Начало Блог Ангел Джамбазки: ДПС ще купува цигански гласове, за да вземе и София!...

Ангел Джамбазки: ДПС ще купува цигански гласове, за да вземе и София! Няма да им я дадем

Ангел Джамбазки е готов да се откаже от евродепутатското си място, ако бъде избран за кмет на София. На въпрос дали ще напусне Брюксел, той отговори кратко: „Без съмнение“.

Пред БНТ заместник-председателят на ВМРО демонстрира готовност да решава проблемите на столицата. Посочи, че е бил 8 години общински съветник и познава нещата, които тревожат столичани. От думите му стана ясно, че акцент ще бъде периферията на София.

Ще говорим на хората на ул. „Президент Линкълн“ в кв. „Овча купел“, която няма осветление. За хората от Старопланинската яка, които още нямат канализация. Говорим на тези хора, които очакват от кмета да свърши тези битови неща, които години не са направени. ВМРО се отнася отговорно към всяка една изборна позиция. Градът има достатъчно проблеми. Не участваме в никакви уредени мачове, искаме да решим въпроси, които сме поставили в София, коментира Ангел Джамбазки.

Джамбазки посочи и циганския проблем и заяви, че ДПС се опитва да вкара свои общински съветници, като купува цигански гласове. Ще се борим да спрем това, само ние повдигаме този въпрос, категоричен е най-рейтинговият ни евродепутат.

Междувременно лидерът на ВМРО и вицепремиер Красимир Каракачанов е убеден, че Джамбазки е най-подготвеният кандидат за кмет на София заради сериозния си политически опит. Каракачанов коментира, че „джавкането“ между другите кандидати е омръзнало на хората.

Аз не ползвам охрана и ходя свободно сред хората и ги заговарям, знам проблемите им, коментира той.

Дами и господа, един политик няма нужда да е ляв или десен, той трябва да знае проблемите и да може да ги решава. Джамбазки беше общински съветник 8 години. Той е най-подготвеният политик във ВМРО. Има вече опит и като евродепутат. Искаме млади и енергични хора, които знаят проблемите, каза още Каракачанов.

На въпрос, че Ангел Джамбазки е вечният кандидат за всеки пост лидерът на ВМРО отговори иронично: „Освен това навърши и 40 години, готов е за президент“, но добави: „Президентските избори са след две години, тогава Джамбазки ще е в половиния си мандат като кмет. Не, няма да го издигаме за президент“.

Войводите за изборите – пред БНТ говорят Красимир Каракачанов и Ангел Джамбазки – видео >>>

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Борис Вангелов в „Денят ОН ЕР“ на 24 септември

Народният представител Борис Вангелов ще бъде гост в предаването „Денят ОН ЕР“ по България ОН ЕР на 24 септември 2020 г. (четвъртък)...

ВМРО: Победа за патриотизма – парламентът прие доброволната военна служба

Идеята на вицепремиера Каракачанов вече е гласувана на първо четене в НС С промените в Закона за резерва на...

25 септември, 7.30 ч., БНР – Борис Вангелов

Интервю по програма „Хоризонт“ на БНР с депутатата Борис Вангелов може да слушата от 7.30 ч. сутринта на 25 септември, петък.

25 септември (петък), 15.00 ч., Добрич – кампанията „Бъди войник“

Националната информационна кампания „Бъди войник“  през 2020 г. започва от град Добрич Националната информационна кампания на Министерството на отбраната...

ВМРО – Хасково пита: Да очакваме ли скоро да ни събуди моллата?

От местната организация на ВМРО в Хасково излязоха с позиция по повод намерението на Общината да отмени Наредбата, с която се регламентира...

Доц. Милен Михов: С прилагането на т.нар. политика на интеграция доникъде няма да стигнем

Цигани са нападнали с мачете млад мъж от Роман, сигнализират от ВМРО. Жертвата е Калин Христов, а ситуацията се развива на 14...

Мария Цветкова зарадва ямболии с прожекция на филми в навечерието на Деня на независимостта

Прожекция на филмите „Леринската операция и Каймакчалан“ и „Тутраканската епопея“ предизвика интереса на жители и гости на Ямбол в навечерието на Деня...

Коментари