Home Народно събрание Богданов пита Павлова за лошото състояние на пътищата в Община Хайредин

Богданов пита Павлова за лошото състояние на пътищата в Община Хайредин

Предвижда ли МРРБ и Агенция „Пътна инфраструктура“ ремонт (цялостен или частичен) на най-тежко повредените участъци от III-класната пътна мрежа в Община Хайредин и ако се предвижда, в какви срокове?

Такъв въпрос изпрати народният представител от ВМРО в ПГ Патриотичен фронт Красимир Богданов до министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова. Въпросът беше провокиран от писмо на председателя на Общински съвет – Хайредин г-жа Светла Петрова до народните представители от Врачанско относно лошото състоянието на III-класната пътна мрежа на територията на Община Хайредин. В писмото се твърди, че подобни сигнали са изпращани нееднократно в МРРБ, но конкретни действия до момента не са предприети.

След оглед на място Богданов се увери лично в лошото състояние на пътищата, като в отделни участъци те са почти непроходими. 

Уважаема г-жо Павлова, предвид важността на проблема, засилващото се гражданско недоволство и декларираната от правителството загриженост за Северозападна България настоявам за спешни действия от повереното Ви министерство, казва в питането си народният представител.

Очаква се в установения от правилника на Народното събрание срок министър Павлова да даде отговор на поставените въпроси.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Юлиан Ангелов: Щеше да има много по-малко невалидни бюлетини, ако бе прието да няма номер пред партиите

Коментар на депутата от ВМРО в ПГ на „Обединени патриоти” Юлиан Ангелов в ефира на НОВА. Промените в Изборния...

МЕДИИТЕ ЗА ВМРО

Днес.БГ: ВМРО: Големите партии гледат на ИК като възможност за гласове Нюз.БГ:Джамбазки: Речта на Урсула фон дер Лайен е пълна с противоречия и полуистини БНТ: Каракачанов:...

Машинно гласуване? Само във Венецуела, не и в Европа

Възрастните хора щели да предпочетат хартиената бюлетина Ще има и машини, и бюлетини. Така просто...

Александър Сиди: „Зелената сделка“ ще обрече на смърт стотици хиляди хора от малките населени места

Европейският парламент вчера направи предложение чрез председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен за промени в „Зелената сделка“, касаещи нивата на...

Коментари