Начало По места Благотворителен волейболен турнир в помощ на дете

Благотворителен волейболен турнир в помощ на дете

При голям интерес приключи вторият волейболен турнир „ВМРО Къп“ 2014, който се организица от партията във Враца. В него се включиха осем отбора, а след оспорвана битка във финалния мач победители станаха „Ботев Враца“. На второ място се наредиха Volleyballers. Трети остана отборът на „Спартак“.

Турнирът беше с благотворителна цел – да се подпомогне събирането на необходимата сума за операцията на малкия Велислав Харалампиев, който е на 12 години и страда от детска церебрална парализа. В рамките на двата дни на турнира бяха събрани 870 лв., които не са достатъчни, но ВМРО – Враца и отборите, които се включиха в турнира, имат желание да помогнат на Велислав и обмислят още прояви, с които да успеят да съберат нужните средства.

Управителят на една от големите фирми в гр. Враца – „Чехпласт“ се включи в благотворителната кампания, като също направи дарение за малчугана. Г-н Димитър Иванов предостави и подаръци за отбора победител. Раздадени бяха и много индивидуални награди.

Купата и златните медали на победителите връчи народният представител Красимир Богданов. Той заяви, че с втория коледен турнир, който организира ВМРО, начинанието вече се утвърждава като събитие в спортния календар на Враца.

Отборите участници показаха сила, дух и благородството в инициативата за подпомагане лечението на това прекрасно българско дете.

От своя страна победителите от „Ботев Враца“ подариха купата си на Велислав, с което много го зарадваха. Той присъства на почти всички мачове през двата дни и много се забавляваше.

Основните организатори Марин Цветков и Момчил Янков, също изразиха искрената си благодарност на всички играчи и зрители на благотворителния турнир „ВМРО Къп“ 2014.

За пореден път играчите на всички 8 отбора показаха, че Враца има бъдеще във волейбола.

Освен че успяхте да доставите радост и удоволствие на всички зрители, вие сподпомогнахте за една много важна кауза – тази на малкия Велислав. Точно тази човечност, която притежавате, прави всеки един от вас победител. С тези думи организаторите благодариха на всички участници в благородното начинание.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО: Кристина Димитрова, Искрен Пецов и агент Тенев също влизат в листите ни като гражданска квота

Те са представители на СЕК (Средна европейска класа), които подписаха споразумение за подкрепа с войводите за парламентарните избори. Заедно...

Красимир Каракачанов лично се увери във възможностите на ремонтираните самолети Су-25

Ремонтираните самолети Су-25 са български самолети, защото са платени от българските граждани. Министърът на отбраната Красимир Каракачанов лично провери...

Каракачанов: България няма да промени позицията си към Скопие след изборите

Няма да има българска партия, която ще предаде българските национални интереси. Или да промени позицията си към Скопие след изборите

Кузман Илиев: Повече свобода за бизнеса и по-малко бумащина

Ще насоча разговора към повече свобода за бизнеса и по-малко бумащина Добре е, че партийните формации се отварят за...

Ген. Кирил Радев: Не съм съгласен България да бъде категоризирана като черната овца по корупция в ЕС

Ген. Кирил Радев, бивш директор на НСБОП, е поканен лично от лидера на партията Красимир Каракачанов да се присъедини към гражданската листа...

Ангелов: ВМРО отстоява виждането на 90% от българите да не подкрепим Македония, докато краде българската история

Македония докато краде българската история и революционери няма да я подкрепим Именно ВМРО отстоява виждането на 90% от българите,...

ВМРО: България над всичко! Да развеем трибагреника на Трети март!

Това зоват младежите на ВМРО във видеообръщение към всички сънародници. Да покажем, че тачим свободата си, допълват още те.

Коментари