Начало Новини БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ откриха предизборната кампания от залата на Съединението в Пловдив

БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ откриха предизборната кампания от залата на Съединението в Пловдив

Ние нямаме резервна родина като ДПС, нашата родина е България, заяви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов

„БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ“ – ВМРО, НФСБ И ВОЛЯ“, откриха предизборната кампания за 46-ия парламент от символната зала на Съединението в Пловдив. На сцената излязоха водачите на листите на трите партии, за да демонстрират, че ще вървят обединени към успех на вота под мотото „България над всичко“, загърбвайки недоразуменията помежду си.

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов и председателят на НФСБ Валери Симеонов припомниха за решението водачите на трите формации да отстъпят крачка встрани, за да се случи единението в името на тъй необходимото присъствие на патриоти в следващото Народно събрание. 

За разлика от лидера на ДПС ние нямаме резервна родина – нашата родина е България, заяви Красимир Каракачанов. Ние не можем да кажем нашата родина е Русия или Америка, нашата родина не е Брюксел, нашата родина е тук, добави той. И посочи, че „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ“ нямат право на отстъпление, защото без тях в следващия парламент веднага ще бъде отворена вратата на България за хилядите нелегални мигранти. По думите му „старите муцуни“, които обявяват себе си за нови партии, никога в годините досега не са защитавали българския национален интерес. Направихме крачка встрани, за да покажем на всички останали, че не сме лидери на тези партии заради себе си и не сме лидери да се киприм с мандати или с постове. 

Тези, които от днес нататък ще се опитат да ни пречат, са именно тези формации, които не могат да казват нищо друго, освен „йес, сър“. Това са формациите, които никога не са защитавали българския национален интерес, предупреди той. Каракачанов добави още, че безразборното откриване на секции в Турция е станало с мълчаливото съгласие на ГЕРБ, а служебното правителство работи именно за онези формации, които подлагат на риск националния интерес. Формациите, които направиха бандитската приватизация в България, наричат себе си демократи, посочи той. Ударите ще валят отвсякъде, това ще бъде кампания на едни муцуни, които наричат себе си новите лица на морала, предупреди още Каракачанов. 

Ще се съгласим ли една държава, която води антибългарска политика, да влезе в ЕС? Ще оставим ли Турция да определя съдбата на нашите деца? Защото това, което беше направено, е национално предателство, то не е грешка, то е съвсем умишлено планирано – един чужд политик да влияе на резултата на нашите избори, отбеляза лидерът на ВМРО по повод промяната в изборния кодекс през деветте дни на 45-ия парламент.

Вие сте обречени на успех, всички ние нямаме право на крачка назад, заяви и лидерът на НФСБ Валери Симеонов. Той припомни постиженията на истинските български патриоти от пробива им в парламента през 2014 г. до днес. И призна на висок глас, че са работили в не особено коректна коалиция. Всичко постигахме с много труд и политически ходове, но успяхме да направим оградата с Турция. Повишихме пенсиите, въпреки съпротивата на ръководството на ГЕРБ, заяви още Симеонов, като добави, че иска да даде отпор на всички, които говорят, че патриотите били патерица на ГЕРБ. Лидерът на НФСБ предупреди още, че „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ“ трябва да бъдат обединени на фона на очертаващите се 100 хил. гласа от Турция. Във всяко градче, във всяка махала се отварят секции и това става с любезното съдействие на българското посолство и Външно министерство. Всичко това поставя пред нас историческата задача да се обединим, защото ние сме партии, които можем да игнорираме нашите теснопартийни интереси в името на нашата родина, посочи Валери Симеонов. 

Докога в парламента ще влизат партии, които не правят нищо за избирателите си, попита и Пламен Христов от ВОЛЯ. Никой от избраните в 45-ото НС не се интересуваше от дневния ред на обществото. Затова ние от коалиция „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ“ призоваваме – мислете и действайте като свободни българи на 11 юли. Шансът на 11 юли може да е последен. Нашата коалиция има доказани професионалисти, които искат да работят за промяната, каза Пламен Христов. Доста мръсна и нелицеприятна ще бъде кампанията, ние обаче не можем да изглеждаме грозни в очите на хората и да играем по начина, по който всички останали ще играят. Да покажем на 11 юли с бюлетина номер 16, че сме силни, обединени, призова политикът от ВОЛЯ. 

Семейство, доходи, национална сигурност ще бъдат трите рупора на патриотичната коалиция, която ще работи за 2000 лв. средна работна заплата до края на мандата, преизчисляване на пенсиите, безплатни учебници и безплатни лекарства.

Последни Новини

ВМРО: Тази предизборна кампания доказа, че единствено правилното решение е да се гласува с „Не подкрепям никого“

Хули, лъжи, мотори, коне, хора на мегдана, танци на подиума, селфита, торбички, шкембе чорба и пълно отричане на реалните проблеми - картината...

Цените хвърчат заради схеми, спекула и липса на държава

Най-вероятно още тази зима хората ще излязат по улиците с тоягите, защото няма да може да се търпи повече 

Красимир Каракачанов: Задава се коалиция „Магнитски“ по принуда след изборите

Ще има правителство след изборите, но то ще бъде функция на Джим О’Брайън, на списъка „Магнитски“, а не на волята на народа...

Александър Сиди: Частната фондация на Манол Пейков ще купува къщата на Димитър Талев?

Това е поредният предизборен фалшив патриотизъм и поредното лицемерие на „силите на доброто“ Подобни „добри намерения“ трябва да бъдат...

България трябва да прекрати дипломатическите си отношения със Скопие до изкореняването езика на омразата!

Заличаването на българските клубове с твърдения за фашистка принадлежност на патроните им е открит неприятелски акт спрямо държавата ни!

ВМРО – Пловдив с ново ръководство

Ново ръководство избра на отчетно-изборна общинска конференция ВМРО - БНД в Пловдив. Председателят в оставка на градската организация на партията Александър Пецов е...

Джамбазки с разкрития за нов скандал с директора на Фонд „Култура“ към МК

Къде е ходил Драгунчев и с каква цел с правителствения самолет в края март тази година? Това пита българският...

Коментари