Начало Парламентарни избори - 2021 Пазарджик: ВМРО регистрира листата си за участие в предстоящите избори

Пазарджик: ВМРО регистрира листата си за участие в предстоящите избори

Листата на ВМРО в гр. Пазарджик за участие в предстоящите парламентарни избори бе представена от водача – Стефан Балабанов.

ВМРО – Пазарджик регистрира листата си за участие в предстоящите парламентарни избори на 26 февруари 2021 г. Участниците в нея бяха представени от водача Стефан Балабанов. Голяма част от тях са общински съветници от областта, има изявени юристи, икономисти, бизнесмени и педагози. Общо 18 души ще се борят за доверието на жителите на област Пазарджик.

Втори в листата е добре познатият на пазарджиклии и хората от цялата страна Арлин Антонов. Той е ексшеф на баретите в момента е и общински съветник в Пазарджик.

Трети е адвокат Лъчезар Кръстев, следван от бизнесмена Георги Коприщенов, също общински съветник в Пазарджик. Пети е писателят Александър Урумов от Брацигово, а след него се подрежда областният координатор на партията Кузо Божинов.

Седма е Татяна Попатанасова, старши учител в Памидово, следвана от Стоян Влахов, офицер от резерва и автор на две художествени книги – „Комитата“ и „Внучката на дядо Стоян“.

Девета е Татяна Пенкова, а на десета позиция е лекарят Николай Лазаров, в листата е собственикът на агенция „Вивиан“ – Георги Зонгов, инж. Оник Мариносян, инж. Румен Хаджийски от Звъничево, общинската съветничка от Батак Екатерина Кормушева, лесовъдът от Белово Димитър Маринов, Анна Шейнова от Велинград, Христо Танев от Панагюрище и Георги Мусиевски от Пазарджик.

Хората ни са млади, професионалисти в своите области, те са от почти всички краища на областта и имаме амбицията да спечелим поне две места в бъдещото Народно събрание, подчерта водачът Стефан Балабанов.

Той заяви, че това би бил голям успех, тъй като до момента Патриотите са получавали само по един мандат в нашата област.

Кампанията ще бъде позитивна и отворена за всички, но ако ни нападат няма да останем длъжни, каза Балабанов.

Източник: „Пазарджик.Днес

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Европа и САЩ сменят с ад родния данъчен рай. Страните с ниски данъци като България са под атака

Страните с ниски данъци като България са под атака. САЩ и ЕС работят в посока през това лято в ОИСР да се...

Ангел Джамбазки: ВМРО иска касиране на изборите в Турция

Изпратили сме мотивирано предложение до Министерски съвет, до главния прокурор, до председателя на ВАС, до председателя на ВКС, до Народното събрание с...

Ангел Джамбазки: Благодаря на всички за борбата за защитата на каузата на българския национализъм и Организацията

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки направи видеообръщение, в което благодари на всички за огромната борба, усилия и упоритост за защита...

Кузман Илиев: Халал да са ни новите корифеи на управлението и морала

Икономистът Кузман Илиев написа гневен коментар в своята Фейсбук страница по повод интервю на Атанас Атанасов от ДСБ за македонската ТВ „Сител“.

Йордан Йорданов: Решението за самостоятелно участие бе правилно

Самостоятелно участие - това бе правилното решение Въпреки че не преминахме 4-процентната бариера, продължавам да смятам, че решението за...

Джамбазки: Ако новите депутати водят национално предателска политика, ВМРО ще раздава политически шамари

Ако новите депутати бъркат и водят политика, която е национално предателска, ние от ВМРО ще раздаваме политически шамари, закани се евродепутатът.

Кузман Илиев: Слави, ДБ и Мая явно са едно. Казват, че са победители взети заедно

Народът и журналистите да слушат една идея по-внимателно, някои от партиите казват, че са победители взети заедно предупреди икономистът, който бе кандидат-депутат...

Коментари