Начало Избори - 2022 Войводите от Велико Търново откриха предизборната кампания със символика

Войводите от Велико Търново откриха предизборната кампания със символика


Пред паметник „Майка България“ в старопрестолния град ВМРО – Велико Търново официално даде старт на предизборната кампания за изборите на 2 октомври 2022 г. с поднасяне на цветя в унисон с българския трикольор и прескачане на въже, символизиращо 4%-ната бариера за влизане в Народното събрание.

Като водач на листата в 4 МИР Евгени Коев, председател на Общински комитет на ВМРО – Велико Търново и общински съветник, поздрави колегите си и конкретизира визията за работа в полза на България, а именно:

Управление без чужди агенти и политика в полза на българите, а не на Вашингтон, Москва или Анкара; Победа на българската кауза в Македония.

Ниски данъци и справедлива пенсионна система – намаляване на изискуемата възраст и осигурителен стаж за пенсиониране; Премахване на терора на монополи, банки и ЧСИ е фокусът за бъдеща работа в парламента на трите дами в местната листа, отбеляза д-р Юлия Тонкова, заместник-председател на Великотърновския общински съвет и председател на Женската организация на ВМРО в старата столица.

ВМРО е за смяна на системата, Велико народно събрание и нова Конституция. Повече президентски правомощия, намаляване на броя на депутатите, пряк избор на областни управители, ограничен брой мандати и възможност за отзоваване на всяка изборна длъжност.

Всички в местната листа на Организацията влизат в предизборното предизвикателство убедено и с вяра в разумния избор на българите на 2 октомври, защото ВМРО – Българско национално движение е обединение на действените просветени патриоти, носител на възрожденските традиции и ценности. ВМРО е наследник на несломимия порив на българина към свободата.

Преразглеждане на „Зелената сделка“ и запазване на българския въгледобив, както и строеж на нови ядрени мощности и ускоряване на българския добив на природен газ, би повлияло за по-ниски цени на горивата и тока. Освен това такива категорични действия, водещи до нулева миграция и затвор за всеки каналджия и всеки нелегално преминал границата, както и безкомпромисно противодействие на битовата престъпност, биха дали осезаеми резултати, касаещи спокойствието на хората в България,  убедени са войводите.

От името на колегите си членът на местното ръководство на организацията Николай Цонев подари на водача на листата Евгени Коев два символични подаръка – кръст за вяра в успеха и сабя за сила в постигане на поставените цели.

Гласувай за ВМРО с номер 5 в бюлетината, защото ВМРО са разумът и прагматизмът срещу крайния либерализъм, рушащ нормалността.

Последни Новини

Прокуратурата образува проверка по сигнала ни за престъпление против републиката срещу ПП

Скандалът беше изнесен чрез видеозапис на пресконференция от депутатът от ПГ на ПП-ДБ Радостин Василев в петък Припомняме...

В Брюксел беше представен документален филм, разобличаващ македонска кинолъжа

По покана на Ангел Джамбазки в сградата на Европейския парламент в Брюксел беше излъчен документалният филм „Последно полувреме“. Българският представител в Европейския...

ВМРО внесе сигнал до Главния прокурор за престъпление против републиката след пресконференцията на Радостин Василев

За пореден път се потвърждава, че хора от „Промяната“ работят срещу националния интерес и грубо нарушават българските закони Днешната...

По доклад на ВМРО СОС одобри конкретни срокове за възстановяването на Мемориала на Първи и Шести пехотни полкове

източник: БГНЕС Столичният общински съвет взе решение, регламентиращо процедурата и сроковете за възстановяване на Мемориала на Първи и Шести...

Контрера, ВМРО към ГЕРБ и ДБ в СОС: В болест и здраве, в радост и мъка, докато следващата коалиция Ви раздели…

А новото сватбарско мнозинство ще се погрижи ли за проблемите на София? Ние напълно разбираме колко е трудно до...

Честит Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност!

Честит „Букър“ на Георги Господинов – историческа победа за българската писменост в навечерието на 24 май Днес е двоен...

Коалицията между ГЕРБ и ПП-ДБ е тежко предателство към българските граждани

Бъдещото управление е неморално и безпринципно, целта е да се усвоят милиони от еврофондовете, отбелязаха съпредседателите на ВМРО Тримата...

Коментари