Начало Народно събрание ВМРО нахлуха в стаята на ДПС, дадоха подписи за анкетната им комисия...

ВМРО нахлуха в стаята на ДПС, дадоха подписи за анкетната им комисия за гражданство

На бял свят ще излязат истини за куфарчета с паспорти, пътували за Турция

Народните представители от ВМРО изненадаха ДПС и нахлуха в стаята им с желание да се подпишат под искането на движението за анкетна комисия, която да проучи данните в медиите за корупционни практики при даването на българско гражданство.

11 от хората на Красимир Каракачанов настояха да се разкрие истината, за да бъдат спрени внушенията и да покажат, че няма от какво да се притесняват.

ВМРО поиска анкетна комисия за даването на българско гражданство. Нека се види колко и какви хора са получили гражданство по времето на управлението на ДПС и БСП и това да се разследва. Това каза в кулоарите на парламента народният представител и организационен секретар на ВМРО Юлиан Ангелов. Искаме да се подпишем в подписката за създаване на комисията, отсече той.

Те предлагат такава комисия, но има решение от 2012 г., че такава комисия не може да се направи, защото касае президентската институция. Но ще излязат истини на бял свят за куфарчета, които пътуваха за Турция и на граждани там са раздавани български паспорти, макар че тези хора нямат право да получават българско гражданство. Те са ги получили, когато ДПС бяха във властта, отсече Ангелов. Турски граждани и хора, издирвани от Интерпол, са получавали българско гражданство. Ние от ВМРО сме взели решение да се подпишем за създаване на такава анкетна комисия, защото истината трябва да излезе наяве, отсече още Ангелов. 

От ВМРО държат да има такава анкетна комисия, за да се разбере как са получавали гражданство през 20 г. турски граждани, само и само да заминават за трети страни, а сънародниците ни от Македония били спъвани.

Групата, предвождана от организационния секретар на ВМРО Юлиан Ангелов, сложи подписите си, а на излизане призна: „Не ни посрещнаха с баклава и локум“.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Европа и САЩ сменят с ад родния данъчен рай. Страните с ниски данъци като България са под атака

Страните с ниски данъци като България са под атака. САЩ и ЕС работят в посока през това лято в ОИСР да се...

Ангел Джамбазки: ВМРО иска касиране на изборите в Турция

Изпратили сме мотивирано предложение до Министерски съвет, до главния прокурор, до председателя на ВАС, до председателя на ВКС, до Народното събрание с...

Ангел Джамбазки: Благодаря на всички за борбата за защитата на каузата на българския национализъм и Организацията

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки направи видеообръщение, в което благодари на всички за огромната борба, усилия и упоритост за защита...

Кузман Илиев: Халал да са ни новите корифеи на управлението и морала

Икономистът Кузман Илиев написа гневен коментар в своята Фейсбук страница по повод интервю на Атанас Атанасов от ДСБ за македонската ТВ „Сител“.

Йордан Йорданов: Решението за самостоятелно участие бе правилно

Самостоятелно участие - това бе правилното решение Въпреки че не преминахме 4-процентната бариера, продължавам да смятам, че решението за...

Джамбазки: Ако новите депутати водят национално предателска политика, ВМРО ще раздава политически шамари

Ако новите депутати бъркат и водят политика, която е национално предателска, ние от ВМРО ще раздаваме политически шамари, закани се евродепутатът.

Кузман Илиев: Слави, ДБ и Мая явно са едно. Казват, че са победители взети заедно

Народът и журналистите да слушат една идея по-внимателно, някои от партиите казват, че са победители взети заедно предупреди икономистът, който бе кандидат-депутат...

Коментари