и не искат турски по телевизията? Защо той не реагира? Заплаха за Б-я не са само турските интереси, които в повечето случаи са икономически, а и румънските, сръбските и гръцките, които са политически. За Македония да не говорим. Ние си я имаме за наша, те имат Б-я за част от тяхната държава и изобщо… Не трябва ли Надето да погледне около себе си и да вземем да оправим нещата в съседство, че оттам ни чакат заплахите.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Александър Сиди: Слави да предложи космонавта Александър Александров за премиер

Чрез Александров ще бъде изпълнена космическата програма на ИТН Слави Трифонов казва: „Ще дадем имена за правителство, когато му...

ВМРО – Карлово с поредна акция „Чиста памет“

ВМРО – Карлово се събраха и почистиха паметника на карловския войвода Петър Юруков. Отне...

Благодарение на ВМРО Благоевград има паметник на революционерката Мара Бунева

На 28 юли 2021 г. в Благоевград благодарение на ВМРО бе монтиран паметник на българската героиня Мара Бунева. След...

Веселинов, ВМРО: Парламентът да заседава на сесии по 2-3 пъти годишно и депутатите да получават заплати само за това време

Така народните представители ще практикуват основната си професия и ще бъде облекчен държавният бюджет Тази радикална позиция изрази в...

Тържествено бе открит паметникът на Левски във Велики Преслав

#ПомниГероите Тържествено откриване и освещаване на паметника на Васил Левски се състоя във Велики...

Кузман Илиев: Навлизаме в политическа нестабилност, в едно постоянно подмятане на отговорността

Много е трудно да кажа какво ще е състоянието на българския избирател, заради ниската активност и други симптоми, защото той е отвратен...

ВМРО: Искаме референдум за ЛГБТИ+ пропагандата в училище, за Македония в ЕС и пълзящата циганизация

Настояваме за национално допитване по тези три теми и призоваваме институциите да организират такова Поводът ВМРО да реагира...

Коментари