Начало Новини ВМРО призовава достойните българи да се оттеглят от номинациите на БХК

ВМРО призовава достойните българи да се оттеглят от номинациите на БХК

Номинацията на осъден за убийство е връх на абсурда в дейността на Българския хелзинкски комитет. Този връх обаче не е изненадващ, като се има предвид какво върши тази организация в своята история.

Това е позицията на ВМРО по повод предложението за награждаване на Джок Полфрийман за „Човек на годината“. Австралийският гражданин е осъден на 20 години затвор за убийството на Андрей Монов в центъра на София през 2007 г.

Партията отправя апел към онези достойни българи, които също са получили номинация за „Човек на годината“, да се дистанцират от инициативата на Хелзинкския комитет, за да не стои името им редом до това на доказан от българския съд убиец.

ВМРО от години предупреждава, че БХК работи на практика като антибългарска организация, чиято непрозрачна дейност и финансиране фаворизират демонстрации на извратена сексуалност и упадък. Затова и преди 2 години ВМРО поиска проверка на финансирането на тази организация.

Ако се погледнат номинациите за „Човек на годината“, ясно проличава, че наред с прекрасните инициативи и лични примери и тази година отново се проявяват лицемерни кандидатури на ЛГБТ-пропагандатори, защитници на правата на мнимите „бежанци“ и т.н.

А защо тогава БХК не номинира убиеца на Вероника във Велико Търново за човек на годината!? Не отговаря ли той на условията: незадоволен маргинализиран циганин и убиец, питат от ВМРО.

Основен въпрос е и защо БХК си присвоява правото за раздава награда „Човек на годината“. Подобно название звучи грандомански и претенциозно. Никой не може да си присвоява правото да казва кой е човек и кой е по-малко човек.

Нима пребитите от цигани и наръганите от имигранти са по-малко хора? Само че в номинациите на БХК не виждаме жертвите, а виждаме адвокатите на виновниците.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Нелегалната миграция ще доведе до халифат в Европа, предупреждава Джамбазки

Нелегалната миграция ще доведе до установяване на халифат в Европа. Вие, колеги от лявата част на залата, подкрепяте и продължавате да подкрепяте...

Михов: Отбраната на България е приоритет и задача на всяко правителство

Отбраната на България е национален приоритет и задача на всяко правителство. Отбраната на България се модернизира! Факт е, че...

Борис Вангелов: Кирилицата е съставена на територията на Царство България

Кирилицата е българска азбука, категорични са от ВМРО Миналата седмица учени и политици обсъдиха предложението на „Обединените патриоти“ за...

ВМРО скочи срещу строеж в Пловдив, оттеглиха предложението

Строеж на временен паркинг на „Пещерско шосе“ бе поводът ВМРО - Пловдив остро се противопостави на предложението. То е за отдаването под...

Сандански е кандидат за Европейски град на спорта 2021

Кметът на Община Сандански Атанас Стоянов представи на онлайн заседание кандидатурата на град Сандански за Европейски град на спорта 2021.

Юлиан Ангелов: Българската и македонска икономика трябва да си взаимодействат

Трябва да се насърчаване обща национална икономика между България и Македония От Македония внасят лозаро-винарски продукти, вино – не...

Джамбазки: Предложената обща селскостопанска политика на ЕС повтаря историята с пакет „Мобилност“

Обща селскостопанска политика няма как да еефективна, като се предвиждат повече пари за неконкурентните фермери от старите държави.

Коментари