Начало Блог Венцислав Сивов: ВМРО няма да позволи повишаване на цената на билета...

Венцислав Сивов: ВМРО няма да позволи повишаване на цената на билета за градския транспорт във Варна

ВМРО никога няма да позволи повишаване на цената на билета за градския транспорт във Варна. От ВМРО успяхме веднъж да спрем увеличението на цената на билета, няма да позволим да се случи и за в бъдеще.

Това заяви Венцислав Сивов, кандидат за народен представител в листата на ВМРО за 3-ти МИР Варна. Той посочи, че той и други кандидати за народни представители са се срещнали с множество симпатизанти на входа на Морската градина, които са изразили притеснение, че след изборите цената на билета за градския транспорт в града ще бъде увеличена. 

Това няма да се случи, поне не и докато аз съм в Общинския съвет. Надявам се колегите ми, общински съветници от другите политически сили, да разберат, че в условия на криза и пандемия увеличаването на който и да било разход за домакинствата ще даде сериозно отражение върху бюджета им, категоричен бе Венцислав Сивов.

Сред другите теми, които варненци са повдигнали по време на срещата си с кандидат-народните представители от ВМРО са били свързани с изграждането на втори мост над Варненското езеро, както и с ремонта на Аспаруховия мост. 

Ремонтът на Аспаруховия мост е задължителен и силно се надявам в най-скоро време да бъдат предприети мерки, за да могат хората да пътуват спокойно по съоръжението. Мостът е изключително важен не само за варненци, но въобще за целия трафик по Черноморието. Притеснително е, че вече година не се прави нищо по него и силно се надявам, че следващото правителство ще вземе бързо решение ремонтните дейности да се възстановят, така че през летния сезон, когато трафикът е най-силен – Варна да има ремонтиран мост, посочи Сивов.

Друг изключително важен приоритет за ВМРО са довършването на магистралите „Хемус” и „Черно море”. На всички ни е ясно, че икономиката върви ръка за ръка с инфраструктурата. Когато една държава има добре развита магистрална мрежа, това ѝ дава икономическо предимство и развива регионите. А нима това не е най-важното – работеща икономика и висока заетост? Да не говорим, че ако тези две магистрали бъдат завършени, идеята за изграждането на втори мост над Варненското езеро ще бъде много по-лесно изпълнима. Нещо, за което всички варненци силно се надяват, че ще се случи, защото това би разтоварило тежкотоварния трафик в града, заяви кандидатът за депутат.

За мен важен приоритет остава и повишаване доходите на хората, защото всички виждаме, каква зима се задава,  с огромни сметки за ток, за горива, за храна, а инфлацията изяжда парите на българите, категоричен е той.

В 44-ото НС ВМРО успя да увеличи доходите на най-бедните българи, успя да въведе данъчни облекчения насочена към работещите родители и още много неща, които другите политически сили се опитаха да препишат на себе си. Това е амбицията ни и сега – високи доходи и силна икономика, каза Венцислав Сивов.

Затова в навечерието на изборите се обръщам към избирателите: гласувайте разумно, гласувайте за по-добрия начин на живот и изпълнените ангажименти, защото от ВМРО не даваме обещания, а изпълняваме волята на гражданите, за по-добър и спокоен живот. 

В XXI век, в 21-ва година – с бюлетина 21, заяви Венцислав Сивов, кандидат за народен представител от листата на ВМРО – БНД в 3-ти МИР Варна, с преференция 102 в бюлетината.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Ангел Джамбазки: Северна Македония е добре дошла в ЕС, когато прекрати кражбата на българска история

Северна Македония трябва да изпълни най-малко базовите критерии, които самият Европейски съюз залага за запазване на човешките права в държавата. Когато тези...

Константин Стаев: Маските паднаха в 47-ото Народно събрание

Как да носиш маска в магазин, в който има 5 човека, когато в зала с над 240 няма кой да направи забележка...

Отиде си председателят на „За честта на пагона“ ген. Петър Илиев

ВМРО изказва най-искрени съболезнования по повод кончината на председателя на Национално сдружение на клубовете на запасното войнство „За честта на пагона“ ген. Петър...

Вицепремиер на Косово и еврокомисари се включват в конференцията „Западни Балкани“, организирана от Ангел Джамбазки

Вицепремиерът на Република Косово Емилия Реджепи, еврокомисарят по съседство и разширяване Оливер Вархеи, специалният представител на ЕС по диалога Прищина – Белград Мирослав...

Д-р Калин Поповски: Нека извадим от Търговския регистър първо държавните болници

Според д-р Калин Поповски от ВМРО, който е и действащ лекар, ще бъде трудно всички болници в страната да не бъдат вече...

Андрей Слабаков: Образованието е ключово, време е да се справим с неграмотността в Европа

Единствената качествена и дълготрайна инвестиция в бъдещето е чрез културата и образованието. Всякаква друга помощ е само краткотрайно наливане на пари от...

ВАС окончателно забрани пропаганда от „Свидетели на Йехова“ по домовете в Шумен

Върховният административен съд със свое окончателно решение забрани на сектата „Свидетели на Йехова“ да извършва пропаганда по домовете на хората в Шумен.

Коментари