Начало Европейски парламент Ангел Джамбазки: НПО-тата се превърнаха в една пета колона на нелегалната миграция

Ангел Джамбазки: НПО-тата се превърнаха в една пета колона на нелегалната миграция

В България семейството винаги ще означава само едно – майка, баща и техните деца, категоричен е патриотът

Ангел Джамбазки беше един от най-активните евродепутати през изминалия мандат на ЕП. Сега той е водач на листата на ВМРО за Евроизбори 2019. Джамбазки е сред политиците, които ясно се обявяват против мултикултурализма, ислямизацията, нелегалната миграция, джендър идеологията, които се налагат от проваления либерален модел. В България Ангел Джамбазки е един от политиците, които решително се обявяват и срещу циганския произвол и престъпност.

Кандидатът на ВМРО отговори на няколко въпроса на Флагман.бг, свързани с бъдещата му дейност като евродепутат и приоритетите, които ще защитава е ЕП.

– Г-н Джамбазки, 30 хиляди мигранти от лагери в Турция са готови да се включат в т.нар. „Поход на надеждата” към България и Европа. Мислите ли, че се изчакват резултатите от вота за Европейски парламент, за да стартира Сезон 2 на сериала „Бежанци“, който вече ни прожектираха?

-Аз бих казал, че този сериал не е спирал. Кризата с мигрантите беляза настоящия мандат на Европейския парламент и Европейската комисия. Този „Поход на надеждата“ е очевидна провокация, която е взела пример от небезизвестния поход на мигрантите от централна Америка, които са се запътили към границата със САЩ. Това е една нова тактика, при която група нелегални мигранти биват насърчавани от либерални НПО-та, да се събират на големи компактни групи и да оказват натиск по границите на суверенни държави. Неправителствените организации се превърнаха в една пета колона на нелегалната миграция и трафика на хора. Охраната на границата е суверенно право на всяка държава и е от съществена важност за сигурността, особено що се отнася до нашата страна, която е външна граница на ЕС. Много е важно да се замислим над действията на подобни неправителствени организации, които безнаказано стават съучастници в международния трафик на хора.

– Вашата партия ВМРО се обяви срещу т.нар. „стратегия“ за детето, която е пропита от отровната „джендър-идеология“. Не мислите ли, че трябва да има „Стратегия за семейството“? И как може да се отстоява такава позиция в ЕП?

– За щастие ЕП е съвкупност от членовете, избрани от страните членки. Искам да Ви уверя, че в Брюксел ние имаме изключително много съмишленици, които са на нашето мнение. Пример мога да дам, разбира се, с колегите от Полша от моята парламентарна група. „Право и справедливост“ е партия, наш близък съюзник и отявлен защитник на семейните ценности. В тази своя борба ние постоянно трябва да търсим съмишленици. Стратегията за детето и Истанбулската конвенция не са и няма да са последните проблемни документи. Войната на „тихия“ фронт продължава да се води. Не бива да забравяме, че ние сме представителите на нормалното, а джендър идеологията е отклонение от тази нормалност. За жалост, за много хора в Европа това е трудно да бъде разбрано, но ще продължим борбата и през следващия мандат на Европейския парламент.

– Наскоро канадски съд заплаши баща с арест, ако не нарича 14-годишната си дъщеря си с избрано от нея мъжко име. Има ли опасност това да се случи и у нас?

– Категорично не! Българският народ е горд в опазването на ценностите, традициите, бита и културата си. Ние, като в случая не визирам само политиците, никога няма да позволим подобни извращения. В България семейството винаги ще означава само едно – майка, баща и техните деца. В България разбираме, че ако си се родил с първични полови белези на мъж, то няма как да си жена. Изглежда този природен постулат е сложен за редица западни страни, но това никога няма да важи за нашия древен и горд народ.  

 – ЕП прие на първо четене пакета „Мобилност“ на Макрон. Загубена ли е битката или тепърва ще се води?

– Бих призовал да се запази спокойствие по този въпрос. Факт е, че претърпяхме поражение по редица наши предложения, но на Европейския парламент все още не е даден мандат за преговори. Първо трябва да се случи това, а едва след това ще се проведат т.нар. междуинституционални преговори между Европейския парламент, Съвета и Европейската комисия.  Там ще бъде финализиран текстът и тогава ще трябва да се борим много. Дори след приключването на въпросните преговори финалният текст подлежи на одобрение от Европейския парламент. Европейската битка е дълъг мач, в който трябва да си внимателен на всеки етап.

– Европейците се пробуждат – в Италия Лигата на Салвини вече е първа политическа сила, в Холандия „Форум за демокрация“ победи на регионалните избори. Възможно ли е бъдещо обединение в ЕП на партии, които да се опълчат на ислямизацията, имиграцията, джендър-идеологията, въобще цялата либерална лудост, която заплашва устоите на християнска Европа?

– Вярвам, че въпреки че вирусът на мултикултурализма е заразил редица европейски общества, те започват да оздравяват. Това е истината. Няма как горди нации с велика история да се примирят с ислямизацията и подмяната в техните общества. Париж, например, извън 2-ра зона на метрото просто не е европейски град. Германия също се ислямизира с невиждани темпове. Италия се бори с нашествието в Средиземно море и с катастрофалната политика на предишното правителство на Матео Ренци. Хората се завръщат към християнството. Този процес е необратим. Ляволибералните европейски партии тепърва ще трябва да отговарят за това как съумяват да съчетаят любовта си към ислямизма с крайния либерализъм и джендър идеологията. За мен това е когнитивен дисонанс и е ясно, че все повече хора в Западна Европа го разбират.  

– Интеграцията на циганите, за която са изхарчени милиарди, претърпя пълен провал. Какво трябва да се промени, за да не стане България едно голямо циганско гето?

– Доверие в държавата може да има единствено и само, ако държавата и институциите си вършат работата. А безопасността за здравето и имота на българските граждани трябва да бъде абсолютен приоритет. За жалост, представителите на циганския етнос продължават да не разбират мястото си в обществото и разчитат на престъпността като метод на препитание. Кражбите, побоите, неплащането на данъци за много от тях са начин на живот. Ето защо  държавата трябва да е твърда в опазването на законите. В тази връзка бих искал да похваля Народното събрание, защото то одобри предложенията на ВМРО за увеличаване на обсега на неизбежната отбрана. Човек трябва да има право да се защитава, ако някой го нападне в дома му. Смятам, че това ще действа и като превенция.

– Фейсбук блокира страницата на кандидата за евродепутат от ВМРО Кристиян Шкварек и така саботира предизборната му кампания. Манфред Вебер, който е вероятният бъдещ председател на ЕК, иска да създава „Агенцията за защита на демокрацията“, т.е. нещо като „полиция на мисълта“ по Оруел. Цензурата става все по-голям проблем. Как ще се борите срещу нея?

Кристиян Шкварек беше блокиран заради една много невинна шега, която бе последвана от организирано докладване на профила му. Лошото е, че това е само началото. Подобна ужасяваща цензура се случва далеч не само в социалните мрежи. Много колеги в Европа сигнализират, че има огромен проблем със свободата на словото. Често има и ограничаване на университетски преподаватели с различна политическа позиция от тази на превзетите от либералните фашисти студентски съвети. Измислят се какви ли не глупости, за да бъдем политкоректни. Е, няма да стане!  Ще се борим и искам да поздравя Кристиян за активната му позиция. Недопустимо е да се ограничава свободата на словото с политическа цел. Това е пар екселанс авторитаризъм и цензура.       

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Близо 70 милиона лева сме предоставили за борба с Covid-19

70 милиона лева за борба с Covid-19 Към момента от нашия бюджет близо 70 милиона лева сме предоставили на...

Национален младежки комитет: Ньойският договор е повратен момент в борбата на нашия народ

Ньойският договор ще бъде забравен едва тогава, когато поемем отговорността, завещана ни от българските генерали, когато се преборим за моралните права и...

Нищо не е забравено! Нищо не е простено!

Нищо не е забравено! Нищо не е простено! 101 години Ньойски диктат Днес се навършват 101...

Александър Сиди: Това е бюджетът на изпълнените обещания

Изпълнените обещания са онези неща, за които толкова години говорим от ВМРО Този мандат е символ на изпълнените обещания,...

Депутатът Искрен Веселинов и общинари стартираха ремонт на водопровод в Лесново

В с. Лесново стартира изпълнението на проект „Реконструкция на водопроводната мрежа на с. Лесново. Етап I“. В Лесново на...

Когато видим промяна – добре дошли, казва Джамбазки към Македония

Времето на „ще“ отмина, зарича се българският евродепутат Когато видим промяна на нелепостите в учебниците по история в РСМ,...

Каракачанов за празника на НВУ: Тук се изграждат стожери на българщината

Красимир Каракачанов присъства на празника на НВУ „Васил Левски“ - Велико Търново. Тържествено бе отбелязана и 142-ата годишнина от началото на военното...

Коментари