Начало Циганският въпрос Ангел Джамбазки: Битовата етническа циганска престъпност може и ще бъде пречупена само...

Ангел Джамбазки: Битовата етническа циганска престъпност може и ще бъде пречупена само с желязна ръка

Бирена капачка и други тъпи причини да си розов лицемерен „либерал“ и да те пребият пияни цигани. И да се опитваш да оправдаваш безобразното поведение на пияни цигани, почти убили човек без причина. За забавление. Както обикновено, прочее.

Това коментира във Фейсбук страницата си евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

Безумно тъпият текст в информационната медия „Уеб кафе“ се опитва да коментира някак поредното циганско изстъпление, почти довършен опит за убийство по хулигански подбуди, извършен от две и повече лица от цигански произход, видимо пияни.

Целта е ясна – налице е поредното циганско изстъпление, трябва някак да се замаже положението, да се дрънкат всякакви глупотевини и кухи фрази, само и само да не става въпрос, кои точно са извършителите, каква е биографията им, какви са мотивите им, казва Джамбазки.

Кратък цитат: „В родителските оправдания за стореното от двамата братя прозира една сбъркана гледна точка за това как функционира светът. Ако те не са видели друг пример, може би не трябва да очакваме и от тях нещо по-добро.“

Скандално оправдание на поредно циганско изстъпление. Ако не били видели друг пример, да не очакваме нищо добро… Гледай ти, добре, че горките не са гледали филм за канибали като малки. Ами ако бяха попаднали на някоя поредица, засягаща проблемите на зоофилията в Пакистан? Ами ако бяха гледали и двете, пък да срещнат автора на тази либерална полюция? Дали щеше да мисли по същия начин, пише Джамбазки.

И изобщо – пореден пример за това как т.нар. либерали, джендъри и прочее активисти всъщност оправдават, закрилят, прикриват битовата етническа циганска престъпност. Как вадят вода от сто кладенеца само и само да прикрият основния проблем.  Битовата етническа циганска престъпност може и ще бъде пречупена само с желязна ръка, категоричен е заместник-председателят на ВМРО.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО: „Лукойл“ ограбва българите. Излизаме на протест!

Руската компания продава бензина и нафтата с 1 лев на литър по-скъпо от реалните цени На 13 август (събота)...

Александър Сиди: ИТН даде шанс на ДПС да иска от Ердоган нови 100 хил. гласа

Може би ще отидем на въртележка от избори, смята съпредседателят на ВМРО Има изключително напрежение в обществото. Не си...

Ангел Джамбазки: Темата Македония ще бъде изчерпана едва тогава, когато няма граница между Охрид и Черно море

Това са ни го завещали нашите деди В обществено-политическия живот на България има две групи сили, от които зависят...

Искрен Веселинов: Големият грях на отиващото си управление е крайното олевяване

На нашата покана откликнаха четири формации. Става дума за КОД, НФСБ, „Движението за директна демокрация“, както и „Общество за нова България“ –...

ВМРО започна преговори за патриотично-консервативна коалиция, основана на база ценности и родолюбие

Сред приоритетите на бъдещия формат са демографията, „Зелената сделка“, конституционна реформа и отстояване на принципите за Европа на държавите и нациите

Искрен Веселинов: ВМРО е пазител на националните интереси

Искрен Веселинов, съпредседател на ВМРО, в „Беновска пита“ в youtube.com/Беновска пита-Радио К2,  във facebook.com/iliana.benovska и  по Радио К2 на 93.9MHz на 6-и август 2022 г., заяви позиции по следните теми:

ВМРО кани на открит форум всички българофилски формации, милеещи за благото на Родината ни

Срещата ще се проведе на 9 август (вторник) 2022 г. от 14.00 ч. на ул. „Пиротска“ № 5 На...

Коментари