Начало Народно събрание Богданов пита Павлова за лошото състояние на пътищата в Община Хайредин

Богданов пита Павлова за лошото състояние на пътищата в Община Хайредин

Предвижда ли МРРБ и Агенция „Пътна инфраструктура“ ремонт (цялостен или частичен) на най-тежко повредените участъци от III-класната пътна мрежа в Община Хайредин и ако се предвижда, в какви срокове?

Такъв въпрос изпрати народният представител от ВМРО в ПГ Патриотичен фронт Красимир Богданов до министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова. Въпросът беше провокиран от писмо на председателя на Общински съвет – Хайредин г-жа Светла Петрова до народните представители от Врачанско относно лошото състоянието на III-класната пътна мрежа на територията на Община Хайредин. В писмото се твърди, че подобни сигнали са изпращани нееднократно в МРРБ, но конкретни действия до момента не са предприети.

След оглед на място Богданов се увери лично в лошото състояние на пътищата, като в отделни участъци те са почти непроходими. 

Уважаема г-жо Павлова, предвид важността на проблема, засилващото се гражданско недоволство и декларираната от правителството загриженост за Северозападна България настоявам за спешни действия от повереното Ви министерство, казва в питането си народният представител.

Очаква се в установения от правилника на Народното събрание срок министър Павлова да даде отговор на поставените въпроси.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Юлиан Ангелов: Българската и македонска икономика трябва да си взаимодействат

Трябва да се насърчаване обща национална икономика между България и Македония От Македония внасят лозаро-винарски продукти, вино – не...

Джамбазки: Предложената обща селскостопанска политика на ЕС повтаря историята с пакет „Мобилност“

Обща селскостопанска политика няма как да еефективна, като се предвиждат повече пари за неконкурентните фермери от старите държави.

Александър Сабанов: Аз съм икономист и въпреки това винаги слагам живота пред икономиката

Депутатът смята, че по-строгите противоепидемични мерки са необходими, каквото и да значи това за икономиката Човешкият живот винаги е...

Стоян Божинов: Първият опит за създаване на „ОМО – Илинден“ е около 1970 г.

Народният представител от ВМРО Стоян Божинов от Петрич, който е бил полицай и адвокат, анализира кой и как създаде сепаратистката организация „ОМО...

Доц. Михов: Поругаването на Министерството на отбраната обижда Българската армия

В понеделник протестиращите оскверниха символа на Българската армия - не го приемам, каза депутатът Министерството на отбраната се...

Социалното фермерство става алтернатива за трудова интеграция

Иновациите в селските райони все по-често са насочени към биоземеделието автор: д-р Султанка Петрова, източник: „Труд“

Доц. Михов: Главнокомандващият на армията Радев ще се разграничи или ще подкрепи поругаването на МО?

С какво е виновна на тези озлобени човечета армията, в чиито редове са отдавали живота си в името на Отечеството нашите предтечи?!

Коментари