Начало Блог Ангел Джамбазки: Проповедниците на джендър идеологията са най-агресивните либерални фашисти

Ангел Джамбазки: Проповедниците на джендър идеологията са най-агресивните либерални фашисти

Коалицията „Обединени патриоти“ трябва да се запази, смята евродепутатът

Тези, които проповядват джендър идеологията в момента, са тези, които в социалните мрежи и навсякъде се опитват да затворят устата на останалите. Те претендират да имат правото на последва дума и последно знание. Те са най-агресивните и можем спокойно да ги наречем либерални или розови фашисти.

Това заяви в „Панорама“ по БНТ Ангел Джамбазки – евродепутат и заместник-председател на ВМРО, в отговор на въпрос защо патриотите често влизат в спорове с различни институции или отделни групи в обществото.

Това много ми прилича на 30-те години през миналия век – когато нес и съгласен с някого, те нападат лично, допълни Джамбазки.

Според него, в европейски университети вървят левичарски по същността си, болшевишки процеси. Той даде пример с английски университети, където е свален портретът на Шекспир, защото бил мъж.

По думите му, няма съмнение, че съществува джендър идеология, че непрекъснато се набиват странни идеи е безспорен факт.Че разни хора получават грантове за това е безспорен факт. Че господин Сорос стои зад това е безспорен факт, той не го крие, посочи Джамбазки. Допълни, че неговата мрежа организации – Отворено общество и хелзинкските комитети, проповядват навсякъде едно и също, водят еднакви политически пропаганди.

Тези хора се опитват да ни променят, а ние си запазваме правото да кажем, че не искаме да бъдем променяни. Искаме нашата традиция да бъде такава, каквато е от нашите деди, добави той.

Не се бъркаме в личния живот на хората. Но няма как насила да ни вменяват задължението да признаваме различията на някого, категоричен е евродепутатът.

На въпрос за напрежението в „Обединени патриоти“ Ангел Джамбазки заяви, че личното му убеждение е, че тази коалиция трябва да се запази, да се преодолеят личните отношения и да се работи за интереса на българските граждани. Патриотизмът трябва да обединява, а не да разделя, подчерта той.

Всеки има право да води своите разговори и ВМРО не възразява, когато господин Сидеров или господин Симеонов го правят. Когато идеята е да добавиш нещо към общото, това е добре, заяви Джамбазки и отказа да коментира споровете между лидерите на Атака и НФСБ.

От остри думи и обяснения се губи времето на българските граждани. На нашите поддръжници, на всички данъкоплатци ние дължим много по-сериозно отношение. Когато си на изобрна позиция не може да делиш българите на твои поддръжници и твои противници. Избран си да водиш определена политика и да помагаш на обществото да се развива, смята Джамбазки.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО: Кристина Димитрова, Искрен Пецов и агент Тенев също влизат в листите ни като гражданска квота

Те са представители на СЕК (Средна европейска класа), които подписаха споразумение за подкрепа с войводите за парламентарните избори. Заедно...

Красимир Каракачанов лично се увери във възможностите на ремонтираните самолети Су-25

Ремонтираните самолети Су-25 са български самолети, защото са платени от българските граждани. Министърът на отбраната Красимир Каракачанов лично провери...

Каракачанов: България няма да промени позицията си към Скопие след изборите

Няма да има българска партия, която ще предаде българските национални интереси. Или да промени позицията си към Скопие след изборите

Кузман Илиев: Повече свобода за бизнеса и по-малко бумащина

Ще насоча разговора към повече свобода за бизнеса и по-малко бумащина Добре е, че партийните формации се отварят за...

Ген. Кирил Радев: Не съм съгласен България да бъде категоризирана като черната овца по корупция в ЕС

Ген. Кирил Радев, бивш директор на НСБОП, е поканен лично от лидера на партията Красимир Каракачанов да се присъедини към гражданската листа...

Ангелов: ВМРО отстоява виждането на 90% от българите да не подкрепим Македония, докато краде българската история

Македония докато краде българската история и революционери няма да я подкрепим Именно ВМРО отстоява виждането на 90% от българите,...

ВМРО: България над всичко! Да развеем трибагреника на Трети март!

Това зоват младежите на ВМРО във видеообръщение към всички сънародници. Да покажем, че тачим свободата си, допълват още те.

Коментари