Начало Видео ВМРО с протестно автошествие срещу инфлацията и високите цени в Русе

ВМРО с протестно автошествие срещу инфлацията и високите цени в Русе

Бездействието и мълчанието от страна на правителството са престъпни, смятат организаторите

Протестно автошествие срещу инфлацията и високите цени проведе ВМРО в Русе. Протестът, организиран от ВМРО, се придвижи по определен вече маршрут, като мина през централната част на града.

Според организаторите бездействието и мълчанието от страна на правителството са престъпни. А сметките и цените на хранителите стоки са скочили до такава степен, че основни продукти вече са лукс за много домакинства.

Това е поредното шествие, което ВМРО организира в страната. Целта е да привлечем вниманието към един проблем, който касае всички българи, а именно – бумът на цените, инфлацията, която става непоносима за хората, както и липсата на каквито и да е адекватни мерки от страна на правителството, посочи Искрен Веселинов – съпредседател на ВМРО.

Протестиращите очакват от правителството да намали ДДС за храни, лекарства и горива, както и да спре износа на ток. Трябва да бъдат обложени онези енергийни монополисти – производители, които в момента генерират свръхпечалба, смята Веселинов.

Протестираме по повод повишените цени на горива и ток. Става непосилно за българския бизнес и за гражданите. След като отпадне мораториумът, се очаква вълна от протести, каза Николай Петров от ВМРО.

Видеорепортаж на България ОН ЕР >>>

Видеорепортаж на ТВ КИСС 13 >>>

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО на протеста пред „Лукойл“: Спрете ограбването на българите! Намалете цената на бензина и нафтата!

С тези призиви тримата съпредседатели на ВМРО – Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов и Александър Сиди, преградиха главния вход на централния офис на...

ВМРО: „Лукойл“ ограбва българите. Излизаме на протест!

Руската компания продава бензина и нафтата с 1 лев на литър по-скъпо от реалните цени На 13 август (събота)...

Александър Сиди: ИТН даде шанс на ДПС да иска от Ердоган нови 100 хил. гласа

Може би ще отидем на въртележка от избори, смята съпредседателят на ВМРО Има изключително напрежение в обществото. Не си...

Ангел Джамбазки: Темата Македония ще бъде изчерпана едва тогава, когато няма граница между Охрид и Черно море

Това са ни го завещали нашите деди В обществено-политическия живот на България има две групи сили, от които зависят...

Искрен Веселинов: Големият грях на отиващото си управление е крайното олевяване

На нашата покана откликнаха четири формации. Става дума за КОД, НФСБ, „Движението за директна демокрация“, както и „Общество за нова България“ –...

ВМРО започна преговори за патриотично-консервативна коалиция, основана на база ценности и родолюбие

Сред приоритетите на бъдещия формат са демографията, „Зелената сделка“, конституционна реформа и отстояване на принципите за Европа на държавите и нациите

Искрен Веселинов: ВМРО е пазител на националните интереси

Искрен Веселинов, съпредседател на ВМРО, в „Беновска пита“ в youtube.com/Беновска пита-Радио К2,  във facebook.com/iliana.benovska и  по Радио К2 на 93.9MHz на 6-и август 2022 г., заяви позиции по следните теми:

Коментари