Начало Парламентарни избори - 2021 ВМРО регистрира в Бургас листа със силна гражданска квота и знакови политически...

ВМРО регистрира в Бургас листа със силна гражданска квота и знакови политически партньори

ВМРО – Бургас тръгна към изборите за Народно събрание със сериозно присъствие в листата си на представители от гражданската квота и с включване на силни политически партньори от региона.

По пътя към Народното събрание към водача на листата и евродепутат Ангел Джамбазки, към председателя на ПП СЕК Георги Манев и местния лидер на войводите Георги Дракалиев се присъединяват още лекари, инженери, капитан далечно плаване, предприемачи от различни области на бизнеса, както и македонски българин от Кавадарци.

Спечелването на два мандата от Бургаски избирателен район е напълно постижима цел според Георги Дракалиев. Той се позова на впечатляващата подкрепа от избирателите, която ВМРО и Ангел Джамбазки получиха на евровота през 2019 год., както и на сериозния брой гласували за „Средна европейска класа“ на последните местни избори.

Като причина за подписването на политическо споразумение между двете партии председателя на ПП СЕК Георги Манев посочи дългогодишното сътрудничество, общото минало и защитата на съвместни политически каузи .

Той посочи като обща стратегия през квотата на ВМРО в Парламента да бъдат прокарани политики за създаване на устойчива и солидна средна европейска класа в България.

В бургаската листа местата са поделени между ВМРО и ПП СЕК, но в нея като численост силен превес има „гражданската квота“. Сред кандидатите има и осигурена позиция за Съюза на патриотичните сили „Защита“

В следващите дни представителите на листата започват поредица от срещи с хората от Бургаски регион, за да ги запознаят със своята програма, която извежда като приоритети ръст на доходите на българските граждани, повишаване на стандарта на живот, противопоставяне на джендър идеологиите в България, изграждане на близки и братски отношения със Северна Македония и подкрепа за влизането и в ЕС, както и още много други.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Европа и САЩ сменят с ад родния данъчен рай. Страните с ниски данъци като България са под атака

Страните с ниски данъци като България са под атака. САЩ и ЕС работят в посока през това лято в ОИСР да се...

Ангел Джамбазки: ВМРО иска касиране на изборите в Турция

Изпратили сме мотивирано предложение до Министерски съвет, до главния прокурор, до председателя на ВАС, до председателя на ВКС, до Народното събрание с...

Ангел Джамбазки: Благодаря на всички за борбата за защитата на каузата на българския национализъм и Организацията

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки направи видеообръщение, в което благодари на всички за огромната борба, усилия и упоритост за защита...

Кузман Илиев: Халал да са ни новите корифеи на управлението и морала

Икономистът Кузман Илиев написа гневен коментар в своята Фейсбук страница по повод интервю на Атанас Атанасов от ДСБ за македонската ТВ „Сител“.

Йордан Йорданов: Решението за самостоятелно участие бе правилно

Самостоятелно участие - това бе правилното решение Въпреки че не преминахме 4-процентната бариера, продължавам да смятам, че решението за...

Джамбазки: Ако новите депутати водят национално предателска политика, ВМРО ще раздава политически шамари

Ако новите депутати бъркат и водят политика, която е национално предателска, ние от ВМРО ще раздаваме политически шамари, закани се евродепутатът.

Кузман Илиев: Слави, ДБ и Мая явно са едно. Казват, че са победители взети заедно

Народът и журналистите да слушат една идея по-внимателно, някои от партиите казват, че са победители взети заедно предупреди икономистът, който бе кандидат-депутат...

Коментари