Начало Видео ВМРО – Добрич залага на добруджанци в листата си за парламентарния вот

ВМРО – Добрич залага на добруджанци в листата си за парламентарния вот

Красимир Каракачанов в Добрич – откриване на предизборната кампания и среща-разговор на 18 октомври (понеделник) от 19:00 часа в кафене „Стария Добрич“

Местните структури на ВМРО в област Добрич определиха с пълно единодушие подредбата на листата с кандидати за народни представители в Осми МИР. Само трайно привързани към Добруджа хора могат да бъдат истински представители на добруджанци в следващия парламент и да се грижат за техните интереси. Затова отново залагаме на хора родени, израснали и намерили реализация в Добрич и областта, заявяват добричките войводи.

За водач на листата е определен ЙОРДАН ЙОРДАНОВ – на 46 години, дългогодишен учител по география и заместник-директор на СУ „Св. св. Кирил и Методий“ в Добрич, областен председател на ВМРО и народен представител в 44-ото Народно събрание, общински съветник в продължение на четири мандата. С принципните си позиции и с дългогодишната си обществена дейност Йордан Йорданов е доказал, че за него интересите на Добруджа и добруджанци са над всичко – с тези мотиви номинацията е била подкрепена безрезервно от всички членове и симпатизанти на Организацията в областта.

Втори в листата е АТАНАС АТАНАСОВ, на 53 години, представител на организацията на ВМРО в Балчик, където е три поредни мандата общински съветник. Занимава се с успешен частен бизнес на територията на крайморските добруджански общини.

На трето място е КРАСИМИР КИРИЛОВ, на 35 години, с висше икономическо образование, доскорошен областен управител на област с административен център Добрич в мандат 2017-2021 г.

Четвърти е инж. КОСТАДИН СТАНЧЕВ, на 62 години, с висше техническо образование, председател на структурата на ВМРО в Тервел, общински съветник в мандата 2015-2019 г.

На петото място е СТЕФАН СТЕФАНОВ, на 55 години, общински съветник от ВМРО в Каварна, дългогодишен служител в системата на Държавна агенция „Национална сигурност“.

Шестата позиция е за представител на гражданската квота – ИВЕЛИН КОЛЕВ, на 49 години, от Генерал Тошево, частен земеделски производител.

Седми е представител на структурата на ВМРО в Шабла – СВЕТОСЛАВ СПИРОВ, на 57 години, с две висши образования – хуманитарно и икономическо.

Осми в листата е дългогодишният активист на ВМРО-Добрич ИВАН ПЕЕВ – на 37 години, магистър по туризъм от Икономически университет – Варна, общински съветник в периода 2015-2016 г., владее и ползва немски, английски, италиански и руски език в сферата на туризма и хотелиерството.

Листата се затваря от деветия в нея СТАНИСЛАВ ИЛИЕВ, на 34 години, общински съветник от ВМРО в Добрич, с висше икономическо образование, работи като главен счетоводител във висше учебно заведение.

От местните структури на родолюбивата организация са убедени, че добруджанската листа ще получи подкрепата на жителите на област Добрич в парламентарния вот на 14 ноември 2021 г.

Повече за кандидатите чуйте от водача на листата на ВМРО в Добрич Йордан Йорданов >>>

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Сиди: 170 национални предатели задоволиха болното его на френския президент

Решението на парламента за РСМ е обидно и разочароващо. Денят, в който се случи това национално предателство, истината е, че костите на...

Искрен Веселинов: Следващото правителство ще бъде доминирано от външни фактори

Следващото правителство ще бъде доминирано от външни фактори. Въобще не изключвам, както и самият Кирил Петров намекна, за някакво коалиране на ПП...

ВМРО предлага да се издигне паметник на Тодор Александров в Стара Загора

Съветниците от групата на ВМРО в Общинския съвет на Стара Загора внасят предложение за финансиране и изграждане на паметник на видния български...

Десето юбилейно издание на Патриотичните игри във Враца

Патрон на Програмата за патриотично възпитание е Красимир Богданов С много настроение, спортен дух и положителни емоции премина четвъртото...

Искрен Веселинов: Призовавам Президента да започне консултации за промяна на Конституцията

Видя се, че срещите с партиите са ялови и такива ще останат без реална промяна на системата За това...

Александър Сиди: Българският парламент се продаде, предаде, създаде ден на националния позор

Оставихме в ръцете на брюкселските чиновници да решават съдбините на един народ, който е бил разделен позорно преди 100 години! Народ, разделен...

Кмет на ВМРО възстанови традиция в памет на Желю войвода в Маломир

129-ата годишнина от смъртта на Желю войвода беше отбелязана в ямболското село Маломир, където е живял и починал големият български революционер. В...

Коментари