Начало Блог Веселинов: Обединени патриоти сме коректив и затова участваме във властта

Веселинов: Обединени патриоти сме коректив и затова участваме във властта

При вота на недоверие Патриотите ще подкрепят правителството

Искрен Веселинов коментира пред камерата на „Здравей, България“ по НОВА предстоящото гласуване на вот на недоверие към правителството на ГЕРБ и Обединени патриоти.

Обединените патриоти са коректив на това управление. Не мълчим, когато виждаме нещо несправедливо. Това е за нас смисълът за участието ни в управлението, заяви категорично той.

Няма никакво съмнение как ще гласуваме в четвъртък на вота. Групата ни е взела решение. Обединени патриоти ще подкрепим правителството, обяви заместник-председателят на ПГ на Патриотите.

Той посочи мотивите за подкрепа на правителството: първо – защото алтернатива няма, и второ – защото това е първото правителство от 2008 г. насам, което произведе позитивни очаквания у хората, нарасна броят на оптимистите, които очакват следващата година да е по-добра от тази. Тоест, това управление е добро, заключи Искрен Веселинов.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Юлиан Ангелов: Българската и македонска икономика трябва да си взаимодействат

Трябва да се насърчаване обща национална икономика между България и Македония От Македония внасят лозаро-винарски продукти, вино – не...

Джамбазки: Предложената обща селскостопанска политика на ЕС повтаря историята с пакет „Мобилност“

Обща селскостопанска политика няма как да еефективна, като се предвиждат повече пари за неконкурентните фермери от старите държави.

Александър Сабанов: Аз съм икономист и въпреки това винаги слагам живота пред икономиката

Депутатът смята, че по-строгите противоепидемични мерки са необходими, каквото и да значи това за икономиката Човешкият живот винаги е...

Стоян Божинов: Първият опит за създаване на „ОМО – Илинден“ е около 1970 г.

Народният представител от ВМРО Стоян Божинов от Петрич, който е бил полицай и адвокат, анализира кой и как създаде сепаратистката организация „ОМО...

Доц. Михов: Поругаването на Министерството на отбраната обижда Българската армия

В понеделник протестиращите оскверниха символа на Българската армия - не го приемам, каза депутатът Министерството на отбраната се...

Социалното фермерство става алтернатива за трудова интеграция

Иновациите в селските райони все по-често са насочени към биоземеделието автор: д-р Султанка Петрова, източник: „Труд“

Доц. Михов: Главнокомандващият на армията Радев ще се разграничи или ще подкрепи поругаването на МО?

С какво е виновна на тези озлобени човечета армията, в чиито редове са отдавали живота си в името на Отечеството нашите предтечи?!

Коментари