Начало Блог Ангел Джамбазки: Проповедниците на джендър идеологията са най-агресивните либерални фашисти

Ангел Джамбазки: Проповедниците на джендър идеологията са най-агресивните либерални фашисти

Коалицията „Обединени патриоти“ трябва да се запази, смята евродепутатът

Тези, които проповядват джендър идеологията в момента, са тези, които в социалните мрежи и навсякъде се опитват да затворят устата на останалите. Те претендират да имат правото на последва дума и последно знание. Те са най-агресивните и можем спокойно да ги наречем либерални или розови фашисти.

Това заяви в „Панорама“ по БНТ Ангел Джамбазки – евродепутат и заместник-председател на ВМРО, в отговор на въпрос защо патриотите често влизат в спорове с различни институции или отделни групи в обществото.

Това много ми прилича на 30-те години през миналия век – когато нес и съгласен с някого, те нападат лично, допълни Джамбазки.

Според него, в европейски университети вървят левичарски по същността си, болшевишки процеси. Той даде пример с английски университети, където е свален портретът на Шекспир, защото бил мъж.

По думите му, няма съмнение, че съществува джендър идеология, че непрекъснато се набиват странни идеи е безспорен факт.Че разни хора получават грантове за това е безспорен факт. Че господин Сорос стои зад това е безспорен факт, той не го крие, посочи Джамбазки. Допълни, че неговата мрежа организации – Отворено общество и хелзинкските комитети, проповядват навсякъде едно и също, водят еднакви политически пропаганди.

Тези хора се опитват да ни променят, а ние си запазваме правото да кажем, че не искаме да бъдем променяни. Искаме нашата традиция да бъде такава, каквато е от нашите деди, добави той.

Не се бъркаме в личния живот на хората. Но няма как насила да ни вменяват задължението да признаваме различията на някого, категоричен е евродепутатът.

На въпрос за напрежението в „Обединени патриоти“ Ангел Джамбазки заяви, че личното му убеждение е, че тази коалиция трябва да се запази, да се преодолеят личните отношения и да се работи за интереса на българските граждани. Патриотизмът трябва да обединява, а не да разделя, подчерта той.

Всеки има право да води своите разговори и ВМРО не възразява, когато господин Сидеров или господин Симеонов го правят. Когато идеята е да добавиш нещо към общото, това е добре, заяви Джамбазки и отказа да коментира споровете между лидерите на Атака и НФСБ.

От остри думи и обяснения се губи времето на българските граждани. На нашите поддръжници, на всички данъкоплатци ние дължим много по-сериозно отношение. Когато си на изобрна позиция не може да делиш българите на твои поддръжници и твои противници. Избран си да водиш определена политика и да помагаш на обществото да се развива, смята Джамбазки.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Европа и САЩ сменят с ад родния данъчен рай. Страните с ниски данъци като България са под атака

Страните с ниски данъци като България са под атака. САЩ и ЕС работят в посока през това лято в ОИСР да се...

Ангел Джамбазки: ВМРО иска касиране на изборите в Турция

Изпратили сме мотивирано предложение до Министерски съвет, до главния прокурор, до председателя на ВАС, до председателя на ВКС, до Народното събрание с...

Ангел Джамбазки: Благодаря на всички за борбата за защитата на каузата на българския национализъм и Организацията

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки направи видеообръщение, в което благодари на всички за огромната борба, усилия и упоритост за защита...

Кузман Илиев: Халал да са ни новите корифеи на управлението и морала

Икономистът Кузман Илиев написа гневен коментар в своята Фейсбук страница по повод интервю на Атанас Атанасов от ДСБ за македонската ТВ „Сител“.

Йордан Йорданов: Решението за самостоятелно участие бе правилно

Самостоятелно участие - това бе правилното решение Въпреки че не преминахме 4-процентната бариера, продължавам да смятам, че решението за...

Джамбазки: Ако новите депутати водят национално предателска политика, ВМРО ще раздава политически шамари

Ако новите депутати бъркат и водят политика, която е национално предателска, ние от ВМРО ще раздаваме политически шамари, закани се евродепутатът.

Кузман Илиев: Слави, ДБ и Мая явно са едно. Казват, че са победители взети заедно

Народът и журналистите да слушат една идея по-внимателно, някои от партиите казват, че са победители взети заедно предупреди икономистът, който бе кандидат-депутат...

Коментари