Начало По места Антон Андонов е кандидатът на ВМРО за кмет на Стара Загора

Антон Андонов е кандидатът на ВМРО за кмет на Стара Загора

Той ще води и листата на партията за общински съветници

Източник: „Стара Загора 24

Областният координатор на ВМРО Антон Андонов влиза в битката за кмет на Стара Загора. Той ще води и листата на партията за общински съветници. В момента Андонов е общински съветник в местния парламент.

Благодарение на ВМРО джамията в Стара Загора не работи като джамия. Предложихме в Стара Загора да има ин витро програма, което предложение колегите от другите партии подкрепиха. По наша инициатива бяха сменени 836 турско-арабски имена в Стара Загора, коментира Антон Андонов.

Като основни приоритети в работата си той поставя нуждата от паркоместа, подпомагане на младите хора, озеленяване, ликвидиране на гетата. Градът ни се задъхва от движение. Стара Загора има нужда от повече паркоместа. Задължителна за нас е и програмата „Образована раждаемост”, защото трябва да се подпомогнат младите хора. Зелена Стара Загора също е сред моите приоритети. Трябва да се инвестират средства в повече озеленяване, категоричен е кандидатът за кмет от ВМРО.

Важен акцент от неговата програма е и премахването на гетата. Законите са за всички и трябва да се спазват. Ликвидирането на гетата ще помогне за решаването на два много сериозни проблема – наркотиците и проституцията, убеден е Андонов.

ВМРО издига кандидати в още четири общини в Старозагорска област. Д-р Чавдар Ангелов е кандидатът в Казанлък, Станимир Радевски в Павел баня, Росен Иванов в Чирпан и Генчо Колев в Опан. В Николаево и Гълъбово ВМРО ще се яви със самостоятелни листи за общински съветници.

Последни Новини

Активисти на ВМРО – Русе отдадоха почит към жертвите на комунизма

На 1 февруари, обявен през 2011 г. от МС на Република България за Ден на почит към жертвите на комунизма у нас,...

В местността Гробницата откриха паметник на жертвите на комунистическия режим

В деня, в който почитаме паметта на всички онези българи, избити от комунистическия режим в България, в местността Гробницата над село Петърч,...

Д-р Султанка Петрова: Държавата ни се люшка от една в друга крайност, а българинът все повече обеднява

Държавата ни се люшка от една в друга крайност, а българинът все повече обеднява. Това заяви председателят на Националната...

Предлагат във Велико Търново да има паметник на цар Борис III

Да бъде изграден паметник на цар Борис III във В. Търново предлага председателят на групата съветници на ВМРО - БНД във Великотърновския...

Карлос Контрера: Ще има ли коалиция NEXO?

Ще има ли коалиция Nexo? По-скоро да. ДБ и Промяната щели да се събират, за да станели първи и да ни донесат...

Другият Ботев

Враца дължи почит на генерал Кирил Ботев автор: Красимир Богданов, историк Ежедневно стотици врачани преминават по...

Ангел Джамбазки: По-позорно от антибългарската истерия в Скопие е само предателството в София!

Карлос Контрера: Със или без гражданство всеки българин трябва да има зад себе си българската държава! Доц....

Коментари