Начало Блог Владимир Митов: Политиката се прави от хора, с хора и за хора

Владимир Митов: Политиката се прави от хора, с хора и за хора

Съдбоносни избори за ВМРО – тъй като решихме да се явим сами. Не спечелихме, но не съжаляваме за решението. Лично аз от 2007 се занимавам с избори. За първи път изборите бяха в извънредна пандемична ситуация. Кампанията протече много различно. Политиката се прави от хора, с хора и за хора. Този път ситуацията не позволи това. Отчитаме това като слабост, тъй като нямаше как да сме близо до хората.

Това заяви в „Точка на кипене“ по България 24 председателят на градската организация на ВМРО в София и общински съветник в Столичния общински съвет Владимир Митов.

По думите му към ВМРО е имало нападки от всички страни. Някои дори не са имали собствени програми в кампанията, а единствено са се занимавали да говорят колко от ВМРО са лоши.

Но ние сме тук, имаме познания, имаме своите биографии. Тези, които не ни мислят доброто, не са ни премахнали. Продължаваме с нашата политика, която е патриотична и консервативна, заяви Митов.

Според него няма как да се гадае какъв би бил резултатът, ако ВМРО беше в коалиция с други формации на тези избори. Митов е категоричен, че добрите резултатите от последните местни и евроизбори са довели до това партията да участва самостоятелно.

Ще направим своите изводи, а ръководството ще вземе решение как да се явим на следващи избори, допълни той.

Това, че сме извън парламента не значи, че нямаме лостове, с които да влияем на държавата. Аз силно се надявам пандемията да премине, за да може да излезем сред хората и да чуем те какво мислят. В условията на пандемия основно се комуникираше през социалните мрежи, но там е пълно с фалшиви профили и се фабрикуват фалшиви новини, заяви председателят на ВМРО – София.

В края на миналата година в СОС бяха гласувани половин млн. лв. за закупуване на техника и наемане на помещения, да се назначат хора, които да следят за език на омразата за нетолерантни изказвания. Ние от Патриоти за София не подкрепихме това предложение. И смятам, че тези центрове бяха създадени именно като трол центрове. Те може и да следят за език на омразата, но те са ангажирани и с друга дейност – да пускат фалшиви новини, съобщи Митов.

Председателят на ВМРО – София декларира, че от структурата няма да спират със своите патриотични инициативи като почитане на паметни дати и личности. Но тази патриотична дейност трябва да върви заедно с политиката – решаване на проблемите на хората, приемане на закони, полезни за България.

Цялото интервю вижте във видеото >>>

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО на протестно автошествие срещу съкращаването на 12 хил. човека в Старозагорско

„Зелената сделка“ унищожава енергетиката в Източномаришкия басейн 12 хиляди работещи в комплекса „Марица-Изток“ ще бъдат освободени според новия регионален...

ВМРО се регистрира в ЦИК: Отиваме на избори с платформа, която е основана на защита на българския интерес!

ВМРО се регистрира за самостоятелно явяване на предсрочните парламентарни избори. Отиваме на избори с...

Закриването на 12 хил. работни места в Старозагорско без алтернатива е равносилно на геноцид

Позицията на Организацията ще бъде представена в цялост на пресконференция днес – 16 август 2022 г. от 16.00 ч. в пресклуба на...

Джамбазки: ВМРО ще се яви самостоятелно на предсрочния вот

ВМРО ще се яви самостоятелно на предсрочния вот.  Има решение на Организационния съвет, който натоварва Изпълнителния комитет да извърши действията по регистрация...

ВМРО в Ситово за 110 г. от Балканската война

Съпредседателите на ВМРО Ангел Джамбазки и Александър Сиди бяха гости на традиционния събор на село Ситово, община Родопи. Двамата присъстваха на честванията за...

ВМРО на протеста пред „Лукойл“: Спрете ограбването на българите! Намалете цената на бензина и нафтата!

С тези призиви тримата съпредседатели на ВМРО – Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов и Александър Сиди, преградиха главния вход на централния офис на...

ВМРО: „Лукойл“ ограбва българите. Излизаме на протест!

Руската компания продава бензина и нафтата с 1 лев на литър по-скъпо от реалните цени На 13 август (събота)...

Коментари