Начало Парламентарни избори - 2021 ВМРО регистрира листата си от 22 кандидати в област Стара Загора

ВМРО регистрира листата си от 22 кандидати в област Стара Загора

На 1 март ВМРО регистрира пълна листата от двадесет и двама кандидати за народни представители в 27-и избирателен район Стара Загора.

Поставената цел пред патриотите е да имат двама представители от Стара Загора в българския парламент.

Войводите от ВМРО – Стара Загора се надяват предизборната кампания да мине в добрия тон и да бъде честно състезание на идеи за бъдещето на България, а не да се води компроматна война.

Водач на листата е Александър Сиди, народен представител в 44-тото Народно събрание и член на националното ръководство на ВМРО. Втори е областният координатор и общински съветник – Антон Андонов. Трети в листата е гражданската квота – Боян Чуков, експерт по борба с тероризма.

В листата са млади, интелигентни старозагорци, които ще се борят за доброто на Стара Загора. Както ВМРО вече съобщи в листите си включва гражданска квота, с което разширява идеята за тясно партиен патриотизъм.

На тези избори ще покажем лицето на ВМРО, ще покажем какво свършихме и ще разказваме за бъдещето, такова каквото ние си го представяме. Бъдеще с повече доходи и сигурност за българските граждани. Бъдеще без джендър идеология, гей бракове и норвежки модел за отглеждане на деца. Бъдеще на традиционното християнско семейство., заяви водача на листата Александър Сиди.

Войводите тръгват напред със слогана ,,България над всичко!‘‘

 1. Александър Маиров Сиди – роден на 13 октомври 1981 г. в Стара Загора. Възпитаник е на  ПМГ „Гео Милев“ в родния си град, след което продължава образованието си във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“, специалност “Право”. Народен представител от 44-то Народно събрание.
 2. Антон Димов Андонов – Роден e на 7 април 1974 година в Стара Загора. Завършил e история и политология във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“. Семеен, с едно дете. Общински съветник от ВМРО трети мандат.
 3. Боян Стефанов Чуков – роден на 25 юли 1952 година в град София. Завършва специалност „Радио и телевизия“ в Техническия университет в София. Специализира в Института за политически науки, Париж. От 1984 година е на дипломатическа работа във Франция. В периода от 1988 до 1992 година завежда консулския отдел в посолството на България в Мадрид. Инж. Чуков е български експерт по борбата с тероризма. Бивш дипломат. Бил е журналист на свободна практика. Има над 500 публикации на международни теми. Владее френски, испански, руски, гръцки и английски език. Магистър инженер по електронни телекомуникации, офицер (о.р. майор) от външно разузнаване. През 1990 г. е награден с медал III степен от директора на НРС
 4. Красимир Симеонов Червилов – роден на 25 юни 1965 г. в Стара Загора. Завършил е Средното музикално училище в родния си град. След това завършва оперно пеене в Държавната музикална академия „Панчо Владигеров“, София. Има и магистратура по „Публична администрация“ от Стопанския факултет на Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий“. Работил е като зам. директор на Държавна опера Стара Загора 3 години. Понастоящем е Заместник областен управител. Несемеен с едно дете.
 5. д-р Чавдар Костадинов Ангелов – Роден в Казанлък през 1976 г. Семеен, с две деца.Дипломиран историк, завършил Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий“ през 2000 г. В периода 2012 – 2016 г. е редовен докторант в Катедра „Нова и най-нова история“ на Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий“. През февруари 2016 г. му е присъдена научна и образователна степен „доктор“ по история.В периода 2004 – 2015 г. г. работи в Исторически музей „Искра“ в гр. Казанлък. От 2015 г. до настоящия момент е директор на Национален парк-музей „Шипка-Бузлуджа“ в гр. Казанлък.
 6. Евден Тодоров Николов – Живее и работи в гр.Стара Загора от 1998 год. Роден е в гр.Враца, на 46год. Завършил е Езикова гимназия, гр.Враца и висше икономическо образование в Стопанска академия„Д.А.Ценов“, гр.Свищов. Има син на 22 год. Професионалното му развитие и опит са като: данъчен ревизьор, търговец на горива на едро, главен счетоводител, вътрешен одитор, съдружник и управител на търговски дружества.  Член е на ВМРО-БНД от 2009год. Председател на общинския комитет на организацията в Стара Загора от 2018г. Предприемач, икономист, енергетик и земеделски производител.
 7. Атанас Николов Боев – Роден e на 4 януари 1969г. в гр.Симитли, окръг Благоевградски. От 1982 година живеe в гр. Казанлък. През 1983- 1987 г. e завършил Техникум по ветеринарна медицина гр.Стара Загора, след което е приет във ВНВАУ Г.Димитров гр.Шумен(1987-1991).
  Бакалавър е по финанси, кредит и банково дело.
  Магистър по Счетоводство и контрол.
  Има магистратура по Публична администрация(2003г), а през периода 2015-2020г е завършил в Юридическия факултет на ВТУ.
  Дипломиран юрист. В ранните години на демокрацията се е занимавал с частен бизнес, а през последните 20 години със застраховане. Бил е директор на ДЗИ(Казанлък), директор на ЗК“Българси имоти“(Стара Загора) и директор на GRAWE(Стара Загора). От 2010 година работи в адвокатска кантора, която се занимава със застрахователни дела.
  Семеен е, има двама сина.
 8. Павел Иванов Петров – Роден в гр. Стара Загора. Семеен, с две деца и двама внука, български офицер(разузнаване). Редовно участва в поддръжката на българския манастир „Св. Георги Зограф“ в Света гора.
 9. Мария Ангелова Нанева На 30 години. Родена е в град Пловдив, но е израснала и живее в гр.Стара Загора. Завършила е висше образование-магистър “Икономика и управление на бизнеса” в Тракийски университет гр. Стара Загора. Работи в сферата на търговията като търговски представител. Щастлива майка е на момченце, което е на 6 години.
 10. Георги Янев Стойков – Роден на 27 декември 1960 година. От 1984 г. до 1999 г. служи във вертолетната база в Стара Загора като ръководител на кацане и Началник на летищния център. От 2001 до 2012 година е на длъжност към командването на НАТО в базата в Измир(Турция). В момента работи в сферата на екологията.
 11. Константин Жеков Балабанов – Роден е на 27.04.1970 г. в гр. Стара Загора. Завършил е средното си образование  в Спортно училище ,,Тодор Каблешков‘‘ гр.Стара Загора. В СА,Д.А. Ценов гр .Свищов, завършил е висшето си образование бакалавър – Стопанско управление,там защитих и магистърска степен – Управление на бизнес организациите. Женен, с двама сина. Управител е на МИКОИНВЕСТ ЕООД.
 12. Д-р Никола Любомиров Пировски – роден в гр. Пловдив през 1980 г. Завършва медицина в Стара Загора през 2005 г. и работи в Медицински факултет на Тракийки университет, Стара Загора. Семеен, с две деца. Интересите и публикациите му са насочени към образованието, здравеопазването и спорта.
 13. Антон Стойчев Тонев – роден през 1977 год. в гр. Чирпан. Живее в Ст. Загора от 1984 година.Магистърска степен по ветеринарна медицина съм придобил в Тракийски Университет Стара Загора през 2002, сега работи по докторска теза, Месторабота – Тракийски Университет, Ветеринарно-медицински факултет, отделение по  заразни и паразитни болести. С познания в областите на селското стопанство, екологията, безопасността на храните и образованието.
 14. Иван Генков Илиев – На 33 години, роден в град Чирпан, средното си образование е завършил в СУ „П.К.Яворов“, а висшето във Великотърновски университет Св. св. Кирил и Методий. Работи като учител по История и цивилизации в СУ „П.К.Яворов“ гр. Чирпан.
 15. Веселин Тончев Вълев- роден е в гр. Стара Загора на 16.08.1975 година, където живее и до днес. Средното си образование e завършил през 1994 г. в Техникум по строителство и архитектура, специалност „Транспортно строителство“ с квалификация строителен техник. Висшето си образование е завършил в Нов Български Университет, специалност ,Икономика и бизнес администрация”. Работи във фирма „Би Ви ГРУП” ЕООД като строителен специалист. Семеен, с две деца.
 16.  Николай Георгиев Киров – роден и живее в гр. Раднево. Завършил средното си образование в Техникум по минна промишленост гр. Димитровград, специалност Минна електромеханика. Вдовец с 30-годишен син. От три години пенсиониран в Мини Марица-изток ЕАД.
 17. Ангел Найденов Ангелов – На 34г.  Образование – бакалавърска степен Агрономство, завършена в Тракийски университет и магистърска степен Богословиe, завършена във Великотърновски университет.
 18. Владимир Борисов Йорданов – Роден и израснал в гр.Стара Загора, на 32 години. В родния си град завършва Търговска гимназия  „Княз Симеон Търовски“,а висшето си образование със специалност „Маркетинг“ придовива в Икономически университет – гр.Варна. Работи в сферата на туризма от 2008 до 2016 година, а след това се връща в родния си град, където до 2020 участва в управлението на семейната фирма, занимаваща се със земеделие. Страстта към информационните науки обаче го тласка в друга посока и от 2020 година работи като програмист в ИТ фирма в гр.Стара Загора.
 19. Константин Илчев Делчев – роден в гр. Стара Загора. Семеен, с едно дете. Завършил висше образование в гр. Габрово в Техническия университет. По професия е инженер.
 20. Тошко Томов Башкехайов – Роден в гр. Стара Загора. Семеен, с едно дете. Завършил висше образование в гр. Габрово в Техническия университет. По професия е инженер.
 21. Стоян Георгиев Тодоров – Роден е в гр. Казанлък през 1969 г. Основното си образование е завършил в гр. Гурково, където и живее в момента. През 1987г. съм завършил средното си образование в ТГС,, Христо Ботев,, гр. Велинград. От 1989г. до 2020г.съм работил в системата на,,Горите. Семеен с три деца. В момента безработен.
 22. Николай Величков Марков – на 39 г. семеен с две деца. Завършил ВТУ ,, Св. св. Кирил и Методий“, степен бакалавър-Историк, учител по история и степен магистър-География и икономика отново от ВТУ ,, Св. св. Кирил и Методий“. Работи като учител в ПХГ ,,Св. св. Кирил и Методий“ гр. Казанлък, общински съветник в община Павел баня от 2019 г. Член е на ВМРО от 1999 г. Общински лидер на ВМРО от 2014 г. Свободното си време го разделя между семейството и каузи в помощ на обществото.

Последни Новини

Красимир Каракачанов за сглобката, националните интереси, приоритетните проекти за Плевен и важността да се гласува

С лидера на ВМРО и водач на листата на партията в 15 МИР Плевен – Красимир Каракачанов от информиционния сайта „Плевен за...

Контрера: Трябва да се създаде европейска агенция за антитероризъм със седалище в София

Настояваме и за единни здравни стандарти за ЕС и да се подкрепят българските земеделците Това каза в студиото на...

Български знамена на пазарджиклии раздадоха Юлиан Ангелов и Георги Коприщенов от ВМРО

В Пазарджик по случай 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на...

Карлос Контрера: Суверенитетът на България може да бъде върнат само по един единствен начин и това е национално отговорно управление

Суверенитетът на България може да бъде върнат само по един единствен начин и това е национално отговорно управление - функция на широко...

Юлиан Ангелов: ВМРО никога не е преставала да подкрепя сънародниците ни зад граница

ГЕРБ, ДПС, ПП-ДБ са партиите, които извършиха национално предателство спрямо българщината в Македония като подкрепиха т.нар. „френско предложение“, заяви Юлиан Ангелов в...

Каракачанов: Честит 24 май на всички българи от Дунав до Бяло море и от Черно море до Охрид

Празнуваме Деня на българската азбука! Всички българи от Дунав до Бяло море и от Черно море до Охрид имат основанието да се...

Благодарение на нашата битка за българщината в 44-тото НС си върнахме най-българския празник!

Днес е 24 май! Денят на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност

Коментари

serdivan escort adapazarı escort odunpazarı escort

escort bayan sakarya escort bayan eskişehir