Начало Парламентарни избори - 2021 ВМРО се регистрира в Благоевград

ВМРО се регистрира в Благоевград

Водач на листата на патриотите е заместник-председателят на партията Ангел Джамбазки. Зад него застават Стоян Божинов, който и в момента е народен представител и Иван Стоянов, заместник областен управител на Благоевград и председател на общинската структура на воеводите в града.

Един от най-доказаните адвокати в областта Иван Чолаков от Сандански застава на четвърто място в листата на ВМРО в Благоевград.

Като част от гражданската квота се включва и полк. Калин Грънчаров – член на общинското ръководство на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва (СОСЗР).

Част от екипа на ВМРО в област Благоевград са и двама лекари, специалисти в своята област – д-р Андрей Янакиев – началник Отделение образна диагностика и заместник-управител на борда на директорите на МБАЛ Благоевград и д-р Светослава Коцева – специалист по стоматология и член на Български зъболекарски съюз.

Директорът на Военен клуб – Благоевград и макроикономист Станимир Радулов и Мариана Пашова, която ще бъде кандидат в град Петрич, също намират място сред кандидатите за народни представители. По традиция ВМРО дава глас и на младите хора, които имат своите представители в листата – Александър Заимов от община Сатовча, Любомира Дончева и Константин Стаев от Сандански, Стефан Шербетов от Гоце Делчев.

Екипът, с който партията тръгва в битката за парламентарните избори в област Благоевград, е съставен от хора, доказали своя патриотизъм, с отчетлива гражданска позиция и изграден професионализъм през годините.

Листата беше регистрирана от двамата водачи на ВМРО – Ангел Джамбазки и Стоян Божинов, както и от Мариана Пашова. Те подариха на членовете и сътрудниците на РИК мартеници и български знамена по случай Баба Марта и предстоящия национален празник на Република България.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Европа и САЩ сменят с ад родния данъчен рай. Страните с ниски данъци като България са под атака

Страните с ниски данъци като България са под атака. САЩ и ЕС работят в посока през това лято в ОИСР да се...

Ангел Джамбазки: ВМРО иска касиране на изборите в Турция

Изпратили сме мотивирано предложение до Министерски съвет, до главния прокурор, до председателя на ВАС, до председателя на ВКС, до Народното събрание с...

Ангел Джамбазки: Благодаря на всички за борбата за защитата на каузата на българския национализъм и Организацията

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки направи видеообръщение, в което благодари на всички за огромната борба, усилия и упоритост за защита...

Кузман Илиев: Халал да са ни новите корифеи на управлението и морала

Икономистът Кузман Илиев написа гневен коментар в своята Фейсбук страница по повод интервю на Атанас Атанасов от ДСБ за македонската ТВ „Сител“.

Йордан Йорданов: Решението за самостоятелно участие бе правилно

Самостоятелно участие - това бе правилното решение Въпреки че не преминахме 4-процентната бариера, продължавам да смятам, че решението за...

Джамбазки: Ако новите депутати водят национално предателска политика, ВМРО ще раздава политически шамари

Ако новите депутати бъркат и водят политика, която е национално предателска, ние от ВМРО ще раздаваме политически шамари, закани се евродепутатът.

Кузман Илиев: Слави, ДБ и Мая явно са едно. Казват, че са победители взети заедно

Народът и журналистите да слушат една идея по-внимателно, някои от партиите казват, че са победители взети заедно предупреди икономистът, който бе кандидат-депутат...

Коментари