Начало Парламентарни избори - 2021 Пазарджик: ВМРО регистрира листата си за участие в предстоящите избори

Пазарджик: ВМРО регистрира листата си за участие в предстоящите избори

Листата на ВМРО в гр. Пазарджик за участие в предстоящите парламентарни избори бе представена от водача – Стефан Балабанов.

ВМРО – Пазарджик регистрира листата си за участие в предстоящите парламентарни избори на 26 февруари 2021 г. Участниците в нея бяха представени от водача Стефан Балабанов. Голяма част от тях са общински съветници от областта, има изявени юристи, икономисти, бизнесмени и педагози. Общо 18 души ще се борят за доверието на жителите на област Пазарджик.

Втори в листата е добре познатият на пазарджиклии и хората от цялата страна Арлин Антонов. Той е ексшеф на баретите в момента е и общински съветник в Пазарджик.

Трети е адвокат Лъчезар Кръстев, следван от бизнесмена Георги Коприщенов, също общински съветник в Пазарджик. Пети е писателят Александър Урумов от Брацигово, а след него се подрежда областният координатор на партията Кузо Божинов.

Седма е Татяна Попатанасова, старши учител в Памидово, следвана от Стоян Влахов, офицер от резерва и автор на две художествени книги – „Комитата“ и „Внучката на дядо Стоян“.

Девета е Татяна Пенкова, а на десета позиция е лекарят Николай Лазаров, в листата е собственикът на агенция „Вивиан“ – Георги Зонгов, инж. Оник Мариносян, инж. Румен Хаджийски от Звъничево, общинската съветничка от Батак Екатерина Кормушева, лесовъдът от Белово Димитър Маринов, Анна Шейнова от Велинград, Христо Танев от Панагюрище и Георги Мусиевски от Пазарджик.

Хората ни са млади, професионалисти в своите области, те са от почти всички краища на областта и имаме амбицията да спечелим поне две места в бъдещото Народно събрание, подчерта водачът Стефан Балабанов.

Той заяви, че това би бил голям успех, тъй като до момента Патриотите са получавали само по един мандат в нашата област.

Кампанията ще бъде позитивна и отворена за всички, но ако ни нападат няма да останем длъжни, каза Балабанов.

Източник: „Пазарджик.Днес

Последни Новини

Пълно безхаберие на „сглобката“ по темата с нелегалната имиграция

ВМРО настоява за справяне с нелегалната имиграция и отбрана на свещената българска граница! В момента така наречената „сглобка“, която управлява България, не...

С номер 4 ВМРО – Българско национално движение тръгва на избори

С  номер 4 в бюлетината ПП „ВМРО – Българско национално движение“ тръгва на местните избори, които ще се проведат на 29 октомври...

Въпросите на Карлос Контрера към другите кандидати за кмет на столицата

Карлос Контрера, кандидат за кмет на София от ВМРО - Илиана Беновска „Беновска пита – Радио К2“, 26.09.2023 г. Илиана...

ВМРО регистрира своята кандидатска листа за общински съветници на местните избори в община Мездра

Политическа партия „ВМРО - Българско национално движение“ регистрира в Общинска избирателна комисия - Мездра своята кандидатска листа за общински съветници за участие...

Искрен Веселинов: Хекимян е от най-либералните журналисти. Пирон на ГЕРБ в ковчега на демокрацията

Какво издава кандидатурата на герб на Антон Хекимян за кмет на София? Какви са скритите договорки на ГЕРБ и...

Карлос Контрера: ВМРО ще се бори рисковите райони на София да не се превръщат в гета

ВМРО ще се бори рисковите райони на София да не се превръщат в гета. Има начини за това. Защото в София има...

Светлозар Янков е кандидатът на ВМРО за кмет на Карлово

Общинският съветник от ВМРО в Карлово Светлозар Янков е канидат за кмет на общината. Янков е областен...

Коментари