Начало Парламентарни избори - 2021 Владо Кисьов в Сопот: Каракачанов върна блясъка на пагона

Владо Кисьов в Сопот: Каракачанов върна блясъка на пагона

Тук сме в район с много военни, а за мен Красимир Каракачанов е най-успешният министър на отбраната в последните 30 години. Това го казват и много хора от армията. Той върна блясъка и славата на пагона.

Това заяви Владимир Кисьов, водач на листата на ВМРО в Пловдив-област на среща в Сопот, съобщават от „24 часа“. Той подчерта, че винаги е открит с хората. В политиката съм от 17 години и винаги правя неща, от които да не се срамувам, допълни той.

Приел поканата да участва от гражданската квота на ВМРО, защото му харесала идеята на лидера Красимир Каракачанов за проветряване на листата.

ВМРО не обещава много, но като поема ангажимент, той се случва. В последния парламент тя направи много като например отпадането на наредба 18, което е важно за малкия бизнес, изтъкна Кисьов.
Той отговори, че не му е детска мечта да стане депутат, но ако това се случи, щял да бъде винаги отворен към хората за техните въпроси и проблеми.

Трябва да използваме следващия програмен период, в който ще има много интегрирани проекти между общините. Така, ако Сопот иска да вземе европейски пари за пътища например, това може да стане заедно с Карлово, изтъкна водачът на листата.

Председателят на организацията в Сопот Никола Пингелов посочи, че най-важният отрасъл за региона е ВМЗ.
Кисьов отвърна, че трябва сериозно да се работи по две направления за ВМЗ – заводът да мине към Министерството на отбраната и да се работи по вдигане на заплатите, защото целта на ВМРО е семейството и запазването на българския род. Това може да стане единствено и само, когато работи икономиката. Затова сериозно ще работим в тази насока, увери водачът на листата.

Последни Новини

Активисти на ВМРО – Русе отдадоха почит към жертвите на комунизма

На 1 февруари, обявен през 2011 г. от МС на Република България за Ден на почит към жертвите на комунизма у нас,...

В местността Гробницата откриха паметник на жертвите на комунистическия режим

В деня, в който почитаме паметта на всички онези българи, избити от комунистическия режим в България, в местността Гробницата над село Петърч,...

Д-р Султанка Петрова: Държавата ни се люшка от една в друга крайност, а българинът все повече обеднява

Държавата ни се люшка от една в друга крайност, а българинът все повече обеднява. Това заяви председателят на Националната...

Предлагат във Велико Търново да има паметник на цар Борис III

Да бъде изграден паметник на цар Борис III във В. Търново предлага председателят на групата съветници на ВМРО - БНД във Великотърновския...

Карлос Контрера: Ще има ли коалиция NEXO?

Ще има ли коалиция Nexo? По-скоро да. ДБ и Промяната щели да се събират, за да станели първи и да ни донесат...

Другият Ботев

Враца дължи почит на генерал Кирил Ботев автор: Красимир Богданов, историк Ежедневно стотици врачани преминават по...

Ангел Джамбазки: По-позорно от антибългарската истерия в Скопие е само предателството в София!

Карлос Контрера: Със или без гражданство всеки българин трябва да има зад себе си българската държава! Доц....

Коментари