Начало Блог Андрей Слабаков: „Зелените“ колеги вероятно ще ни карат да махаме с ръце,...

Андрей Слабаков: „Зелените“ колеги вероятно ще ни карат да махаме с ръце, вместо да летим

Зелената утопия ще доведе до екологични катастрофи, категоричен е евродепутатът.

Българският представител в Европейския парламент Андрей Слабаков заяви в зала, че проектът за Устойчивите авиационни горива не е лош, но след промените той лично се притеснява, защото каквото и да се направи по отношение на самолетните горива, „зелените“ колеги в ЕП, ще продължат да обвиняват авиационния сектор за обезлесяването на Южна Америка, Азия и т.н.

Вероятно те ще ни карат да махаме с ръце, вместо да летим, допълни Слабаков и каза, че трябва да има повече разум и да се спре със зелената утопия, която довежда само до повече екологични катастрофи и социални сътресения.

Ето и цялото изказване >>>

Аз смятам, че този проект по принцип не е лош, но особено в първоначалния си вариант, защото се появиха едни промени, които мен лично ме притесняват. Каквото и да се направи с горивата за самолети, „зелените“ колеги отдясно, бих ги нарекъл талибани, продължават да обвиняват авиационния сектор за обезлесяването на Южна Америка, на Азия. За тях нищо не е достатъчно.

Вероятно те ще ни карат да махаме с ръце, вместо да летим. 

Аз разбирам добре, че искате биогоривата и водорода да станат част от устойчивите авиационни горива, но санкциите са просто извън нормалния човешки разум.

Нека да има малко повече разум, стига с тази зелена утопия, която ще доведе само до екологични катастрофи и до огромни социални сътресения.

Благодаря Ви.

Видео от изказването вижте тук >>>

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО на протеста пред „Лукойл“: Спрете ограбването на българите! Намалете цената на бензина и нафтата!

С тези призиви тримата съпредседатели на ВМРО – Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов и Александър Сиди, преградиха главния вход на централния офис на...

ВМРО: „Лукойл“ ограбва българите. Излизаме на протест!

Руската компания продава бензина и нафтата с 1 лев на литър по-скъпо от реалните цени На 13 август (събота)...

Александър Сиди: ИТН даде шанс на ДПС да иска от Ердоган нови 100 хил. гласа

Може би ще отидем на въртележка от избори, смята съпредседателят на ВМРО Има изключително напрежение в обществото. Не си...

Ангел Джамбазки: Темата Македония ще бъде изчерпана едва тогава, когато няма граница между Охрид и Черно море

Това са ни го завещали нашите деди В обществено-политическия живот на България има две групи сили, от които зависят...

Искрен Веселинов: Големият грях на отиващото си управление е крайното олевяване

На нашата покана откликнаха четири формации. Става дума за КОД, НФСБ, „Движението за директна демокрация“, както и „Общество за нова България“ –...

ВМРО започна преговори за патриотично-консервативна коалиция, основана на база ценности и родолюбие

Сред приоритетите на бъдещия формат са демографията, „Зелената сделка“, конституционна реформа и отстояване на принципите за Европа на държавите и нациите

Искрен Веселинов: ВМРО е пазител на националните интереси

Искрен Веселинов, съпредседател на ВМРО, в „Беновска пита“ в youtube.com/Беновска пита-Радио К2,  във facebook.com/iliana.benovska и  по Радио К2 на 93.9MHz на 6-и август 2022 г., заяви позиции по следните теми:

Коментари