Начало Блог Венцислав Сивов: ВМРО няма да позволи повишаване на цената на билета...

Венцислав Сивов: ВМРО няма да позволи повишаване на цената на билета за градския транспорт във Варна

ВМРО никога няма да позволи повишаване на цената на билета за градския транспорт във Варна. От ВМРО успяхме веднъж да спрем увеличението на цената на билета, няма да позволим да се случи и за в бъдеще.

Това заяви Венцислав Сивов, кандидат за народен представител в листата на ВМРО за 3-ти МИР Варна. Той посочи, че той и други кандидати за народни представители са се срещнали с множество симпатизанти на входа на Морската градина, които са изразили притеснение, че след изборите цената на билета за градския транспорт в града ще бъде увеличена. 

Това няма да се случи, поне не и докато аз съм в Общинския съвет. Надявам се колегите ми, общински съветници от другите политически сили, да разберат, че в условия на криза и пандемия увеличаването на който и да било разход за домакинствата ще даде сериозно отражение върху бюджета им, категоричен бе Венцислав Сивов.

Сред другите теми, които варненци са повдигнали по време на срещата си с кандидат-народните представители от ВМРО са били свързани с изграждането на втори мост над Варненското езеро, както и с ремонта на Аспаруховия мост. 

Ремонтът на Аспаруховия мост е задължителен и силно се надявам в най-скоро време да бъдат предприети мерки, за да могат хората да пътуват спокойно по съоръжението. Мостът е изключително важен не само за варненци, но въобще за целия трафик по Черноморието. Притеснително е, че вече година не се прави нищо по него и силно се надявам, че следващото правителство ще вземе бързо решение ремонтните дейности да се възстановят, така че през летния сезон, когато трафикът е най-силен – Варна да има ремонтиран мост, посочи Сивов.

Друг изключително важен приоритет за ВМРО са довършването на магистралите „Хемус” и „Черно море”. На всички ни е ясно, че икономиката върви ръка за ръка с инфраструктурата. Когато една държава има добре развита магистрална мрежа, това ѝ дава икономическо предимство и развива регионите. А нима това не е най-важното – работеща икономика и висока заетост? Да не говорим, че ако тези две магистрали бъдат завършени, идеята за изграждането на втори мост над Варненското езеро ще бъде много по-лесно изпълнима. Нещо, за което всички варненци силно се надяват, че ще се случи, защото това би разтоварило тежкотоварния трафик в града, заяви кандидатът за депутат.

За мен важен приоритет остава и повишаване доходите на хората, защото всички виждаме, каква зима се задава,  с огромни сметки за ток, за горива, за храна, а инфлацията изяжда парите на българите, категоричен е той.

В 44-ото НС ВМРО успя да увеличи доходите на най-бедните българи, успя да въведе данъчни облекчения насочена към работещите родители и още много неща, които другите политически сили се опитаха да препишат на себе си. Това е амбицията ни и сега – високи доходи и силна икономика, каза Венцислав Сивов.

Затова в навечерието на изборите се обръщам към избирателите: гласувайте разумно, гласувайте за по-добрия начин на живот и изпълнените ангажименти, защото от ВМРО не даваме обещания, а изпълняваме волята на гражданите, за по-добър и спокоен живот. 

В XXI век, в 21-ва година – с бюлетина 21, заяви Венцислав Сивов, кандидат за народен представител от листата на ВМРО – БНД в 3-ти МИР Варна, с преференция 102 в бюлетината.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Закриването на 12 хил. работни места в Старозагорско без алтернатива е равносилно на геноцид

Позицията на Организацията ще бъде представена в цялост на пресконференция днес – 16 август 2022 г. от 16.00 ч. в пресклуба на...

Джамбазки: ВМРО ще се яви самостоятелно на предсрочния вот

ВМРО ще се яви самостоятелно на предсрочния вот.  Има решение на Организационния съвет, който натоварва Изпълнителния комитет да извърши действията по регистрация...

ВМРО в Ситово за 110 г. от Балканската война

Съпредседателите на ВМРО Ангел Джамбазки и Александър Сиди бяха гости на традиционния събор на село Ситово, община Родопи. Двамата присъстваха на честванията за...

ВМРО на протеста пред „Лукойл“: Спрете ограбването на българите! Намалете цената на бензина и нафтата!

С тези призиви тримата съпредседатели на ВМРО – Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов и Александър Сиди, преградиха главния вход на централния офис на...

ВМРО: „Лукойл“ ограбва българите. Излизаме на протест!

Руската компания продава бензина и нафтата с 1 лев на литър по-скъпо от реалните цени На 13 август (събота)...

Александър Сиди: ИТН даде шанс на ДПС да иска от Ердоган нови 100 хил. гласа

Може би ще отидем на въртележка от избори, смята съпредседателят на ВМРО Има изключително напрежение в обществото. Не си...

Ангел Джамбазки: Темата Македония ще бъде изчерпана едва тогава, когато няма граница между Охрид и Черно море

Това са ни го завещали нашите деди В обществено-политическия живот на България има две групи сили, от които зависят...

Коментари