https://www.fapjunk.com https://fapmeister.com nakliye İstanbul nakliyat 1xbet 1xbet betforward betforward
ВМРО в подкрепа на референдума за запазване на българския лев, забрана на джендър пропагандата и съдбата на българската енергетика -
Начало Българското семейство ВМРО в подкрепа на референдума за запазване на българския лев, забрана на...

ВМРО в подкрепа на референдума за запазване на българския лев, забрана на джендър пропагандата и съдбата на българската енергетика

Трите теми са съдбоносни за българското общество. Народът трябва да избере сам бъдещето на България!

Изпълнителният комитет на ВМРО взе решение и дава своята подкрепа на Гражданския инициативен комитет за защита на българския лев, който поставя три важни за обществото въпроса във фокуса на бъдещ референдум, а именно:

1. Съгласни ли сте приемането на еврото в Република България да стане не преди доходите в страната да се изравнят със средните за Европейския съюз?

2.     Подкрепяте  ли запазването на въгледобива и топлоелектрическите централи, както и развитието на ядрената енергетика, включително чрез изграждане на нови мощности в Белене и Козлодуй?

3.     Съгласни ли сте да се забрани със закон ЛГБТИ+ (джендър) пропагандата в детските градини, училищата, културните институции, както и във всяка държавна политика на Република България?

Гражданската инициатива на общественици като Ивайло Шопски, Благовест Бичаков, Евгени Генадиев, Магдалена Ташева и Александър Урумов се припокрива с дългогодишните битки на ВМРО за повишаване доходите на хората, запазване на икономическия суверенитет на страната, срещу опасното проникване на ЛГБТИ+ пропагандата в образователната система, както и за запазване на въгледобива и топлоелектрическите централи.

ВМРО е първата политическа сила, която още преди години предупреди, че зад Зелената сделка стоят интереси, целящи унищожаването на въгледобива в страната. Още преди подписването на Плана за възстановяване и развитие настоявахме тогавашното правителство на ПП и Кирил Петков да не приема условията за закриването на ТЕЦ-ове. Днес вече „белята“ е направена и колкото и шумно да се опитват партиите в 48-то НС да твърдят обратното, те изтъргуваха енергетиката на страната ни.  

Темата за развитието на ядрената енергетика също винаги е била приоритетна за ВМРО. Ние от години говорим, че липсата на адекватна държавна политика в областта обрича българските граждани на енергийна бедност, а държавата – на енергийна зависимост.

По отношение на третия въпрос, поставен от гражданския инициативен комитет, то ние от ВМРО припомняме, че именно благодарение на нас беше предотвратено приемането на опасната Истанбулска конвенция в България. С това беше дадена едва първата заявка, че обществото ни няма да позволи ЛГБТИ+ пропагандата да подмени изконните християнски ценности и морал, които изповядва българското общество. Битката обаче не спира до тук. Ежедневно ставаме свидетели на всякакви опити по всички възможни канали за прокарване на джендър провокации и промиване на крехкото детско съзнание от най-ранна възраст. Тази тема беше зададена преди месеци и от част от представителите на другия инициативен комитет. Под натиска на партия „Възраждане“ обаче тя отпадна от дневния ред на техния комитет. Но не и на обществото!

Що се отнася до приемане на еврото, то още преди месеци Организационният съвет на партията прие решение, че България не трябва да влиза в еврозоната докато средните за страната доходи не се изравнят с тези на Европейския съюз. Само това може да гарантира запазване на стандарта на живот на българските граждани. Именно поради тази причина ние считаме, че въпросът, поставен от друг инициативен комитет, превзет от партия „Възраждане“ е национално предателство.

Да поставиш гаранционен срок за съществуването на български лев без ясна представа какво ще последва след 2043 г. и без гаранции за социално-икономическия статус на българските граждани е меко казано лицемерие. Това е опасно заиграване със страховете на хората и нелепо въвличане на една добра гражданска инициатива в предизборната кампания на един политически субект.

Изпълнителят комитет на ВМРО вярва, че тези въпроси са от национално значение и не трябва да бъдат политизирани от една политическа партия. Вярваме, че трябва да се подкрепи единствената гражданска инициатива, която отразява желанието на българите. Ето защо призоваваме всички свои членове и симпатизанти, както и всички български граждани, които изповядват или припознават принципите и моралните устои, залегнали във въпросите, да подкрепят Референдума на гражданския инициативен комитет за защита на българския лев, против джендър пропагандата и за запазване на енергийната независимост на България.

Подписката >>>

Последни Новини

Ангел Джамбазки: България трябва да бъде лидер и да налага политики, гледайки националния си интерес

София е домакин на шестата конференция „Западни Балкани“ тази събота „Западните Балкани са част от Европа и трябва да...

ВМРО – София: Нискоемисионната зона да се отмени!

От началото бяхме против въвеждането ВМРО - София смята, че нискоемисионната зона е безсмислена, несправедлива и неефективна. Наредбата, която...

Слабаков: Нелегален трафик на мигранти има в Нидерландия, Австрия, Франция и Германия – справете се с този проблем!

България и Румъния трябва да са член на Шенгенското пространство, защото така границите ни ще станат по-сигурни. Не е вярно, че в...

София отново поставя развитието на Западните Балкани във фокуса на Европа

Руската агресия срещу Украйна върна разширяването като основен приоритет на европейския дневен ред Развитието на Западните Балкани, ще бъде...

Долу ръцете от децата! Джендър пропагандата няма място в българските училища!

От ВМРО неведнъж сме изразявали категоричната си позиция срещу джендър пропагандата и налудничавите идеи за промяна на пола. Резултатите от подобни политики...

ВМРО към ПП-ДБ: Не виждаме никаква промяна в чистотата на София. Столичните улици са блато!

ВМРО - София в сряда ще обсъжда предложението на кмета Васил Терзиев за почистването на София. Припомняме, че администрацията на ПП-ДБ-Спаси София...

Факелно шествие в Русе напомни за Ньойския диктат

За 27-а година във вечерта на 27 ноември с факелно шествие ВМРО - Русе отбеляза 104-годишнината от налагането на Ньойския диктат. 

Коментари