Начало Европейски парламент Водачът на листата на ВМРО за евроизборите Ангел Джамбазки посети Северозапада

Водачът на листата на ВМРО за евроизборите Ангел Джамбазки посети Северозапада

Водачът на листата на ВМРО за предстоящите избори за членове на Европейския парламент от Република България Ангел Джамбазки беше посрещнат с военен марш и аплодисменти от врачани при срещата си с тях, съобщават от местната информационна медия „Медия Нюз“. Предизборната проява се състоя в центъра на града и бе под открито небе, което се понрави на мнозина от минувачите. Духовият оркестър при читалище „Развитие“ допринесе за празничната атмосферата с изпълненията си.

Вече 5 години водим битки в Европарламента. Бранихме българския интерес – такъв, какъвто ние го разбираме. Работихме срещу нелегалната миграция у нас, бранихме България от ислямския радикализъм на европейско ниво, бранихме я от агресивната политика на турския диктатор Ердоган, бранихме я и от двойните стандарти. Доведохме до признаване на двойния стандарт и поехме стъпки за спиране на тази порочна практика. Ние не сме хора второ качество, заяви пред врачани Ангел Джамбазки.

Той обеща, че с тяхна помощ ще продължи да брани нашата страна. Ще говорим за транспорта и ще защитаваме интереса на заетите в тази сфера. Верни на българската традиция, държим на нашите древни корени и няма да признаем друга форма освен отношението мъж-жена, каза още заместник-председателят на ВМРО.

Ангел Джамбазки бе придружен и от Вергил Кацов, представител на Земеделския народен съюз (ЗНС) и кандидат за евродепутат от листата на ВМРО, който сподели, че за него е чест да бъде заедно в една листа с хора, които знаят какво е национален интерес и как да го отстояват.

Ген. Петър Илиев, председател на Националното сдружение на клубовете на запасното войнство „За честта на пагона“, също подкрепи кандидатите на най-патриотичната листа.

Заместник-председателят на ЗНС Явор Хайтов призова земеделците да гласуват с №3  в бюлетината, тъй като това е най-правилният избор. Имаме реален шанс за два мандата, но трябва да работим заедно, каза Хайтов.

Предстои ни тежка надпревара. ВМРО обединява патриотичния вот. Усилията, които Ангел Джамбазки положи през последните години, показаха пътя, по който България може да върви. Това е пътят на защита на националните интереси, на ценностите, на традициите и всичко това, което ни е запазило и съхранило като българи, подчерта пред събралото се множество народният представител от ВМРО Красимир Богданов.

До края на деня кандидатите за евродепутати имаха вълнуващи срещи в Оряхово, Лом и Видин.

Препълненият салон на община Оряхово посрещна водачът на листата на ВМРО Ангел Джамбазки. Приветствия поднесоха заместник областният управител на Враца Робертино Маринов, народният представител Красимир Богданов, заместник-председателят на Земеделския народен съюз Явор Хайтов и кандидатът на земеделците в листата на ВМРО Вергил Кацов.

В словото си Джамбазки акцентира върху значението на АЕЦ „Козлодуй“ за този край на България и действията на ВМРО за защита на ядрената ни енергетика, сбърканата държавна политика при разпределението на субсидиите в земеделието, борбата за спасяването на транспортния сектор. Той отговори на множеството въпроси, зададени от присъстващите.

В Лом водачът на листата на ВМРО Ангел Джамбазки се срещна с ръководството и колектива на пивоварна „Ломско пиво“, пред които заяви подкрепата си за българския бизнес, който осигурява работни места в Северозапада и препитанието на много хора.

Посещението на Патриотите от ВМРО във Видин започна със среща със заслужили личности и организации, допринесли за отбелязването и популяризирането на 100-годишнината от участието на България в Първата световна война. Събитието се състоя в „Кръстатата казарма“.

На срещата с видинската общественост Джамбазки коментира актуални теми от европейската и вътрешната ни политика. Той се срещна и с представители на транспортния бранш от региона.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Добра новина за българчетата в Гора

Добра новина за българчетата в Гора. Завърши обновяването на компютърния кабинет и санитарните възли в общинското училище в с. Шищевец, Кукаска Гора,...

Минималната пенсия разгорещи страстите в парламента

Днес в Народното събрание депутати от ВМРО в ПГ на „Обединени патриоти“ влязоха в остър спор с депутатите от БСП. Социалистите за...

Нова структура на ВМРО в р-н „Приморски“ във Варна

На 29 октомври 2020 г. бе учредена нова местна организация на ВМРО в район „Приморски“, град Варна. Пожелавам успех...

Искрен Веселинов: ВМРО има две основни идеи за края на „вечния длъжник“

Едната е за абсолютната давност, законопроектът е минал на първо четене, обясни депутатът При вечния длъжник винаги има предпоставки...

Александър Сиди: Да спрем кредиторите да гонят хората безкрайно

Кредиторите скачат, защото от тяхна гледна точка е най-логично при дадени едни пари, които не са върнати, да преследват своя интерес.

Патриотично видео за Деня на будителите от дамите във ВМРО

Патриотично видео – поздравление по повод Деня на народните будители – 1 ноември, публикуваха дамите от ВМРО. Членовете на...

Крепост Европа срещу нелегална миграция, иска Ангел Джамбазки

Крепост Европа Крепост Европа. Вишеградски подход. Нулева миграция. Стена, тел, ров с крокодили по границата. Християнски корени, християнски празници. Европейска...

Коментари