Home По места ВМРО ще протестира, ако не се засили контролът около бежанския център в...

ВМРО ще протестира, ако не се засили контролът около бежанския център в Харманли

Местната организация на ВМРО в Харманли излезе с протестна декларация във връзка със зачестилите случаи на нарушения на обществения ред в района на бежанския център в града.

Декларацията е изпратена до ръководството на бежанския лагер, началника на Районното полицейско управление и до кмета на Община Харманли.

Увеличили са се многократно нарушенията на обществения ред по улиците и парковете на града, както и са зачестили набезите по зеленчуковите градини на хората от пребиваващите в бежанския център лица, посочват от ВМРО – Харманли.

От партията изразяват недоволство от контрола в бежанския център, както и в самия град.

ВМРО – Харманли настоява за спешни мерки за гарантиране на реда и сигурността в града. Вечерният час трябва да се спазва стриктно и да се гарантира както от засилено полицейско присъствие, така и от Общинска охрана. Да се забрани на бежанците да носят хладно оръжие – ножове, без значение от дължината на острието им. Да им бъде разяснено, че са длъжни да спазват законите и наредбите на Република България, заявяват от местната структура.

Декларираме, че ако не се вземат спешни мерки по увеличаване на контрола и не бъдат изпълнени нашите искания, ще предприемем протестни действия, завършва декларацията на войводите от Харманли.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Юлиан Ангелов: Щеше да има много по-малко невалидни бюлетини, ако бе прието да няма номер пред партиите

Коментар на депутата от ВМРО в ПГ на „Обединени патриоти” Юлиан Ангелов в ефира на НОВА. Промените в Изборния...

МЕДИИТЕ ЗА ВМРО

Днес.БГ: ВМРО: Големите партии гледат на ИК като възможност за гласове Нюз.БГ:Джамбазки: Речта на Урсула фон дер Лайен е пълна с противоречия и полуистини БНТ: Каракачанов:...

Машинно гласуване? Само във Венецуела, не и в Европа

Възрастните хора щели да предпочетат хартиената бюлетина Ще има и машини, и бюлетини. Така просто...

Александър Сиди: „Зелената сделка“ ще обрече на смърт стотици хиляди хора от малките населени места

Европейският парламент вчера направи предложение чрез председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен за промени в „Зелената сделка“, касаещи нивата на...

Коментари