Начало По места ВМРО зарадва възрастните хора и деца, лишени от родителска грижа, за Баба...

ВМРО зарадва възрастните хора и деца, лишени от родителска грижа, за Баба Марта

Както всяка година за 1 март ВМРО – Враца и Дамски клуб „Вратица“ подариха мартенички на приятелите си от Дома за стари хора и от Дома за деца, лишени от родителска грижа във Враца.

Мартеничките са изработени лично от нас, което ги прави специални, изпълнени с любов и положителни мисли, направени са за всеки един от прекрасните ни приятели. Това винаги е правило този празник по-различен, заради подготовката и очакването, споделиха дамите от ВМРО.

Общинският съветник от ВМРО Марин Цветков и председателят на Дамски клуб „Вратица“ Галя Георгиева поздравиха възрастните хора в ДСХ „Зора“ и децата от ДДЛРГ „Асен Златаров“ и им пожелаха здраве, всекидневни усмивки, радост, пролетно настроение и си обещаха нови приятни срещи.

Надявам се да успяваме да направим поне този ден по-празничен и по-приятен за нашите приятели, с които се срещаме вече традиционно на 1 март. За мен е голямо удоволствие организирането на срещите. Дано и милите възрастни хора и децата да усещат нашата безкрайна радост и да се усмихваме заедно все повече. Пожелаваме си да се видим отново и то не чак на следващия 1 март, а преди това. Вече си го обещахме, а повод винаги можем да си намерим. Благодаря на дамите и на Марин Цветков за организацията на посещенията и за подарените щастливи мигове. Не бива никога да забравяме, че има хора, които се нуждаят повече от нашето внимание. Забързаното ежедневие ни прави безучастни и безчувствени, а не бива да е така. Нека си позволим да подаряваме понякога усмивки, за да можем да бъдем и ние щастливи и доволни, сподели Галя Георгиева след срещите.

Всички участници в празника имаха възможността да опитат от вкусните сладкиши, приготвени от дамите от ВМРО.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Европа и САЩ сменят с ад родния данъчен рай. Страните с ниски данъци като България са под атака

Страните с ниски данъци като България са под атака. САЩ и ЕС работят в посока през това лято в ОИСР да се...

Ангел Джамбазки: ВМРО иска касиране на изборите в Турция

Изпратили сме мотивирано предложение до Министерски съвет, до главния прокурор, до председателя на ВАС, до председателя на ВКС, до Народното събрание с...

Ангел Джамбазки: Благодаря на всички за борбата за защитата на каузата на българския национализъм и Организацията

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки направи видеообръщение, в което благодари на всички за огромната борба, усилия и упоритост за защита...

Кузман Илиев: Халал да са ни новите корифеи на управлението и морала

Икономистът Кузман Илиев написа гневен коментар в своята Фейсбук страница по повод интервю на Атанас Атанасов от ДСБ за македонската ТВ „Сител“.

Йордан Йорданов: Решението за самостоятелно участие бе правилно

Самостоятелно участие - това бе правилното решение Въпреки че не преминахме 4-процентната бариера, продължавам да смятам, че решението за...

Джамбазки: Ако новите депутати водят национално предателска политика, ВМРО ще раздава политически шамари

Ако новите депутати бъркат и водят политика, която е национално предателска, ние от ВМРО ще раздаваме политически шамари, закани се евродепутатът.

Кузман Илиев: Слави, ДБ и Мая явно са едно. Казват, че са победители взети заедно

Народът и журналистите да слушат една идея по-внимателно, някои от партиите казват, че са победители взети заедно предупреди икономистът, който бе кандидат-депутат...

Коментари