Начало Парламентарни избори - 2021 Ангел Джамбазки: Зелената сделка ще бъде катастрофа с национални мащаби

Ангел Джамбазки: Зелената сделка ще бъде катастрофа с национални мащаби

Зелената сделка не трябва да бъде допускана, защото ще бъде катастрофа с национални мащаби, настоява зам.-председателят на ВМРО – БНД Ангел Джамбазки.

Заради Европейския зелен пакт той прогнозира тежки дни пред Старозагорски регион. Заплахата по думите му е заради безобразното поведение на редица български управляващи. Ангел Джамбазки припомни собствената си яростната съпротива срещу безумието наречено „Зелена сделка“ в качеството си на евродепутат.

Моя последователна като представител в Европарламента е била срещу това безумие, което застрашава хиляди работни места в Източномаришкия басейн, категоричен е Ангел Джамбазки.

Унищожаването на енергетиката, основана на въглища, ще засегне не само Старозагорска област, но и редица други области, а и цялата българска енергетика, предупреди зам.-председателят на ВМРО. Той припомни, че неотдавна при студено време излезе от строя за 24 часа един от реакторите на атомната централа „Козлодуй“.  По това време единственият балансьор, който успя да съхрани електроенергийната система на България беше Източномаришкия басейн и електричеството произвеждано там. И ако се бяха вслушали в зелените утопии, за едно денонощие държавата щеше да бъде без ток, отбеляза Джамбазки. Той препоръчва на всеки един зелен утопист да спре да използва електричество, за да се топли и да си свети вкъщи, защото според тях това не е екологично.  

Тази битка ще стои пред всяко българско правителство. Като задача № 1. Управляващите трябва да водят политика, която да не допусне загубата на работни места и унищожаването на българската енергетика, смята Ангел Джамбазки. Според него има редица български партии, които абсолютно безотговорно и безумно прокламират тези, свързани със закриването на въглищните централи, защото знаят, че никога няма да управляват. Той не изключва и че те са стимулирани от външни интереси. Ангел Джамбазки ги призова да излязат с лицата си пред старозагорските избиратели и честно да им обяснят какво ще се случи, ако се изпълнят техните утопии.

Евродепутатът Ангел Джамбазки призова старозагорци да изберат свои представители в следващия парламент, които да работят за защита на техните работни места. Това може да стане с номер 1 в бюлетината – за ВМРО – Българско национално движение.

България над всичко!
България над всичко!

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО: „Лукойл“ ограбва българите. Излизаме на протест!

Руската компания продава бензина и нафтата с 1 лев на литър по-скъпо от реалните цени На 13 август (събота)...

Александър Сиди: ИТН даде шанс на ДПС да иска от Ердоган нови 100 хил. гласа

Може би ще отидем на въртележка от избори, смята съпредседателят на ВМРО Има изключително напрежение в обществото. Не си...

Ангел Джамбазки: Темата Македония ще бъде изчерпана едва тогава, когато няма граница между Охрид и Черно море

Това са ни го завещали нашите деди В обществено-политическия живот на България има две групи сили, от които зависят...

Искрен Веселинов: Големият грях на отиващото си управление е крайното олевяване

На нашата покана откликнаха четири формации. Става дума за КОД, НФСБ, „Движението за директна демокрация“, както и „Общество за нова България“ –...

ВМРО започна преговори за патриотично-консервативна коалиция, основана на база ценности и родолюбие

Сред приоритетите на бъдещия формат са демографията, „Зелената сделка“, конституционна реформа и отстояване на принципите за Европа на държавите и нациите

Искрен Веселинов: ВМРО е пазител на националните интереси

Искрен Веселинов, съпредседател на ВМРО, в „Беновска пита“ в youtube.com/Беновска пита-Радио К2,  във facebook.com/iliana.benovska и  по Радио К2 на 93.9MHz на 6-и август 2022 г., заяви позиции по следните теми:

ВМРО кани на открит форум всички българофилски формации, милеещи за благото на Родината ни

Срещата ще се проведе на 9 август (вторник) 2022 г. от 14.00 ч. на ул. „Пиротска“ № 5 На...

Коментари