Начало По места Ангел Джамбазки: Време е за възстановяване на доверието в държавността

Ангел Джамбазки: Време е за възстановяване на доверието в държавността

Ще бъде късно за мерки срещу нелегалните мигранти, когато стигнат на границата ни, предупреди евродепутатът

Няколко основни теми, свързани с политическата и икономическата ситуация към момента събраха на среща в старопрестолния град съратници и симпатизанти на ВМРО – Велико Търново със заместник-председателя на ВМРО – Българско национално движение и евродепутат Ангел Джамбазки и Александър Сиди – член на националното ръководство на партията, съобщава Дарик радио.

На срещата присъстваха зам.-председателят на патриотичната организация и лидер на областната структура на ВМРО във Велико Търново доц. д-р Милен Михов, председатели на общинските структури в областта, на младежката и женската местни организации, приятели и симпатизанти. Срещата бе излъчвана на живо във „Фейсбук, отговаряно бе на всякакви въпроси, включително и на тези онлайн. 

Разговорът бе с оглед на няколкото задаващи се кризи – здравната, породена от пандемията от COVID-19, мигрантската – която по думите на Джамбазки дължим на безобразната и безотговорна политика на западните си съюзници, които водиха безсмислена 20-годишна война. След което позорно избягаха и ни остава на пътя на мигрантската вълна – през Иран, Турция и ние сме следващите по пътя на мигрантите към Европа, категоричен е Джамбазки. Евродепутатът е категоричен, че мерки трябва да бъдат взети сега, на момента, а не когато мигрантите стигнат границата ни.

Ангел Джамбазки изрази искреното си съжаление от случващото се във вътрешен план в страната. Без капка заяждане – тези хора, които са в парламента, са неумели и неподготвени. Ако бяха хванали някой примат от зоопарка – щеше да има по-добро поведение в последния парламент, заяви той. Допълни, че така само се губи времето на българските граждани. Джамбазки очерта и други проблеми пред хората – повишаващите се цени на тока и съответно на стоките от първа необходимост.

Време е за възстановяване на доверието в държавността, заяви Ангел Джамбазки. Ето какво каза още той:

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Каракачанов: Новото правителство ще клекне пред натиска на САЩ да пуснем РС Македония в ЕС

Странно е съчетанието от интересите на кръга „Капитал” с Радев, казва лидерът на ВМРО пред Валерия Велева за „Епицентър“.

Венцислав Сивов: Има момент на дискриминация с новите цени за превоз на пътници в градския транспорт

Има момент на дискриминация с новите цени за превоз на пътници в градския транспорт на Варна, коментира за Varna24.bg Венцислав Сивов, председател...

Каракачанов: Отдавна не се правят партии, а проекти, защото няма каузи и идеи – всичко е за власт

От типичната байганьовщина да не би да разсърдим „големия брат“, много време са се опитвали да прикрият инцидента Чешнегирово

ВМРО направи опит да влезе в Министерството на енергетиката. В момента входът е обсаден

Започваме неподчинение и ще покажем какво трябва да се направи, за да изринем мафията от КЕВР Представители на ВМРО,...

Няма ляво, няма дясно – всичко е демагогия

Анализ на Кузман Илиев за в. „Труд“ Истината е, че не може да предприемеш политическо действие, без то да...

Красимир Богданов: Озадачаващо е как хората биха дали доверието си на кредит за нов политически проект

В България стана традиция вместо политически сили и партии, които имат идеология, история и имат принос в развитието на страната, да се...

Красимир Каракачанов: Няма как едно общество да просперира, като е умишлено разделяно

Няма как едно общество да просперира, като е умишлено разделяно. Промяната доведе до липса на диалог в обществото и див реваншизъм.

Коментари