Начало Блог Венцислав Сивов: ВМРО няма да позволи повишаване на цената на билета...

Венцислав Сивов: ВМРО няма да позволи повишаване на цената на билета за градския транспорт във Варна

ВМРО никога няма да позволи повишаване на цената на билета за градския транспорт във Варна. От ВМРО успяхме веднъж да спрем увеличението на цената на билета, няма да позволим да се случи и за в бъдеще.

Това заяви Венцислав Сивов, кандидат за народен представител в листата на ВМРО за 3-ти МИР Варна. Той посочи, че той и други кандидати за народни представители са се срещнали с множество симпатизанти на входа на Морската градина, които са изразили притеснение, че след изборите цената на билета за градския транспорт в града ще бъде увеличена. 

Това няма да се случи, поне не и докато аз съм в Общинския съвет. Надявам се колегите ми, общински съветници от другите политически сили, да разберат, че в условия на криза и пандемия увеличаването на който и да било разход за домакинствата ще даде сериозно отражение върху бюджета им, категоричен бе Венцислав Сивов.

Сред другите теми, които варненци са повдигнали по време на срещата си с кандидат-народните представители от ВМРО са били свързани с изграждането на втори мост над Варненското езеро, както и с ремонта на Аспаруховия мост. 

Ремонтът на Аспаруховия мост е задължителен и силно се надявам в най-скоро време да бъдат предприети мерки, за да могат хората да пътуват спокойно по съоръжението. Мостът е изключително важен не само за варненци, но въобще за целия трафик по Черноморието. Притеснително е, че вече година не се прави нищо по него и силно се надявам, че следващото правителство ще вземе бързо решение ремонтните дейности да се възстановят, така че през летния сезон, когато трафикът е най-силен – Варна да има ремонтиран мост, посочи Сивов.

Друг изключително важен приоритет за ВМРО са довършването на магистралите „Хемус” и „Черно море”. На всички ни е ясно, че икономиката върви ръка за ръка с инфраструктурата. Когато една държава има добре развита магистрална мрежа, това ѝ дава икономическо предимство и развива регионите. А нима това не е най-важното – работеща икономика и висока заетост? Да не говорим, че ако тези две магистрали бъдат завършени, идеята за изграждането на втори мост над Варненското езеро ще бъде много по-лесно изпълнима. Нещо, за което всички варненци силно се надяват, че ще се случи, защото това би разтоварило тежкотоварния трафик в града, заяви кандидатът за депутат.

За мен важен приоритет остава и повишаване доходите на хората, защото всички виждаме, каква зима се задава,  с огромни сметки за ток, за горива, за храна, а инфлацията изяжда парите на българите, категоричен е той.

В 44-ото НС ВМРО успя да увеличи доходите на най-бедните българи, успя да въведе данъчни облекчения насочена към работещите родители и още много неща, които другите политически сили се опитаха да препишат на себе си. Това е амбицията ни и сега – високи доходи и силна икономика, каза Венцислав Сивов.

Затова в навечерието на изборите се обръщам към избирателите: гласувайте разумно, гласувайте за по-добрия начин на живот и изпълнените ангажименти, защото от ВМРО не даваме обещания, а изпълняваме волята на гражданите, за по-добър и спокоен живот. 

В XXI век, в 21-ва година – с бюлетина 21, заяви Венцислав Сивов, кандидат за народен представител от листата на ВМРО – БНД в 3-ти МИР Варна, с преференция 102 в бюлетината.

Последни Новини

ВМРО регистрира своите кандидати за София

В събота ВМРО - София регистрира своя кандидат за кмет, кандидати за районни кметове, кметове на кметства и общински съветници, съобщава БНР.

Каракачанов: Смяната на Трети март е опит да се пренапише историята

Всички държави в света и в Европа празнуват деня, в който са се създали като държава. Опитът беше конюнктура и типично слугински,...

ВМРО – Шумен регистрира листа за изборите в Деня на Независимостта

На 22 септември 2023 г., в Деня на Независимостта, бе регистрирана листата на ПП „ВМРО – Българско национално движение за участие в...

Атанас Стоянов бе единодушно подкрепен за кмет на Сандански

 Инициативен комитет от авторитетни за града личности и няколко партии подкрепят Стоянов На събрание в четвъртък общинската организация на...

Карлос Контрера: София трябва да има зам.-кмет по сигурността

По думите му служителите на полицията трябва да ползват общински жилища Като кандидат за кмет на столицата Карлос...

ВМРО – Троян подкрепя кандидатурата на Донка Михайлова за кмет

На проведеното събрание на членовете на ВМРО – Троян на 20 септември 2023 г. бе решено кандидатурата на Донка Михайлова да бъде...

С венци и цветя ВМРО почете 120 г. от смъртта на Александър Панайотов

С поднасяне на венци и цветя пред паметната плоча на подпоручик Александър Панайотов във Велико Търново ВМРО почете 12-ата годишнина от трагичната...

Коментари