Начало Парламентарни избори - 2021 Водачът на ВМРО в Пловдив област Владимир Кисьов се срещна с избиратели...

Водачът на ВМРО в Пловдив област Владимир Кисьов се срещна с избиратели в Асеновград

Лично Красимир Каракачанов ме покани в листата на ВМРО. При срещата си с него аз имах две условия – да не сме в коалиция с НФСБ и в следващия парламент да не се коалираме с БСП. За мен да съм кандидат за депутат от ВМРО е голяма чест и отговорност.

Това заяви инж. Владимир Кисьов на среща с предприемачи и хора от организацията на ВМРО в Асеновград, съобщават от „Пловдив24“. Кисьов е водач на листата на ВМРО за 17 МИР – Пловдив област за парламентарните избори.

ВМРО показа в последния парламент как се случват нещата, спря Истанбулската конвенция, а минималната пенсия стана 300 лева. В следващия парламент трябва да продължим да работим в насока за повишаване на доходите, да водим битка с битовата престъпност и да продължим да защитаваме националната кауза, смята инж. Кисьов.

Аз се занимавам със строителство, хотелиерство и земеделие. От 17 години съм в политиката и винаги съм отстоявал своите принципи, защото не съм класическият паркетен политик. Винаги заставам зад предложенията, които давам, посочи водачът на листата на ВМРО за Пловдивска област.

Илия Кендев от местната организация на партията заяви, че за първи път ВМРО има двама общински съветници в Асеновград.

Трябва да продължим с работата, защото виждате, че когато на национално ниво се изпълняват поетите ангажименти, хората го виждат и го оценяват. Трябва да работим с младото поколение, да ги обучим да имат самочувствие, да се борят и да следват своите мечти, заяви още Кисьов.

Пловдив и Асеновград са много близо и виждате в какъв конгломерат се превръщат. Скоро двата града ще бъдат свързани с всички инвестиционни проекти край Асеновградско шосе, смята той.

Сега като пътувах по ремонтирания път забелязах сериозен проблем, видимостта е ограничена и трябва да работим в насока да се изгради осветление и светеща маркировка, за да се улеснят шофьорите по един от най- натоварените пътища в България, допълни още инж. Владимир Кисьов.

И завърши с думите:

Виждате, че нещата в България се случват, но голяма част от хората са недоволни. Ние трябва да работим в тази насока, защото за мен най-важното е да върнем усмивките на хората.

Последни Новини

Активисти на ВМРО – Русе отдадоха почит към жертвите на комунизма

На 1 февруари, обявен през 2011 г. от МС на Република България за Ден на почит към жертвите на комунизма у нас,...

В местността Гробницата откриха паметник на жертвите на комунистическия режим

В деня, в който почитаме паметта на всички онези българи, избити от комунистическия режим в България, в местността Гробницата над село Петърч,...

Д-р Султанка Петрова: Държавата ни се люшка от една в друга крайност, а българинът все повече обеднява

Държавата ни се люшка от една в друга крайност, а българинът все повече обеднява. Това заяви председателят на Националната...

Предлагат във Велико Търново да има паметник на цар Борис III

Да бъде изграден паметник на цар Борис III във В. Търново предлага председателят на групата съветници на ВМРО - БНД във Великотърновския...

Карлос Контрера: Ще има ли коалиция NEXO?

Ще има ли коалиция Nexo? По-скоро да. ДБ и Промяната щели да се събират, за да станели първи и да ни донесат...

Другият Ботев

Враца дължи почит на генерал Кирил Ботев автор: Красимир Богданов, историк Ежедневно стотици врачани преминават по...

Ангел Джамбазки: По-позорно от антибългарската истерия в Скопие е само предателството в София!

Карлос Контрера: Със или без гражданство всеки българин трябва да има зад себе си българската държава! Доц....

Коментари