Начало По места ВМРО – Димитровград дари пакети с продукти на пенсионери

ВМРО – Димитровград дари пакети с продукти на пенсионери

Акцията на войводите е по повод Международния ден на възрастните хора

По повод днешния празник – 1 октомври, Международен ден на възрастните хора, от ВМРО – Българско национално движение – Димитровград отправиха поздравление към възрастни хора от общината. Патриотите от ВМРО – Димитровград дариха пакети с продукти от първа необходимост на пенсионери над 65 години с доход под 220 лв. – живеещи под прага на бедност.

За нас е истинско удоволствие да Ви поздравим по повод празника. Сигурни сме, че през целия си съзнателен живот всеки от Вас е пожертвал по нещо от себе си, за да създаде дом, да отгледа деца, да ги възпита и изучи, да се радва на техните успехи. Вашите усилия будят уважение. Днес се прекланяме пред Вашия опит, възраст и мъдрост. Ние имаме нужда от Вас – да споделите опита си, да ни предпазите от грешките, да ни напътствате. А ние, Вашите деца, сме длъжни да мислим за Вас, за спокойните Ви старини, заявяват от местната организация на ВМРО.

 От сърце Ви пожелаваме да се чувствате добре. Нека щастието на Вашите наследници бъде признание за положените от Вас усилия. Радвайте им се, пожелават на хората от третата възраст от ВМРО – Димитровград.

Последни Новини

Джамбазки за Шенген: Лицемерие и двуличие от част от западните държави

11 години западните страни се държат със София и Букурещ като с държави втора ръка, подчерта евродепутатът. Въпросът на...

Джамбазки за Шенген: Когато т.нар. „българска политическа класа“ се държи като обслужващ персонал към Европа, ще получаваме такова отношение!

В продължение на 11 години западноевропейските държави доказват двуличното си отношение към България Позицията на...

Двама еврокомисари ще вземат участие в конференцията „Западни Балкани“, организирана от Ангел Джамбазки

Мария Габриел, Оливер Вархей, евродепутати, политици от региона, професори, журналисти и общественици ще се включат в събитието Двама еврокомисари...

Юлиан Ангелов: „Циркът – кодове, бюлетини, машини“ не обслужва интереса на българите

Случващото се в момента в Народното събрание е пълен цирк, който не работи за решаване на проблемите на българските граждани.

Ще останат ли училища без отопление през зимата?

Този въпрос става още по-актуален предвид липсата на адекватен бюджет в държавата за 2023 г. Сигналът, подаден от председателя...

Михов: Нападенията срещу български клубове в РСМ не са дело на обикновените граждани

доц. д-р Милен Михов – член на ръководството на ВМРО, в ефира на България 24. Нападенията срещу български клубове...

Кирил Петков разцепи българската позиция за Македония

Доц. Милен Михов, историк, бивш депутат от ВМРО, пред Труд News: Скопие натиска Европа България да признае за...

Коментари