Начало Избори - 2022 Ангел Джамбазки и Искрен Веселинов подкрепиха листата на ВМРО в Шумен

Ангел Джамбазки и Искрен Веселинов подкрепиха листата на ВМРО в Шумен

Двама от съпредседателите на ВМРО – Ангел Джамбазки и Искрен Веселинов, посетиха Шумен. Те се срещнаха с кандидатите за народни представители в 30 МИР и с активисти на партията, като обсъдиха проблемите на града и възможностите за решаването им.

Джамбазки, който е български представител в Европейския парламент, обеща да проучи възможностите за получаването на средства от европейските фондове и да съдейства за решаването на проблема с водата в града. Припомняме, че именно ВМРО чрез своя министър в 44-тото НС успя да договори средства за изграждането на пречиствателна станция и на част от довеждащия водопровод. А водачът на листата в областта и бивш народен представител Деан Станчев се бори за разрешаването на проблема по време на същото това правителство.

Двамата съпредседатели се разходиха по улиците на Шумен и дискутираха с гражданите възможностите за развитието на града – за инфраструктурата и създаването на нови работни места и за развитието на туризма в региона. Интересът на шуменци провокира и дебат по темите образование и здравеопазване.

ВМРО, като автентична патриотична организация с над 100-годишна история, винаги е отстоявала българските национални интереси и е защитавала е обикновените хора от произволите на властта и институциите.

Ангел Джамбазки и Искрен Веселинов подчертаха, че гласувайки с № 5 на машината и в бюлетинта, шуменци получават гаранция, че в следващото Народно събрание ще има кой да защитава интересите им, защото в листата на ВМРО са включени хора, родени, израснали или живеещи в Шумен и региона.

Гласувайте с № 5, защото БЪЛГАРИЯ Е НАД ВСИЧКО!

Последни Новини

Активисти на ВМРО – Русе отдадоха почит към жертвите на комунизма

На 1 февруари, обявен през 2011 г. от МС на Република България за Ден на почит към жертвите на комунизма у нас,...

В местността Гробницата откриха паметник на жертвите на комунистическия режим

В деня, в който почитаме паметта на всички онези българи, избити от комунистическия режим в България, в местността Гробницата над село Петърч,...

Д-р Султанка Петрова: Държавата ни се люшка от една в друга крайност, а българинът все повече обеднява

Държавата ни се люшка от една в друга крайност, а българинът все повече обеднява. Това заяви председателят на Националната...

Предлагат във Велико Търново да има паметник на цар Борис III

Да бъде изграден паметник на цар Борис III във В. Търново предлага председателят на групата съветници на ВМРО - БНД във Великотърновския...

Карлос Контрера: Ще има ли коалиция NEXO?

Ще има ли коалиция Nexo? По-скоро да. ДБ и Промяната щели да се събират, за да станели първи и да ни донесат...

Другият Ботев

Враца дължи почит на генерал Кирил Ботев автор: Красимир Богданов, историк Ежедневно стотици врачани преминават по...

Ангел Джамбазки: По-позорно от антибългарската истерия в Скопие е само предателството в София!

Карлос Контрера: Със или без гражданство всеки българин трябва да има зад себе си българската държава! Доц....

Коментари