Начало Народно събрание Богданов пита Павлова за лошото състояние на пътищата в Община Хайредин

Богданов пита Павлова за лошото състояние на пътищата в Община Хайредин

Предвижда ли МРРБ и Агенция „Пътна инфраструктура“ ремонт (цялостен или частичен) на най-тежко повредените участъци от III-класната пътна мрежа в Община Хайредин и ако се предвижда, в какви срокове?

Такъв въпрос изпрати народният представител от ВМРО в ПГ Патриотичен фронт Красимир Богданов до министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова. Въпросът беше провокиран от писмо на председателя на Общински съвет – Хайредин г-жа Светла Петрова до народните представители от Врачанско относно лошото състоянието на III-класната пътна мрежа на територията на Община Хайредин. В писмото се твърди, че подобни сигнали са изпращани нееднократно в МРРБ, но конкретни действия до момента не са предприети.

След оглед на място Богданов се увери лично в лошото състояние на пътищата, като в отделни участъци те са почти непроходими. 

Уважаема г-жо Павлова, предвид важността на проблема, засилващото се гражданско недоволство и декларираната от правителството загриженост за Северозападна България настоявам за спешни действия от повереното Ви министерство, казва в питането си народният представител.

Очаква се в установения от правилника на Народното събрание срок министър Павлова да даде отговор на поставените въпроси.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Доц. Михов: Главнокомандващият на армията Радев ще се разграничи или ще подкрепи поругаването на МО?

С какво е виновна на тези озлобени човечета армията, в чиито редове са отдавали живота си в името на Отечеството нашите предтечи?!

21 октомври (сряда), 12.30 ч., Пловдив – пресконференция на ВМРО

На 21.10.2020 г. (сряда) от 12:30 ч. в клуба на ВМРО - Пловдив, намиращ се на бул. „Марица“ № 51 (под моста...

Откриха паметник на българщината

С официална церемония бе открит паметник на българщината в местността „Чековището“ в курортното селище Свети Константин край Пещера. Той е в памет на...

Избраха общински комитет на ВМРО в Септември

На 18 октомври в град Септември бе проведена общинска конференция на структурите на Организацията в общината. Представителите на местните организации от Септември,...

Така се прави! Младежите от ВМРО с личен пример – чистиха около р. Марица

Младите членове на студентската организация ВМРО в град Пловдив проведоха зелена акция. Те дадоха личен пример как може да си полезен за...

23 октомври (петък), 16.00 ч., с. Струпец – паметна плоча на Гено Димитров

На 23 октомври 2020 г. (петък) от 16.00 ч. в с. Струпец, общ. Роман ще бъде открита паметна плоча на Гено Димитров...

Д-р Петрова поздрави дамите от „Зонта клуб – София“

От организацията отбелязват 25 години от основаването си Днес съвременната жена има много превъплъщения – на майка, съпруга, любима,...

Коментари