Начало Парламентарни избори - 2021 Водачът на листата на ВМРО в Перник Д-р Султанка Петрова внесе документи...

Водачът на листата на ВМРО в Перник Д-р Султанка Петрова внесе документи за регистрация в РИК

Приоритетите на ВМРО са повишаване на доходите, работеща икономика, грижа за българското семейство

Водачът на листата на ВМРО – Българско национално движение за Перник д-р Султанка Петрова и лидерът на партията в областта Димитър Колев внесоха днес документи за регистрация на кандидатите в РИК.

Предлагаме най-добрата листа, която може да се предложи, с най-добрия водач д-р Султанка Петрова, която понастоящем е заместник-министър на труда и социалната политика. Тя е и председател на Националната женска организация на ВМРО, заяви пред медии Димитър Колев.

От думите му стана ясно, че всички общински председатели на партийната структура на ВМРО в област Перник са се обединили около решението на първо място в листата да е д-р Петрова. Колев не е част от листата, защото е твърде ангажиран като председател на Общинския съвет в Перник.

Всички кандидати от листата на ВМРО в Перник са готови да работят за силна и просперираща България, д-р Петрова може да гарантира това на база своя успешен политически и управленски опит.

ВМРО да продължи да работи за увеличаване на доходите, за работеща икономика, грижа за българското семейство и работещите родители, за отговорност към правата на децата, на възрастните и хората с увреждания и родителите, отглеждащи деца с увреждания, заяви след регистрацията на листата водачът д-р Султанка Петрова.

По думите ѝ e свършено много в последния мандат. Но ние ще продължим да работим в посока на подобряване на живота на българските граждани.

Д-р Петрова подчерта, че в отминалия мандат е постигнато именно увеличаване на доходите на хората, за което са настоявали Патриотите в управляващата коалиция. Минималната пенсия бе увеличена с над 82%, а минималната работна заплата – с 41%. За първи път в един четиригодишен период се наблюдава такова голямо увеличение, изброи тя.

Вижте повече във видеото >>>

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Европа и САЩ сменят с ад родния данъчен рай. Страните с ниски данъци като България са под атака

Страните с ниски данъци като България са под атака. САЩ и ЕС работят в посока през това лято в ОИСР да се...

Ангел Джамбазки: ВМРО иска касиране на изборите в Турция

Изпратили сме мотивирано предложение до Министерски съвет, до главния прокурор, до председателя на ВАС, до председателя на ВКС, до Народното събрание с...

Ангел Джамбазки: Благодаря на всички за борбата за защитата на каузата на българския национализъм и Организацията

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки направи видеообръщение, в което благодари на всички за огромната борба, усилия и упоритост за защита...

Кузман Илиев: Халал да са ни новите корифеи на управлението и морала

Икономистът Кузман Илиев написа гневен коментар в своята Фейсбук страница по повод интервю на Атанас Атанасов от ДСБ за македонската ТВ „Сител“.

Йордан Йорданов: Решението за самостоятелно участие бе правилно

Самостоятелно участие - това бе правилното решение Въпреки че не преминахме 4-процентната бариера, продължавам да смятам, че решението за...

Джамбазки: Ако новите депутати водят национално предателска политика, ВМРО ще раздава политически шамари

Ако новите депутати бъркат и водят политика, която е национално предателска, ние от ВМРО ще раздаваме политически шамари, закани се евродепутатът.

Кузман Илиев: Слави, ДБ и Мая явно са едно. Казват, че са победители взети заедно

Народът и журналистите да слушат една идея по-внимателно, някои от партиите казват, че са победители взети заедно предупреди икономистът, който бе кандидат-депутат...

Коментари