https://www.fapjunk.com https://fapmeister.com nakliye İstanbul nakliyat 1xbet 1xbet betforward betforward
БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ откриха предизборната кампания от залата на Съединението в Пловдив -
Начало Новини БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ откриха предизборната кампания от залата на Съединението в Пловдив

БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ откриха предизборната кампания от залата на Съединението в Пловдив

Ние нямаме резервна родина като ДПС, нашата родина е България, заяви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов

„БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ“ – ВМРО, НФСБ И ВОЛЯ“, откриха предизборната кампания за 46-ия парламент от символната зала на Съединението в Пловдив. На сцената излязоха водачите на листите на трите партии, за да демонстрират, че ще вървят обединени към успех на вота под мотото „България над всичко“, загърбвайки недоразуменията помежду си.

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов и председателят на НФСБ Валери Симеонов припомниха за решението водачите на трите формации да отстъпят крачка встрани, за да се случи единението в името на тъй необходимото присъствие на патриоти в следващото Народно събрание. 

За разлика от лидера на ДПС ние нямаме резервна родина – нашата родина е България, заяви Красимир Каракачанов. Ние не можем да кажем нашата родина е Русия или Америка, нашата родина не е Брюксел, нашата родина е тук, добави той. И посочи, че „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ“ нямат право на отстъпление, защото без тях в следващия парламент веднага ще бъде отворена вратата на България за хилядите нелегални мигранти. По думите му „старите муцуни“, които обявяват себе си за нови партии, никога в годините досега не са защитавали българския национален интерес. Направихме крачка встрани, за да покажем на всички останали, че не сме лидери на тези партии заради себе си и не сме лидери да се киприм с мандати или с постове. 

Тези, които от днес нататък ще се опитат да ни пречат, са именно тези формации, които не могат да казват нищо друго, освен „йес, сър“. Това са формациите, които никога не са защитавали българския национален интерес, предупреди той. Каракачанов добави още, че безразборното откриване на секции в Турция е станало с мълчаливото съгласие на ГЕРБ, а служебното правителство работи именно за онези формации, които подлагат на риск националния интерес. Формациите, които направиха бандитската приватизация в България, наричат себе си демократи, посочи той. Ударите ще валят отвсякъде, това ще бъде кампания на едни муцуни, които наричат себе си новите лица на морала, предупреди още Каракачанов. 

Ще се съгласим ли една държава, която води антибългарска политика, да влезе в ЕС? Ще оставим ли Турция да определя съдбата на нашите деца? Защото това, което беше направено, е национално предателство, то не е грешка, то е съвсем умишлено планирано – един чужд политик да влияе на резултата на нашите избори, отбеляза лидерът на ВМРО по повод промяната в изборния кодекс през деветте дни на 45-ия парламент.

Вие сте обречени на успех, всички ние нямаме право на крачка назад, заяви и лидерът на НФСБ Валери Симеонов. Той припомни постиженията на истинските български патриоти от пробива им в парламента през 2014 г. до днес. И призна на висок глас, че са работили в не особено коректна коалиция. Всичко постигахме с много труд и политически ходове, но успяхме да направим оградата с Турция. Повишихме пенсиите, въпреки съпротивата на ръководството на ГЕРБ, заяви още Симеонов, като добави, че иска да даде отпор на всички, които говорят, че патриотите били патерица на ГЕРБ. Лидерът на НФСБ предупреди още, че „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ“ трябва да бъдат обединени на фона на очертаващите се 100 хил. гласа от Турция. Във всяко градче, във всяка махала се отварят секции и това става с любезното съдействие на българското посолство и Външно министерство. Всичко това поставя пред нас историческата задача да се обединим, защото ние сме партии, които можем да игнорираме нашите теснопартийни интереси в името на нашата родина, посочи Валери Симеонов. 

Докога в парламента ще влизат партии, които не правят нищо за избирателите си, попита и Пламен Христов от ВОЛЯ. Никой от избраните в 45-ото НС не се интересуваше от дневния ред на обществото. Затова ние от коалиция „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ“ призоваваме – мислете и действайте като свободни българи на 11 юли. Шансът на 11 юли може да е последен. Нашата коалиция има доказани професионалисти, които искат да работят за промяната, каза Пламен Христов. Доста мръсна и нелицеприятна ще бъде кампанията, ние обаче не можем да изглеждаме грозни в очите на хората и да играем по начина, по който всички останали ще играят. Да покажем на 11 юли с бюлетина номер 16, че сме силни, обединени, призова политикът от ВОЛЯ. 

Семейство, доходи, национална сигурност ще бъдат трите рупора на патриотичната коалиция, която ще работи за 2000 лв. средна работна заплата до края на мандата, преизчисляване на пенсиите, безплатни учебници и безплатни лекарства.

Последни Новини

Ангел Джамбазки: България трябва да бъде лидер и да налага политики, гледайки националния си интерес

София е домакин на шестата конференция „Западни Балкани“ тази събота „Западните Балкани са част от Европа и трябва да...

ВМРО – София: Нискоемисионната зона да се отмени!

От началото бяхме против въвеждането ВМРО - София смята, че нискоемисионната зона е безсмислена, несправедлива и неефективна. Наредбата, която...

Слабаков: Нелегален трафик на мигранти има в Нидерландия, Австрия, Франция и Германия – справете се с този проблем!

България и Румъния трябва да са член на Шенгенското пространство, защото така границите ни ще станат по-сигурни. Не е вярно, че в...

София отново поставя развитието на Западните Балкани във фокуса на Европа

Руската агресия срещу Украйна върна разширяването като основен приоритет на европейския дневен ред Развитието на Западните Балкани, ще бъде...

Долу ръцете от децата! Джендър пропагандата няма място в българските училища!

От ВМРО неведнъж сме изразявали категоричната си позиция срещу джендър пропагандата и налудничавите идеи за промяна на пола. Резултатите от подобни политики...

ВМРО към ПП-ДБ: Не виждаме никаква промяна в чистотата на София. Столичните улици са блато!

ВМРО - София в сряда ще обсъжда предложението на кмета Васил Терзиев за почистването на София. Припомняме, че администрацията на ПП-ДБ-Спаси София...

Факелно шествие в Русе напомни за Ньойския диктат

За 27-а година във вечерта на 27 ноември с факелно шествие ВМРО - Русе отбеляза 104-годишнината от налагането на Ньойския диктат. 

Коментари