Начало Блог Ангел Джамбазки внася в парламента Концепцията на ВМРО за интеграция на маргинализираните...

Ангел Джамбазки внася в парламента Концепцията на ВМРО за интеграция на маргинализираните общности

Причината за внасянето на документа са поредните криминални случаи с етнически произход в държавата

Съпредседателят а ВМРО и български представител в Европейскя парламент Ангел Джамбазки отново внася в Народното събрание Стратегията на ВМРО за интеграция на маргинализираните общности, чиято основна цел е намирането на начин тези хора да бъдат вписани в обществото ни.

Ангел Джамбазки изтъква, че докато политически импотентните лицемери в българското Народно събрание „тупат топката“ с десетсекундни заседания, за да имат време за задкулисни договорки за властта, битовата етническа престъпност избухва, а държавността абдикира за пореден път.

Само за няколко дни са налице три различни новини за мелета с брадви, лопати, вили, нападение над беззащитно момиче и над лекарски екип. Етническият произход на извършителите е повече от ясен, смята още съпредседателят на ВМРО.

Години наред едни определени соросоидни НПО-та усвояваха милиони левове за интеграция, години наред едни хора ни обясняваха за някаква политическа коректност, за толерантност и за какво ли не още. Ето го резултатът. Видяхме го и преди известно време в Казанлък от хора, които не зачитат нито закона, нито нормалното човешко отношение. А държавата нехае, няма я точно там, където трябва най-вече да бъде – в махалите, изтъква още българският представител в Европейския парламент.

Ангел Джамбазки припомня, че от години ВМРО има предложение за справяне с битовата етническа престъпност. И акцентира върху многократното ѝ внасяне в няколко народни събрания.

Едни и същи хора ги беше страх да я приемат и приложат, за да не им се скара някой отвън и защото няма да могат да купуват гласовете в махалите. Крайно време е да сложим ред в нашия дом, а който не иска да спазва реда – тояга, завършва съпредседателят на ВМРО.

Последни Новини

Пълно безхаберие на „сглобката“ по темата с нелегалната имиграция

ВМРО настоява за справяне с нелегалната имиграция и отбрана на свещената българска граница! В момента така наречената „сглобка“, която управлява България, не...

С номер 4 ВМРО – Българско национално движение тръгва на избори

С  номер 4 в бюлетината ПП „ВМРО – Българско национално движение“ тръгва на местните избори, които ще се проведат на 29 октомври...

Въпросите на Карлос Контрера към другите кандидати за кмет на столицата

Карлос Контрера, кандидат за кмет на София от ВМРО - Илиана Беновска „Беновска пита – Радио К2“, 26.09.2023 г. Илиана...

ВМРО регистрира своята кандидатска листа за общински съветници на местните избори в община Мездра

Политическа партия „ВМРО - Българско национално движение“ регистрира в Общинска избирателна комисия - Мездра своята кандидатска листа за общински съветници за участие...

Искрен Веселинов: Хекимян е от най-либералните журналисти. Пирон на ГЕРБ в ковчега на демокрацията

Какво издава кандидатурата на герб на Антон Хекимян за кмет на София? Какви са скритите договорки на ГЕРБ и...

Карлос Контрера: ВМРО ще се бори рисковите райони на София да не се превръщат в гета

ВМРО ще се бори рисковите райони на София да не се превръщат в гета. Има начини за това. Защото в София има...

Светлозар Янков е кандидатът на ВМРО за кмет на Карлово

Общинският съветник от ВМРО в Карлово Светлозар Янков е канидат за кмет на общината. Янков е областен...

Коментари