Начало По места ВМРО в Раковски с редица инициативи, насочени към патриотичното възпитание, спорта, децата...

ВМРО в Раковски с редица инициативи, насочени към патриотичното възпитание, спорта, децата и хората с увреждания

Съветниците и членовете на ВМРО от община Раковски направиха отчет за работата си през последните месеци и свършените инициативи. Техните начинания са насочени към патриотичното възпитание на младите, децата, спорта и хората с увреждания.

Пред симпатизантите и избирателите си от ВМРО – Раковски отчитат какво са свършили. Част от дейностите са:

Организирана патриотична, празнична вечеринка за националния празник 3 март „Около огъня“. В нея участват самодейци, деца, които изпълняват рецитали и хора около огъня. По предложение на съветниците от ВМРО инициативата е включена в Културния календар на гр. Раковски.

Пак по инициатива на Патриотите за първи път се организира и проведе възстановка на Априлското въстание. В събитието участваха представители на комитет „Родолюбие“.

ВМРО подпомага и спорта. Увеличени бяха субсидиите на всички футболни отбори. По инициатива на общинските съветници Анелия Гечева и Стефан Пенсов тази година ще се състои детският международен турнир „Францкоков“. Турнирът не е бил провеждан повече от 10 години.

Пак по инициатива на съветниците на ВМРО е изготвен проект за ремонт на стадион „П. Парчевич“ в кв. Секирово, гр. Раковски. Стойността на проекта за извършването н ремонт на съоръженията е 37 000 лв.

Особено внимание ВМРО – Раковски обръща на проблемите на хората с увреждания. Патриотите помагат на сдружение „За достоен живот“ – гр. Раковски в различни направления. ВМРО осигури разходки из природата, ваканция на море, честване на Международния ден на хората с увреждания, за представителите на Сдружението.

Сред многото инициативи на ВМРО – Раковски е и монтирана чешма в детска градина „Синчец“ – с. Белозем.

Общинските съветници на ВМРО – Раковски Стефан Пенсов, Анелия Гечева, Георги Тотов раздаваха вестник „България“ и традиционните патриотични календари на Организацията за 2021 г.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Доходи, семейство, сигурност. ВМРО ще продължи да отстоява нормалността и в 45-ото Народно събрание

За нас номер 1 винаги е била и ще бъде България! С тези послания лидерът на Организацията Красимир Каракачанов...

Владимир Кисьов в Карлово: Българинът има голяма нужда от самочувствие, за да бъде по-силен

Водачът на листата на ВМРО в Пловдив област инж. Владимир Кисьов, който е от гражданската квота, се срещна с активисти на воеводите...

В Пловдив откриха предизборната кампания: Искаме бъдеще без гей бракове

С молебен в църквата „Света Троица“ в район „Южен“ ВМРО - Пловдив откри предизборната си кампания, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Във Варна предизборната кампания стартира с водосвет за здраве, успех и благоденствие

ВМРО – Българско национално движение - Варна, стартира днес официално предизборната си кампания с водосвет за здраве, успешни начинания и благоденствие, съобщава...

Александър Сабанов представи листата за Хасково

ВМРО - БНД има като основен приоритет в следващите четири години средната заплата да се повиши до 2 500 лева, а минималната...

Красимир Каракачанов: Проектът за придобиване на нов тип бойна бронирана машина за Сухопътните войски не е прекратен

Проектът за придобиване на нов тип бойна бронирана машина за Сухопътните войски не е прекратен. Предложил съм стартираната процедура да  бъде прекратена...

ВМРО открива официално кампанията си на 6 март с ансамбъл „Българе“ и тенора Веселин Вачев

За начало на изборната битка войводите са избрали емблематичната Западна порта на стара Сердика. Уважаеми колеги,

Коментари