Начало Новини ВМРО: Силни нации, силен ЕС!

ВМРО: Силни нации, силен ЕС!

Волята на британците трябва да се уважи. Тя показа, че националните интереси са най-важното. Затова сега е моментът Европейският съюз да поеме в единствената вярна посока: Европа на отечествата, която излъчва повече сила и решителност.

Европа трябва да започне да показва воля, да има по-отговорни лидери и да се основава на ценности. И за нищо на света да не пренебрегва интересите на националните държави.

Европа твърде бързо се отказа от националните и християнските ценности. Реши, че националните традиции пречат. А националните и християнските традиции единствено правят Европа по-силна, дават ѝ идентичност и самоличност в света.

Сега пътят е един: Европа на отечествата. Националните държави не пречат на Европа, те са основата на Европа. Показват го лидери като Виктор Орбан, които доказаха, че националното и европейското могат да вървят ръка за ръка.

Защитата от тероризма, отбраната срещу нелегалната имиграция, силната позиция в света, вместо заложничество на източни или западни интереси, всичко това изисква ЕС да бъде едновременно единен и отворен към националното.  

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Доц. Михов: Главнокомандващият на армията Радев ще се разграничи или ще подкрепи поругаването на МО?

С какво е виновна на тези озлобени човечета армията, в чиито редове са отдавали живота си в името на Отечеството нашите предтечи?!

21 октомври (сряда), 12.30 ч., Пловдив – пресконференция на ВМРО

На 21.10.2020 г. (сряда) от 12:30 ч. в клуба на ВМРО - Пловдив, намиращ се на бул. „Марица“ № 51 (под моста...

Откриха паметник на българщината

С официална церемония бе открит паметник на българщината в местността „Чековището“ в курортното селище Свети Константин край Пещера. Той е в памет на...

Избраха общински комитет на ВМРО в Септември

На 18 октомври в град Септември бе проведена общинска конференция на структурите на Организацията в общината. Представителите на местните организации от Септември,...

Така се прави! Младежите от ВМРО с личен пример – чистиха около р. Марица

Младите членове на студентската организация ВМРО в град Пловдив проведоха зелена акция. Те дадоха личен пример как може да си полезен за...

23 октомври (петък), 16.00 ч., с. Струпец – паметна плоча на Гено Димитров

На 23 октомври 2020 г. (петък) от 16.00 ч. в с. Струпец, общ. Роман ще бъде открита паметна плоча на Гено Димитров...

Д-р Петрова поздрави дамите от „Зонта клуб – София“

От организацията отбелязват 25 години от основаването си Днес съвременната жена има много превъплъщения – на майка, съпруга, любима,...

Коментари