Начало Блог В памет на Димитър Анков – корав българин и истински родолюбец

В памет на Димитър Анков – корав българин и истински родолюбец

На 61-годишна възраст почина дългогодишният член на ВМРО – София, член на областния комитет на партията и председател на структурата в район „Връбница“ Димитър Анков.

В негова памет заместник-председателят на партията Ангел Джамбазки публикува в социалната мрежа кратък, но изключително емоционален текст, с който се сбогува със своя съратник и приятел.

Днес си отиде без време Димитър Анков. Корав българин, истински родолюбец, прекрасен съпруг, баща и дядо, деен организатор и общественик, опора на Организацията във Връбница. Железен боец от старото време.

Дълбоки съболезнования, семейство, всички приятели споделяме тъгата Ви.

Сбогом пич, остави ни прекрасни спомени. Остави ни пример. И много недовършени неща. Остана упорит, смел, железен и твърдоглав шоп. До край. Без лигавщини, без униние, без сълзи и сополи. Не се предаде, не хленчи, не се пречупи. Бори се докрай. Достойно и за пример. Както и живя.

Ще пийнем по чаша от тазгодишното ти мерло, ще отлеем по малко, ще помълчим и ще си спомним добрите години и веселите времена.

Сбогом. Лек път. Липсваш ни.

Бог да го прости и светла му памет!

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Европа и САЩ сменят с ад родния данъчен рай. Страните с ниски данъци като България са под атака

Страните с ниски данъци като България са под атака. САЩ и ЕС работят в посока през това лято в ОИСР да се...

Ангел Джамбазки: ВМРО иска касиране на изборите в Турция

Изпратили сме мотивирано предложение до Министерски съвет, до главния прокурор, до председателя на ВАС, до председателя на ВКС, до Народното събрание с...

Ангел Джамбазки: Благодаря на всички за борбата за защитата на каузата на българския национализъм и Организацията

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки направи видеообръщение, в което благодари на всички за огромната борба, усилия и упоритост за защита...

Кузман Илиев: Халал да са ни новите корифеи на управлението и морала

Икономистът Кузман Илиев написа гневен коментар в своята Фейсбук страница по повод интервю на Атанас Атанасов от ДСБ за македонската ТВ „Сител“.

Йордан Йорданов: Решението за самостоятелно участие бе правилно

Самостоятелно участие - това бе правилното решение Въпреки че не преминахме 4-процентната бариера, продължавам да смятам, че решението за...

Джамбазки: Ако новите депутати водят национално предателска политика, ВМРО ще раздава политически шамари

Ако новите депутати бъркат и водят политика, която е национално предателска, ние от ВМРО ще раздаваме политически шамари, закани се евродепутатът.

Кузман Илиев: Слави, ДБ и Мая явно са едно. Казват, че са победители взети заедно

Народът и журналистите да слушат една идея по-внимателно, някои от партиите казват, че са победители взети заедно предупреди икономистът, който бе кандидат-депутат...

Коментари