Начало Видео ВМРО отново внася Концепцията си за интеграция на маргинализираните общности

ВМРО отново внася Концепцията си за интеграция на маргинализираните общности

ВМРО отново внася в Народното събрание стратегията си за интеграция на маргинализираните общности, чиято основна цел е намирането на начин тези хора да бъдат вписани в обществото ни.

За това информира съпредседателят на ВМРО Ангел Джамбазки.

Концепцията бе разработена от ВМРО и беше предложена в 44-тото Народно събрание, но не беше приета, защото партньорите в коалицията се уплашиха от политическата некоректност на тази тема.

Сега ВМРО отново внася своето предложение, защото българското общество продължава да бъде нападано и тежко разделяно от една маргинална група наши съграждани, която трябва да бъде заставена да се впише в обществото ни.

Десетки пъти сме поставяли този изключително наболял обществен въпрос, както и проблемите със социалните помощи, образованието, битовата и етническа престъпност. Решението е само едно и то не търпи отлагане, коментира Ангел Джамбазки.

Но едва ли сегашното правителство ще посмее да предприеме стъпка в тази посока, защото тези хора бяха инсталирани във властта с няколко задачи – да предадат Македония и да прокарат джендърската идеология в българското законодателство. Но не и да се справят с проблема именно на тези несоциализирани български граждани, смята Джамбазки.

Вижте повече във видеото >>>

Последни Новини

Джамбазки за Шенген: Когато т.нар. „българска политическа класа“ се държи като обслужващ персонал към Европа, ще получаваме такова отношение!

В продължение на 11 години западноевропейските държави доказват двуличното си отношение към България Позицията на...

Двама еврокомисари ще вземат участие в конференцията „Западни Балкани“, организирана от Ангел Джамбазки

Мария Габриел, Оливер Вархей, евродепутати, политици от региона, професори, журналисти и общественици ще се включат в събитието Двама еврокомисари...

Юлиан Ангелов: „Циркът – кодове, бюлетини, машини“ не обслужва интереса на българите

Случващото се в момента в Народното събрание е пълен цирк, който не работи за решаване на проблемите на българските граждани.

Ще останат ли училища без отопление през зимата?

Този въпрос става още по-актуален предвид липсата на адекватен бюджет в държавата за 2023 г. Сигналът, подаден от председателя...

Михов: Нападенията срещу български клубове в РСМ не са дело на обикновените граждани

доц. д-р Милен Михов – член на ръководството на ВМРО, в ефира на България 24. Нападенията срещу български клубове...

Кирил Петков разцепи българската позиция за Македония

Доц. Милен Михов, историк, бивш депутат от ВМРО, пред Труд News: Скопие натиска Европа България да признае за...

ВМРО – Стара Загора отдаде почит на патрона си Иван Гарванов

На 28 ноември се навършиха 115 години от убийството на двама от най-видните дейци на македоно-одринското революционно движение – Иван Гарванов и...

Коментари