Начало Парламентарни избори - 2021 ВМРО - Русе представи листата си, която има най-младия водач

ВМРО – Русе представи листата си, която има най-младия водач

С хоро и ефектно светлинно шоу в цветовете на националното знаме ВМРО – БНД откри предизборната кампания в Русе пред паметника на Свободата. Младата русенска изпълнителна Виктория Ангелова изпълни патриотични песни.

Традиционно за русенските патриоти събитието откри заместник-председателят на ВМРО Искрен Веселинов. За първи път обаче той ще се яви на избори като кандидат за народен представител от листата на ВМРО в Силистра, отстъпвайки лидерското място в Русе на най-младия водач на листа в Русенско и активен воевода Траян Тотев.

Искрен Веселинов отново потвърди необходимостта ВМРО да участва в следващия парламент и следващо управление на страната. Патриотите ще отстояват националните позиции по отношение въпроса със Северна Македония. ВМРО – БНД ще бъде гарант за успешното завършване на борбата, която понастоящем продължава на дипломатическото поле.

Определено развълнуван от предизвикателството на води листата на ВМРО в Русе Траян Тотев изтъкна, че ще продължи да работи за опазване на българщината и преодоляване на демографската криза. ВМРО разполага с пакет от мерки за решаването ѝ, заяви Тотев. За проблемите на хората той съди и по това, че отскоро е семеен и се радва на дете и преживява всичко както останалите млади хора.

ВМРО предлага безплатни детски градини и ясли за всяко българско дете, безплатни учебници за всички ученици до 12-и клас. ВМРО ще пледира и за промяна на Закона за социалното устройство и най вече в частта, която застрашава устоите на семейството.

Горд съм, че отговорността да водя русенската листа пада на моите плещи! Заедно, вярвам, ще постигнем големи успехи, твърдо заяви младият водач на русенската листа.

Бившият областен управител Галин Григоров е втори в листата на патриотите. Той направи кратък преглед на изпълнените ангажименти до момента в парламента – възпиране на Истанбулската конвенция, повишихме доходите на пенсионерите!

ВМРО успя да запази до голяма степен жизненият стандарт на гражданите. Григоров отново заяви, че присъствието на ВМРО е необходимо, за да защитят тези свои виждания в полза на обществото.

ВМРО ще бъде вероятно единствената чисто българска партия, която да представлява народния интерес в новото Народно събрание, каза още Григоров.

С хоро и своеобразно светлинно шоу в цветовете на българския трибагреник патриотите влязоха официално в предизборната надпревара.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО на протеста пред „Лукойл“: Спрете ограбването на българите! Намалете цената на бензина и нафтата!

С тези призиви тримата съпредседатели на ВМРО – Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов и Александър Сиди, преградиха главния вход на централния офис на...

ВМРО: „Лукойл“ ограбва българите. Излизаме на протест!

Руската компания продава бензина и нафтата с 1 лев на литър по-скъпо от реалните цени На 13 август (събота)...

Александър Сиди: ИТН даде шанс на ДПС да иска от Ердоган нови 100 хил. гласа

Може би ще отидем на въртележка от избори, смята съпредседателят на ВМРО Има изключително напрежение в обществото. Не си...

Ангел Джамбазки: Темата Македония ще бъде изчерпана едва тогава, когато няма граница между Охрид и Черно море

Това са ни го завещали нашите деди В обществено-политическия живот на България има две групи сили, от които зависят...

Искрен Веселинов: Големият грях на отиващото си управление е крайното олевяване

На нашата покана откликнаха четири формации. Става дума за КОД, НФСБ, „Движението за директна демокрация“, както и „Общество за нова България“ –...

ВМРО започна преговори за патриотично-консервативна коалиция, основана на база ценности и родолюбие

Сред приоритетите на бъдещия формат са демографията, „Зелената сделка“, конституционна реформа и отстояване на принципите за Европа на държавите и нациите

Искрен Веселинов: ВМРО е пазител на националните интереси

Искрен Веселинов, съпредседател на ВМРО, в „Беновска пита“ в youtube.com/Беновска пита-Радио К2,  във facebook.com/iliana.benovska и  по Радио К2 на 93.9MHz на 6-и август 2022 г., заяви позиции по следните теми:

Коментари