Начало Народно събрание Веселинов към БСП: Бедни сме, защото управлявахте държавата прекалено дълго време

Веселинов към БСП: Бедни сме, защото управлявахте държавата прекалено дълго време

В законопроекта на БСП няма никакъв друг мотив, освен общото заклинание за бедност. Да, бедни сме, колеги от ляво, но защото управлявахте държавата твърде дълго време и два пъти ни доведохте до фалит.

Това каза заместник-председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ Искрен Веселинов по време на дебатите по гласуването на първо четене на промени в Закона за семейните помощи, внесени от БСП, предаде агенция „Фокус“.

С традиционните ви съюзници от ДПС три десетилетия наред доведохте до циганизацията на държавата. До това разни маргинални общности да гледат на децата си като източник на средства, обясни той.

Това е поредният законопроект на БСП, който има единствена задача да внуши, че левицата иска реки от блага да потекат към българските граждани и единствената пречка това да се случи е злостното управление, коментира Искрен Веселинов.

Вече спрях да броя милиардите, които трябваше да бъдат похарчени от началото на мандата по предложение на БСП и трябваше да доведат до общ разцвет на държавата, посочи той и допълни, че и БСП не ги броят, защото не смятат да ги изпълняват.

След като уволнихте Карл Маркс като идеолог сте взели за Ваш идеолог Дядо Мраз. Подаръци ще има за всички от сърце, подаръци ще има, но не от БСП. От БСП ще има само обещания за подаръци“, коментира Искрен Веселинов.

Тая торба на Вашия Дядо Мраз – червеничкият, е пълна само с лъжи. Предлагам торба с лъжи да е емблемата на вашата алтернатива, която демонстрирате, каза още той.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Каракачанов: Новото правителство ще клекне пред натиска на САЩ да пуснем РС Македония в ЕС

Странно е съчетанието от интересите на кръга „Капитал” с Радев, казва лидерът на ВМРО пред Валерия Велева за „Епицентър“.

Венцислав Сивов: Има момент на дискриминация с новите цени за превоз на пътници в градския транспорт

Има момент на дискриминация с новите цени за превоз на пътници в градския транспорт на Варна, коментира за Varna24.bg Венцислав Сивов, председател...

Каракачанов: Отдавна не се правят партии, а проекти, защото няма каузи и идеи – всичко е за власт

От типичната байганьовщина да не би да разсърдим „големия брат“, много време са се опитвали да прикрият инцидента Чешнегирово

ВМРО направи опит да влезе в Министерството на енергетиката. В момента входът е обсаден

Започваме неподчинение и ще покажем какво трябва да се направи, за да изринем мафията от КЕВР Представители на ВМРО,...

Няма ляво, няма дясно – всичко е демагогия

Анализ на Кузман Илиев за в. „Труд“ Истината е, че не може да предприемеш политическо действие, без то да...

Красимир Богданов: Озадачаващо е как хората биха дали доверието си на кредит за нов политически проект

В България стана традиция вместо политически сили и партии, които имат идеология, история и имат принос в развитието на страната, да се...

Красимир Каракачанов: Няма как едно общество да просперира, като е умишлено разделяно

Няма как едно общество да просперира, като е умишлено разделяно. Промяната доведе до липса на диалог в обществото и див реваншизъм.

Коментари