Начало Блог Ангел Джамбазки: Отдавна бием камбаната, че истериите за права на еднополови бракове...

Ангел Джамбазки: Отдавна бием камбаната, че истериите за права на еднополови бракове ще доведат до реклама на педофилията

Това, което се случва срещу Унгария, е част от войната на крайно леви радикали срещу нациите и срещу държавите. Това заяви в интервю за Varna24.bg водачът на листата на Коалиция „БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ в 3-ти МИР – Варна Ангел Джамбазки.

– Г-н Джамбазки, да започнем с една от водещите теми в Европа, случващото се в Унгария. Каква е позицията Ви относно скандала, който в момента е сред водещите теми в европейските медии?

– Това което се случва срещу Унгария е част от войната на крайно леви радикали срещу нациите и срещу държавите. Законът, който е приет в Унгария, буквално гласи следното: забранява педофилска и хомосексуална пропаганда в училище. А това би трябвало да бъде норма навсякъде по целия свят. Нито за мен, нито за патриотите не е нормално училищата да бъдат място, които да дават трибуна на такава пропаганда.

Да не говорим, че дори ако се абстрахираме от самото съдържание на тази гнусна и отвратителна пропаганда, училището би трябвало да е място без политика.

Това е чиста политическа репресия. Агресивното и истеричното настояване на тези дълбоко разстроени хора, които разпространяват такава педофилска пропаганда, е да променят нашия начин на живот. Това обаче не се случва само в Унгария.

Само преди няколко дни в София имаше някакъв такъв „фестивал“, на който един от филмите беше рекламиран по следния начин: „Приключенията на безумно смелия 9-годишен Марко, подчертавам – 9-годишен Марко, и неговата сладко-горчива връзка с ексцентричния гейборчик“.

Е това ако не е педофилия, не знам какво друго би могло да бъде. Ние отдавна бием камбаната, бием тревога за това, че всички тези истерии за права на еднополови бракове ще доведат до реклама на педофилията.

Не случайно апологетите на тази пропаганда, до един в живота си имат такива случки. Ние не можем да допуснем по такъв начин да бъде разрушавано нашето общество. Защо правя тази атака, защото за тях основният враг е нацията, държавата и обществото.

А на всички ни е известно, че градивната тухла на обществото е семейството. Тези хора настояват да няма семейство, което да е от мъж и жена и техните деца, тези хора настояват те да имат роля във възпитанието на децата, за да могат да влияят върху тях.

Ние казваме нещо съвсем друго, ние казваме, че детето е отговорно задължение на неговите родители – на майка му и на баща му. Това са родителите, които трябва да носят и щастието и отговорността, да възпитат децата си в дух на това да бъдат добри хора и граждани, но те трябва да виждат нормалния модел на семейството.

А семейството е между мъж и жена. Моите уважения към всички увредени глави, но бляновете за 40 пола са медицинско отклонение. Има два пола – мъжки и женски. Ние не се интересуваме от това какво правят помежду си някакви хора, ако не нарушават закона. Но педофилията е наказуема според Наказателния кодекс и трябва да бъде преследвана.

Тези хора водят буквално война срещу нас и тя е цивилизационна. Те се опитват да разрушат модела на Европа. Това което е западната цивилизация вече няколко хиляди години. За някаква група самозадоволени и вече не знаещи какво да правят със себе си хора, това е враг и те се опитват да го разрушат.

А нашето настояване е семейството да остане такова каквото е.

И слава Богу българската Конституция го закрепва императивно. Той е доброволен съюз между мъж и жена. И това е най-големия вой срещу нас, срещу ВМРО и БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ. Ние единствени се обявяваме в защита на традиционното християнско семейство и християнските корени на Европа.

Няколко пъти ми е правило впечатление, че ако повдигнете темата в Европейския парламент веднага полудяват. Те отричат своето минало и своите корени. Тъжно за тях, но опасно за нас.

Виждате как е разделена Европа – тези които подкрепят педофилската атака срещу Унгария са дълбоко поразените общества на запад от Виена. Тези, които имат малко здрав разум в главата си са държавите от Централна и Източна Европа. Буквално в момента това е границата на Европа. И ако преди хуните са идвали от изток, сега идват от запад, но не са въоръжени с ножове, а с пропаганда.

– Да погледнем към парламентарните избори през юли. За първи път ще се гласува изцяло с машини. Още на миналите избори обаче от ВМРО изразиха опасения, че това би довело до проблеми. Какви са очакванията Ви сега?

– Тези, които бяха най-гласовити по отношение на гласуването с машини, гласуваха с картички. Нали ги видяхте? Простете ми за леко тротоарния жаргон, на език, който го разбира само Карадайъ с неговата втора родина, но те ореваха орталъка да се гласува с машини, накрая отидоха и гласуваха с хартиената бюлетина. Големият проблем обаче е Турция.

И ще видите, че тук имаше предателство на две стъпки. Първата стъпка беше, че позволиха да се разкрият безконтролен брой секции – от 35 миналия път, сега са над 100. На предните избори ние с огромни усилия успяхме да предотвратим малка част от злоупотребите там. Видяхме, че в Турция гласува турската държава, видяхме как училищни автобуси превозват едни и същи клетници и ги стоварват от секция в секция. Сега обаче те нямат нужда от изборен туризъм в България.

Защо? Защото благодарение на предателството от Централната избирателна комисия, промениха методическите указания, които задължаваха всеки един човек собственоръчно да подпише и да попълни декларация, в която заявява, че няма да гласува втори път.

Те не го правят вече! Тези хора не подписват декларации, а има и една група от хора – писари, които очевидно са служители на турската администрацията на турската държава, на изселнически организации, които както знаете са функция на турското разузнаване и контра разузнаване. Та, стояха тези писари и идват хора, които никога не са платили и една стотинка данък в България дават си документите и писарите им ги попълват.

Дори в някои случаи ги подписваха, така че реално погледнато, тези хора спокойно могат да гласуват 5-10-15 пъти без да нарушат закона.

Как ставаше изборът там? Идва автобусът, стоварва ги, подреждат се, дават си документите. Писарите попълват, каквото е необходимо и им ги връщат. След това тези хора влизат в секцията, един човек им къса бюлетината и се държеше пръста на номера, който беше на ДПС и им казва номера на турски език, след което им дава бюлетината.

И дори в този случай, част от тях не разбираха, какво трябва да правят и дори мен ме питаха, понеже бях облечен с костюм и мислеха, че съм някакъв турски служител.

Това са хора, които не знаеха какво правят там, а тъжната истина е, че не гласуват те, а гласува турската държава.

– С оглед на казаното от Вас, какви резултати очаквате сега от Турция?

– Не искам да спекулирам с цифри, но се обзалагам пред Вас, че най-малко два пъти повече ще бъдат гласовете. Живот и здраве след изборите пак ще си говорим с Вас и ще видим дали прогнозата е била вярна. Тогава бяха около 20 000, а съм убеден, че сега ще бъдат почти 50 000. Там няма кой да ги спре, няма кой да брои.

Факт е, че когато се брояха бюлетините после, ние разпознахме повече от 150-200 бюлетини , които бяха невалидни. Те ходят под строй и явно, за да покажат че са гласували се бяха разписвали срещу номера.

Бяха си писали имената и се бяха разписвали. И ако не бяхме там ние тези бюлетини щяха да бъдат валидни. Защото всички там са от ДПС. Всички! Нямаше представители на други политически партии. Забележете до колко са притиснати, уплашени и зависими тези хора.

Но по-важното е, там машина дали ще има? И какво ще пише на машината? На какъв език? Тези хора са неграмотни, те не знаят български език. Ако там няма да има машини, това ще бъде тежко извращение на изборен процес.

Аз съм убеден и ще се опитаме пак да отидем. Няма да успеем да обиколим 120 секции, но ще се опитаме да отидем на най-скандалните и да заснемем как се провежда гласуването. Аз съм убеден, че ще дават бюлетини да гласуват и ще сложат машините, колкото за парлама и ще кажат, че няма ток и ще им дават бюлетини.

– А кой реално има полза от това?

– Кои го направиха ли? Демократична България на първо място. След това – Има такъв народ, но няма такава партия, които може би ще направят след изборите коалиция с ДПС. Защо? Защото те планират едно правителство, сламено като сегашното, ДПС ще гласува за това правителство и ще кажат – ние не можем да ги спрем да гласуват.

Нима? На нас 4 години ни говориха абсолютно невярно, че едва ли не ДПС подкрепя предишното управление, но ДПС никога не е гласувало – нито за правителството, нито е избирало правителство. А сега ако гласува, какво говори тогава? Че ДПС бяха лоши в миналия мандат, а сега ще бъдат добри? Тези хора вече са свалили гащите, направили са националното предателство и имат няколко неща, които трябва да направят бързо.

– Какви?

– Първо трябва да продадат Македония. Това ще го направят първите дни, буквално. Защото за тях „проблемните неща се правят бързо“, с цел да се забравят нататък в мандата. Първо ще продадат Македония, бъдете сигурни. Натискът е огромен, всичките коленичат в разни посолства и се кланят на чужди господари и това ще бъде първото нещо, което те ще направят. Ще почнат едни сълзливи обяснения, но Ви уверявам че ще направят това национално предателство.

А това може да бъде извинението им за ДПС, защото ДПС са на тази позиция: „нека да пуснем Македония“. Нищо, че там се насажда омраза срещу България, нищо че там държавната политика е антибългарска, нищо че там полицията арестува хора, които пишат в социалните мрежи че са българи.

И аз много се вбесявам на лицемерието на моите европейски колеги, които иначе ако трябва да защитават правата на някоя стоножка или на някой торен червей в Субсахарна Африка правят петиции, вдигат плакати с червейчето, борят се за него, но когато под носа им се извършват тежки драстични нарушения на човешките права – се правят, че не ги виждат.

Не може да има такъв съюз! Аз дори се чудя и мисля, че ще дойде моментът и времето да поставим и този въпрос. Ако в този Съюз нас не ни уважават, ние какво правим в него ? Ако в този Съюз ще тръгнат да институционализират държава и държавно управление, което е антибългарско, ние такива мазохисти ли сме? До кога трябва да чакаме някой да ни върши нашата работа, до кога?

И пак да се върна на правителството, което ни очаква. Ще видите тази цялата палитра с цветовете на дъгата, които ще бъдат формалното мнозинство и ДПС ще гласува уж без ангажименти, ще им подкрепи правителство.

– Да очакваме ли тогава четворна коалиция?

– Каквито и политически прогнози и политически гадания да правим, стабилно правителство без една от трите партии: ГЕРБ, ДПС и БСП, не може да има. Няма как да има правителство с мутри, джендър активисти. Чисто хипотетично политическата памет на хората е доста къса.

Вие не забелязвате ли, че в момента имате хора, които се изявяват като нови звезди? Аз ги помня, когато бях ученик и бях избягал от час, за да стоя на блокадата на Орлов мост, когато беше протестът срещу Мая Манолова и г-жа Дончева. И за тях се казва, че са нови лица ? От гробището за политически чудовища изскачат такива страшни същества, които казват че са преродени, че са нови в пеленки.

Ама това са хората, които приеха промяната Ванко1. Това са хората, които предлагаха г-н Пеевски за председател на ДАНС. И ни го натрапваха нагло и се хилеха по студията. Доста нахално. Това са хората, които управляваха с г-н Орешарски, с г-н Виденов. И сега идват и казват ние сме новите лица.

Това не е обвинение към българския избирател, но след като тези политически вампири могат да излизат и да казват, че са новите лица, моите уважения, но аз тогава съм ходил под масата, когато те са творили гадости в българската политика и сега идват и ни поучават с един такъв патос преродени току-що.

– С кого биха се коалирали БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ в новото правителство?

– Имайки предвид сегашната ситуация най-разумно и най-вероятно би било ние да не участваме, в каквито и да било коалиции. Към този момент трябва да се опитаме да държим националните линии по темите, които са ни важни. Аз не виждам възможности за разумно политическо съдействие.

Дори довчерашните ни партньори от ГЕРБ обърнаха по много безобразен начин своето отношение към Македония. Ние дори сме втрещени от този начин рязък на обръщане на политическа позиция. Абсурдно е.

След като всички тези хора са готови на такова предателство, ние нямаме място в разговор с тях. Това, което ни се струва разумно е съзидателна, градивна, а когато трябва и яростна опозиция, но аз не виждам възможност за някакво разумно управление.

Всяко следващо управление с такива хора няма какво да се лъжем вятъра в момента духа в техните платна. Такива са политическите настроения. Хората винаги търсят нещо, което им се струва ново. Те не се интересуват, че тези хора, които се определят за нови, винаги са били паравани и задкулисие.

Те не се интересуват, че политическото шоу, което се прави на партия, даде трибуна на г-н Доган да обяснява как разпределя порциите, как разпределя обръчите.

Но някак си хората винаги търсят нещо, което им се струва ново. Такава е политическата реалност в момента. Тези хора ще тръгнат да правят управление защото това е тяхната политическа алчност. Това управление няма да бъде разумно и няма да доведе до нищо добро, за съжаление. Струва ми се, че ще се случи една перманентна политическа криза, поне докато не изтече мръсната вода.

– Очаквате ли нови избори?

– На есен малко трудно ще стане, защото Конституцията не го позволява. Предстоят ни президентски избори. Не може едновременно да няма президент, правителство и парламент. Тези, които сега са се затичали към управлението, имат някакво чувство за самосъхранение и няма да допуснат да има още едни бързи избори. Това вече ще вбеси всички и ще обърне настроенията. Така че моето предположение, е че ще се опитат да сформират правителство около служебното.

Повече вижте във видеото >>>

БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ - №16
БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО ВОЛЯ И НФСБ – №16

Последни Новини

ВМРО: Без производство – няма държава!

Нужно е стратегическо подпомагане на сектори земеделие, туризъм и хранително-вкусова промишленост Икономиката не трябва да бъде оставяна повече на...

В Русе се състоя протестно автошествие на ВМРО срещу „Зелената сделка“ и увеличението на цената на електроенергията за крайните потребители

На 26 май 2024 г. от 11:00 часа започна протестно автомобилно шествие, организирано от ВМРО – Русе, с което се изрази позицията...

Андрей Слабаков: Не трябва да позволим либералите в ЕП да премахнат принципа на ветото

Не трябва да позволим либералите в Европейския парламент да отворят договорите за ЕС и да премахнат принципа на ветото. Това искат те,...

Проф. Смоленов: ВМРО е страж на България и българите!

проф. Христо Смоленов, кандидат за 50 НС, ВМРО, пред   Илиана Беновска в youtube ТВ Беновска пита-Радио К2 и Канал 3 на 25.05.2024

Ангел Джамбазки: Доверието към ВМРО се връща

Политиката все още ме изкушава, макар и след 18 години, каза кандидатът за евродепутат Политиката не е място за...

Красимир Каракачанов за сглобката, националните интереси, приоритетните проекти за Плевен и важността да се гласува

С лидера на ВМРО и водач на листата на партията в 15 МИР Плевен – Красимир Каракачанов от информиционния сайта „Плевен за...

Контрера: Трябва да се създаде европейска агенция за антитероризъм със седалище в София

Настояваме и за единни здравни стандарти за ЕС и да се подкрепят българските земеделците Това каза в студиото на...

Коментари

serdivan escort adapazarı escort odunpazarı escort

escort bayan sakarya escort bayan eskişehir